• TRAVELLER’S CHOICE

    GÆSTERNES FORETRUKNE HOTEL

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Blandt bedste hoteller i Århus og Danmark

Vinder af Traveller’s Choice

Hotel Oasia – Top 25 på service og Top 10 over mest romantiske hoteller i Danmark

Hotel Oasia Aarhus har i en årrække været så heldige at vinde TripAdvisor’s Traveller’s Choice pris. Hotel Oasia er både i top 25 over ”Bedste Hoteller i Danmark” inden for service – en pris vi har vundet både i 2011, 2012, 2016, 2017, 2018 og 2019. Herudover er Hotel Oasia også på top 10 over ”Romantiske Hoteller i Danmark”.

Traveller’s Choice-prisen er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Det er den eneste pris inden for rejsebranchen, der baseres på millioner af anmeldelser og meldinger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til ”de bedste af de bedste” indenfor service, kvalitet og kundetilfredshed. Vi er ekstra stolte og taknemmelige over denne pris, da TripAdvisors Traveller’s Choice-priser i teorien er tildelt af vores gæster på baggrund af deres anmeldelser og vurderinger af hotellet over årene.

Receptionist på Hotel Oasia, Helena Cawsey, siger om dét at blive tildelt Traveller’s Choice:

”Denne anerkendelse betyder, at vores daglige arbejde værdsættes af gæsterne – at vores smil og imødekommenhed gør en forskel. Vi er ekstra stolte, fordi denne pris er tildelt på baggrund af gæsternes egne tilbagemeldinger, og det giver os blod på tanden for at give dem ekstra meget smil og gå den ekstra mil – hver eneste gang. Især når vi kan se, at de sætter pris på det.”

Gæsternes anmeldelser på TripAdvisor lyder…

”Hotellet ligger tæt på banegården, men uden at være generet af støj. Personalet på hotellet var utrolig søde og servicebevidste fra start til slut. Værelserne var dejlige med lækkert design f.eks. Hästens senge og B&O fjernsyn. Morgenmaden var rigtig god.”

”Min datter og jeg overnattede en enkelt nat på Oasia. Vi blev modtaget af en meget venlig og behagelig receptionist, der hurtigt fik os tjekket ind. Værelset var flot indrettet, og der var ikke en finger at udsætte på noget. Morgenmaden var virkelig dejlig, så kommer vi på de kanter igen, besøger vi helt sikkert Oasia igen.”

”Fremragende central men alligevel rolig beliggenhed. Meget serviceorienteret personale. Bookede direkte med hotellet og fik exceptionelt god behandling og vejledning. Vil definitivt bo her næste gang jeg besøger Aarhus.”

”Dejligt hotel med god beliggenhed. På trods af at det ligger lige op ad banegården, bemærkes togene ikke. Dejlig morgenmad med vægt på økologi. Utroligt imødekommende og venligt personale. Allergivenligt. Et ekstra plus er fri adgang til te og kaffe døgnet rundt.”

”Et dejligt lille og lækkert lyst hotel. Sødt personale og god service fra vi bestiller til vi rejser igen. Placeringen er fin i midten af Aarhus. Tæt på alting.”

TripAdvisor siger selv om prisen…

”Travellers’ Choice-prisen udpeger ikke kun populære valg, men fuldstændigt enestående valg, som rejsende bliver ved med at vende tilbage til.”

Mie B. – feb. 2019

Midtjysk lune i midten af Aarhus

Læs flere anmeldelser

Gå på opdagelse i vores deals

Som vores gæster oplever os @hoteloasia