• BLANDT GÆSTERNES FORETRUKNE

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Vinder af Traveler`s Choice

Blandt de 10% bedste hoteller i verden

Vi er stolte, ydmyge og beæret over, at vi flere gange har modtaget Tripadvisors award og anerkendelse; “Travellers Choice” – senest i 2023.

Vi har tidligere modtaget TripAdvisor’s Traveller’s Choice priser, blandt andet som;

  • ”Bedste Hoteller i Danmark” inden for service – en pris vi har vundet både i 2011, 2012, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2021
  • Herudover er Hotel Oasia også på top 10 over ”Romantiske Hoteller i Danmark”
  • Og  i 2021 og 2023 er vi blandt de 10% bedste hoteller i hele verden
Traveller’s Choice-prisen er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Det er den eneste pris inden for rejsebranchen, der baseres på millioner af anmeldelser og meldinger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til ”de bedste af de bedste” indenfor service, kvalitet og kundetilfredshed.

Vi er ekstra stolte og taknemmelige over denne pris, da TripAdvisors Traveller’s Choice-priser i teorien er tildelt af vores gæster på baggrund af deres anmeldelser og vurderinger af hotellet over årene. Derfor skal der lyde et stort tak til vores dejlige gæster, som har taget sig tiden til, at dele deres oplevelse med rejsende fra hele verden.

Ligeledes vil vi gerne sige tak til vores fantastiske team, som hver dag yder service i særklasse og sikrer, at vi har glade og tilfredse gæster.

TripAdvisor siger selv om prisen…

”Travellers’ Choice-prisen udpeger ikke kun populære valg, men fuldstændigt enestående valg, som rejsende bliver ved med at vende tilbage til.”

”Denne anerkendelse betyder, at vores daglige arbejde værdsættes af gæsterne – at vores smil og imødekommenhed gør en forskel. Vi er ekstra stolte, fordi denne pris er tildelt på baggrund af gæsternes egne tilbagemeldinger, og det giver os blod på tanden for at give dem ekstra meget smil og gå den ekstra mil – hver eneste gang. Især når vi kan se, at de sætter pris på det.”

Som vores gæster oplever os @hoteloasia