• START DET NYE ÅR MED NYE EVENTYR

    EKSKLUSIVE OPHOLD I JANUAR OG FEBRUAR

    SE TILBUD HER

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Hotel Oasia – hotel i hjertet af Aarhus

Skal du besøge Aarhus eller Østjylland i forbindelse med arbejde eller ferie? Så er boutique- og designhotel Oasia i Aarhus det naturlige valg for din eller jeres overnatning. Hotellet er beliggende i hjertet af Aarhus, tæt på byens puls, men er en rolig, hyggelig og afslappende oase. Hos Oasia kan du både slappe af med enkelte overnatninger eller lade dig forkæle med sammensatte ferieophold, såsom weekendophold og miniferier.

Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia Aarhus. Her kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus. I morgenbuffeten kan du glæde dig til hjemmelavet bærkompot og granola, samt et stort udvalg af lækre morgenmadsprodukter med både kolde og varme retter. Vi har nøje valgt vores morgenmadsprodukter for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Hotel Oasia Aarhus er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik og funktionalitet. Der møbleres med designmøbler fra nogle af de største designere i Norden. På værelserne findes bl.a. Hästens senge, specialfremstillede Montana møbler, loungestole fra Theselius og Kjærholm samt Bang & Olufsen tv og telefoner. Herudover er rå plankegulve med til at understrege den rene, nordiske stil. I hotellets loungeområde kan du sætte dig til rette i smukke Bent Hansen-stole og nyde de naturlige, rå detaljer. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Hotel Oasia.

Gå på opdagelse i vores deals

Aarhus By - StreetartFrame & Work | VisitAarhus
Black friday tilbud. Book ophold og oplev Aarhus med Hotel Oasia og SYV NI 13
Book et skønt veninde- & kæresteophold på et af Aarhus` boutique- & design hoteller
Oplev luksusen og skønheden i Hotel Oasias imponerende Grand Suite
Gastrome- & Michelinophold Århus med ophold i hjertet af Aarhus
Tag på et uforglemmeligt veninde- eller kæresteophold, hvor I kan nyde en dejlig middag på Hotel Oasia

Gå på opdagelse i vores inspirationsophold

Vinterferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Påskeferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Pinseferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
ARoS ophold Aarhus | Book ophold med billet til ARoS
Hold din sommerferie på Hotel Oasia Aarhus

UNIKKE HOTEL TILBUD I JANUAR & FEBRUAR

Opdag de bedste hoteltilbud i Århus hos Hotel Oasia, hvor luksus og hygge mødes til fordelagtige priser.

Unikke hotel tilbud Aarhus

SPAR 10%

BLIV MEDLEM AF HAPPY TRAVELLERS CLUB

Få en række medlemsfordele og tilmeld dig til vores Happy Travellers Club. Ved tilmelding får du 10% på alle overnatninger, mulighed for senere check-ud, optjening af point gennem Small Danish Hotels, samt en række gode tilbud.

Det naturlige valg

Vi er stolte af, at kunne præsentere vores samarbejde med Yrolì Skincare – et dansk bæredygtigt brand med stærke ambitioner. Yrolì Skincare er skabt ud fra et brændende ønske om at inspirere til at tænke i kvalitet, ansvarlighed og mindre forbrug. Værdier vi sammen deler.

Yrolí Skincare er skabt for at finde tilbage til balancen. Balancen i vores natur, balancen i vores hud. For naturlig hud med naturlig glød er smuk hud uanset alder.

HOTEL OASIA

Proud Member of Small Danish Hotels & BW Signature Collection® by Best Western Hotel

Som en del af vores samarbejde med Small Danish Hotels og Best Western Hotel, har du mulighed for at optjene point som du kan bruge på forskellige ophold rundt om i Danmark. Dette gælder for både private- og erhvervsophold.

Bliv medlem og opnå mange gode fordele som; Point på dine ophold, mulighed for at benytte point til nye ophold samt benytter point i Small Danish Hotels pointshop.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig medlemsskab af Benefits, når du besøger os.

Gæsternes oplevelse

Det skønneste hotel

“Dette hotel må bestemt være et af de bedste i Århus. Vi boede her i en forlænget weekend, men var gerne blevet meget længere. Hotellet er flot indrettet, og selvom vores værelse ikke var stort, var det virkelig dejligt og luksus med en Hästens seng, som man sov fantastisk godt i. Morgenmaden er virkelig god og spiseområdet er dejligt stort og lækkert indrettet – også som loungeområde til en drink om aftenen. Her er stille og roligt, selvom der var mange gæster, og vi nød vores ophold i fulde drag og vender meget gerne snart tilbage.

Det virker for os

“God beliggenhed. Fine og rene værelser. Venligt personale. Mega go’ morgen buffet. Absolut et sted vi kan bruge igen. Fred og ro selv om det er centralt placeret. Super hvis man ankommer med tog iil Århus.”

Shoppe tur med familie

“Det er et dejligt hotel, som vi varmt kan anbefale. Den ligger super godt til at man kan gå til strøget og ned til latinerkvarteret i de hyggelige butikker og spise steder. Hotellet er pænt og rent og personalet er rigtig flinke til at hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål.”

Super ophold i lækre værelser

“Havde et super ophold i nyrenoverede værelser. Sengene var tip top, og efter en god nats søvn kunne vi indtage morgenmaden, hvor der var meget at vælge imellem. Vi vil absolut vælge Oasia igen – hvis ellers der er flere ledige værelser :-).”

SKRÆDDERSYEDE MØDEOPLEVELSER

Vi ønsker at skabe ekstraordinære og skræddersyede mødeoplevelser, i funktionelle og æstetiske rammer. I vores værtskab har vi fokus på nærvær og personlighed.

På Hotel Oasia tilbyder vi to lækre, lyse og rummelige lokaler, som er udstyret med både lækkert design i form af store B&O-skærme og Bent Hansen-stole og lyse vinduespartier. Grundlæggende er lokalerne skabt med sans for detaljen og afspejler tydeligt hotellets store fokus på design, æstetik og diskret luksus. Lokalerne er rummelige, lyse og indbydende. Vi sørger for en ekstraordinær oplevelse – uanset om det er det formelle eller uformelle møde.

DET
SKER I
AARHUS

Aarhus er Smilets By, og byen lever i særdeleshed op til navnet. Her er der rig mulighed for sjove oplevelser og spændende kultur.

Vi har samlet nogle af de bedste arrangementer og events, som foregår i Aarhus i 2022.

Inspiration til dig fra hele Aarhus

Som vores gæster oplever os @hoteloasia