• BLANDT GÆSTERNES FORETRUKNE

Vinder af Traveler’s Choice

Blandt de 10% bedste hoteller i verden

Vi er stolte, ydmyge og beærede over at have modtaget Tripadvisors prestigefyldte “Travellers’ Choice” award flere gange, senest i 2024.

Tidligere har vi også modtaget følgende anerkendelser fra TripAdvisor:

  • Bedste Hoteller i Danmark inden for service (2011, 2012, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2021)
  • Top 10 Romantiske Hoteller i Danmark
  • Blandt de 10% bedste hoteller i verden (2021, 2023 og 2024)

Traveller’s Choice-prisen er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Det er den eneste pris i rejsebranchen, der baseres på millioner af anmeldelser og meldinger fra rejsende verden over. Prisen uddeles årligt til de ”bedste af de bedste” inden for service, kvalitet og kundetilfredshed.

Vi er særligt stolte og taknemmelige for denne pris, da den i høj grad er tildelt af vores gæster baseret på deres anmeldelser og vurderinger af hotellet. Et stort tak til vores dejlige gæster, som har taget sig tid til at dele deres oplevelser med rejsende fra hele verden.

Ligeledes vil vi gerne sige tak til vores fantastiske team, som hver dag yder service i særklasse og sikrer, at vi har glade og tilfredse gæster.

TripAdvisor siger selv om prisen…

”Travellers’ Choice-prisen udpeger ikke kun populære valg, men fuldstændigt enestående valg, som rejsende bliver ved med at vende tilbage til.”

”Denne anerkendelse betyder, at vores daglige arbejde værdsættes af gæsterne – at vores smil og imødekommenhed gør en forskel. Vi er ekstra stolte, fordi denne pris er tildelt på baggrund af gæsternes egne tilbagemeldinger, og det giver os blod på tanden for at give dem ekstra meget smil og gå den ekstra mil – hver eneste gang. Især når vi kan se, at de sætter pris på det.”

Som vores gæster oplever os @hoteloasia