Cocktailbarer i Aarhus

En god cocktailbar er et must for enhver storby, og Århus er ingen undtagelse. Her er masser af steder at vælge imellem, når det kommer til velsmagende drinks. Og er man til cocktails, er der intet der slår en veltillavet og lækker cocktail – uanset om den skal nydes inden, under eller efter et måltid.

Vi har kigget nærmere på de mest populære cocktailbarer i Aarhus og fundet 6 besøgsværdige steder.

Gode cocktailbarer i Aarhus

Bar Start

– velsmagende godt håndværk

Bar Start laver gode drinks. Så simpelt kan det faktisk siges. Du finder både klassikere og nyopfundne drinks her, og de kompetente bartendere sørger for at din cocktail smager godt. Baren er legendarisk på det sociale medie Twitter, da den altid er omdrejningspunkt for #twaarhusbar, som er det klassiske fredagsbarskoncept udsat for Twitter, hvilket også betyder, at der foregår masser af networking. Tjek hashtagget for mere info, og endnu vigtigere: besøg Bar Start, hvis du vil drikke en god cocktail.

Herr Bartels

– Gallakjole ikke påkrævet

Med et omfattende drinkskort er Herr Bartels, på Åboulevarden, et oplagt valg, når I gerne vil have gode drinks. Cocktailkortet udskiftes en gang imellem og typisk så det afspejler sæsonen, vi befinder os i. Men uanset hvornår på året I besøger baren, så kan I være sikre på, at drinks er gode og bartenderne sørger for god service og drinks i topklasse. Toptip: Onsdag og torsdag får du oven i købet 2 drinks for 1 drinks pris.

St. Pauls Apothek

– Spektakulære cocktails rystet af prisvindende bartendere

Hvad der i gamle dage var et apotek, og på den måde tjente århusianerne i over 100 år, er i dag et mad- og barsted. Vi kunne også spørge på denne måde: Hvad får man, hvis man krydser en NOMA kok med en Danmarksmester i cocktails for juniorer? Svaret er naturligvis St. Pauls Apothek. Vi vil godt slå et slag for apotekets cocktails, som befinder sig helt i toppen af kvalitetsskalaen. Vil I have gode drinks, lavet af professionelle bartendere, så er St. Pauls Apothek et sted, der ikke er til at komme uden om. Og prisen er tilmed også fair.

Find dem på nettet: Bar Start og find dem i virkeligheden på Fiskergade 28.​

Find dem på nettet: Herr Bartels og find dem i virkeligheden på Åboulevarden 46.

Find dem på nettet: St. Pauls Apothek og finde dem i virkeligheden på Jægergårdsgade 76.

Åbningstider

 • Torsdag fra kl. 18.00 – 02.00
 • Fredag & Lørdag fra kl. 18.00 – 03.00​

Åbningstider

 • Onsdag & Torsdag fra kl. 20.00 – Lukketid
 • Fredag & Lørdag fra kl. 20.00 – Lukketid

Åbningstider

 • Tirsdag – Torsdag fra kl. 17.30 – 00.00
 • Fredag & Lørdag fra kl. 17.30 – 02.00​

Pustervig

– Stor smagsoplevelse i fantastiske drinks

Pustervig er til jer, der nyder en god drink i god kvalitet, og som har nogle nuancer i smagen, som I måske ikke lige har prøvet før. Dette gør Pustervig ofte ved at tage afsæt i en klassisk drink – eksempelvis Whisky Sour – og derfra er der dømt ”bartenderens legestue”. Der leges med smagen, hvilket ikke ses så tit, idet mange steder holder sig til klassikerne. Ud over de sublime drinks får I også fabelagtig betjening fra kompetente og opmærksomme bartendere, der sætter en ære i at betjene gæsterne.

Gedulgt

– Prisvindende cocktailkunst

Gedulgt er en sikker vinder. Her er du garanteret en cocktail oplevelse for livet. Drinkskortet er fyldt med eksperimenterende drinks, der skal udfordre din sanser visuelt og smagsmæssigt. Der sættes en ære og dyd i at lave ingredienser fremstillet fra bunden, i barens eget laboratorium. Her er nørderi på et ekstremt højt niveau.
Gedulgt vandt i 2018 prisen som den danske favoritcocktailbar, i den nordiske prisuddeling Bartenders Choice Awards 2018. Og i 2021 er de med på den eksklusive liste “theworlds50best.com” – en side der giver deres bud på de bedste barer og restauranter i verden.

Find dem på nettet: Gedulgt og find dem i virkeligheden på Fredensgade 41.

Alberts Bar

– Kvalitetsbevidste cocktails i Aarhus` ældste kælder

På Store Torv 3 finder du Aarhus` ældste kælder som huser cocktailbaren Alberts. At træde ind i denne historiske og smukke kælder, er som at træde tilbage i 1300-tallet. Dog fører de velsmagende cocktails dig straks til nutiden. Her serveres kvalitetsbevidste cocktails og specialøl for dem der sætter pris på dette.

Find dem på nettet: Pustervig og find dem i virkeligheden på Rosensgade 21.

Find dem på nettet: Gedulgt og find dem i virkeligheden på Fredensgade 41.

Find dem på nettet: Albertsbar og find dem i virkeligheden på Store Torv 3.

Åbningstider

 • Tirsdag & Onsdag fra kl. 11.00 – 22.00
 • Torsdag fra kl. 11.00 – 02.00
 • Fredag & Lørdag fra kl. 11.00 – 05.00​

Åbningstider

 • Torsdag fra kl. 18.00 – 02.00
 • Fredag & Lørdag fra kl. 16.00 – 02.00

Åbningstider

 • Fredag fra kl. 16.00 – 02.00
 • Lørdag fra kl. 20.00 – 02.00

Hotel Oasia Bar & Lounge

I hotellets lounge og bar er det også muligt at købe drinks og cocktails, hvis I hellere vil blive i hotellets nærhed. Er I dog mere til at udforske byens aften- og natteliv, så har I nu fire gode bud på hånden til steder i Aarhus, hvor I kan få gode cocktails og drinks, og når I så har drukket den sidste drink, så venter den dejlige og komfortable seng på Hotel Oasia og morgendagen starter med vores gode morgenbuffet, der, ud over æg og bacon også, byder på velsmagende økologiske morgenprodukter.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia