Yrolí Skincare er skabt for at finde tilbage til balancen. Balancen i vores natur, balancen i vores hud. For naturlig hud med naturlig glød er smuk hud uanset alder.

Det naturlige valg

Vi er stolte af, at kunne præsentere vores samarbejde med Yrolì Skincare – et dansk bæredygtigt brand med stærke ambitioner. Yrolì Skincare er skabt ud fra et brændende ønske om at inspirere til at tænke i kvalitet, ansvarlighed og mindre forbrug. Værdier vi sammen deler.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi længe har ledt efter et hudpleje kvalitetsbrand som Yrolì. Et dansk produceret mærke, som vi deler ambitioner og værdisæt med.

Da Jette boede på Hotel Oasia og introducerede os for produkterne, var vi ikke i tvivl. For os var det, det helt naturlige valg. Ud over de fantastiske produkter er det også tydeligt at mærke, at Yrolì som os, har passion og hjerteblod i det de laver.”

General Manager, Rasmus Nørgaard

“Begge havde vi skufferne fulde af hudplejeprodukter, som ikke havde nogen effekt. Dels fordi de lå i skuffen og blev for gamle, men også fordi de var fulde af skadelige syntetiske stoffer og tomme løfter. Vi vidste, at vi havde modenheden, fliden, driftigheden og lysten til at gå forrest og skabe et modsvar til et marked præget af et massivt overforbrug og dårlige produkter.”

Tilbage til balancen

Lige dele holdning og handling. Yrolí Skincare er født ud af motivationen til at handle. Gøre noget. Gøre en forskel. Tage de ansvarlige valg, der skal til for at ændrer måden hvorpå, vi forbruger hudpleje.

Yrolì Skincare er skabt i 2018 af Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark og Jette Nørgaard Haulrig, som i mere end 15 år, har haft et bundsolidt venskab baseret på fælles værdier. Værdier som skal inspirere til at tænke i kvalitet, ansvarlighed og mindre forbrug.

Yrolí Skincare er dermed skabt for at finde tilbage til balancen. Balancen i vores natur, balancen i vores hud. For naturlig hud med naturlig glød er smuk hud uanset alder.

Hvorfor Hotel Oasia?

Hotel Oasia ligger som en lille perle i midten af Aarhus og har formået at kombinere en hjemlig atmosfære, æstetik og ansvarlighed. Vi er dybt inspireret af de valg, Hotel Oasia tager – fra arbejdet med FNs Verdensmål og deres ansvarlige miljøpolitik til hotellets morgenmad, som er lavet fra bunden. Man føler sig velkommen så snart, man ankommer, og der er ingen tvivl om, at hotellet har taget stilling til alle detaljer. Yrolí er bygget på et fundament af ordentlighed, og det er Hotel Oasia også. Det er derfor et samarbejde, der giver mening, da vi deler værdisæt. Vi er stolte over, at vi kan tilbyde hotellets gæster naturlig, certificeret, effektiv, velduftende og bæredygtig hudpleje.

Stifterne: Jette Nørgaard Haulrig & Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark

Med vægt på naturlige ingredienser, nyeste forskning og kompromisløs kvalitet forbinder Yrolì hudpleje med ansvar for mennesker og miljø.

ANSVARLIG HUDPLEJE

Ansvarlighed er nøglen til den grønne omstilling. Og hos Yrolì Skincare gør de, som de siger. Og de mener det, de gør.

Alle produkter er skabt ud fra et 360-graders fokus på hudpleje, fordi alting hænger sammen. Derfor har de også truffet en række kompromisløse valg, for at kunne leve op til bevægelsen ”Blue Beauty”, som har sat nye standarder inden for grøn hudpleje.

Valg som påvirker alle aspekter inden for produkt-cyklussen;

  • Ingredienser
  • Certificeringer
  • Produktion
  • Emballage
  • Forsendelse
  • Brug og forbrug
  • Bortskaffelse
  • Sociale projekter

TRY, TEST & BUY

På Hotel Oasia finder du et udvalg af de lækre Yrolì produkter på badeværelset. Ønsker du at teste og købe andre produkter med hjem, er du velkommen til at kigge ned i receptionen hvor vores team står klar til at hjælpe dig.

MULTIBALM

HUDTYPE: Tørre læber og udsat hud på ansigt og krop
FUNKTION: Fugter / Plejer / Reparerer
15 ml.

Essential Care Multi Balm er optimal omsorg til dine læber, på rifter, neglebånd, albuer og andre tørre områder på kroppen. Eksklusiv plejende og fugtgivende balsam. Reparerer skader. Genopretter hudens egen evne til at holde på fugt.

KR. 145,-

FACIAL SCRUB

HUDTYPE: Alle hudtyper
FUNKTION: Renser / Plejer huden
100 ml.

Eksklusiv exfolierende og fugtgivende ansigtsscrub. Fjerner blidt døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.  Beriget med økologisk marula- og baobabolie, der giver fugt og næring samt giver fleksibilitet og elasticitet til huden.

KR. 265,-

BODY SCRUB

HUDTYPE: Alle hudtyper
FUNKTION: Renser / Plejer huden
150 ml.

Blød og vitaliserende body scrub, der giver en langvarig silkeblød følelse. Døde hudceller exfolieres blidt væk af middelhavssalt. Saltet er en effektiv behandling for tør hud, akne og eksem. Indeholder Shea Butter, der lindrer og beroliger rød, irriteret hud, samt tilfører fugt.

KR. 245,-

HAND SOAP

HUDTYPE: Alle hudtyper
FUNKTION: Fugter / Nærer og plejer / Dulmer og beroliger
300 ml.

Delikat, mild og nærende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød. Skånsom og beroligende for inflammatorisk hud. Rig på vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der beskytter huden og holder den blød og smidig.

KR. 145,-

BODY WASH

HUDTYPE: Alle hudtyper
FUNKTION: Fugter / Nærer og plejer / Dulmer og beroliger
300 ml.

Essential Care Body Wash er en delikat, mild og rensende kropssæbe, som efterlader huden ren, blød og fugtet. Indeholder kokos-sulfat, der renser huden uden at virke udtørrende, og så er den beroligende for inflammatorisk hud.

KR. 145,-

LOTION

HUDTYPE: Alle hudtyper
FUNKTION: Fugter / Nærer og plejer / Dulmer og beroliger
300 ml.

En fyldig og cremet lotion med nærende og plejende ingredienser som aloe vera ekstrakt, baobab- og marulaolie. Giver en silkeblød fornemmelse. Dufter af luksuriøs spa med en skøn sofistikeret duft fra rene æteriske olier.

KR. 265,-

SHAMPOO

HUDTYPE: Alle hårtyper
FUNKTION: Renser og plejer / Giver styrke og volumen
300 ml.

Essential Care Shampoo renser både hår og hovedbund skånsomt samtidigt med, at den tilfører næring og virker beroligende på hovedbunden. Den genopbygger og reetablerer hårets balance, giver glans og smidighed.

KR. 235,-

CONDITIONER

HUDTYPE: Alle hårtyper
FUNKTION: Fugter / Plejer / Blødgør
300 ml.

En særdeles plejende balsam til hår og hovedbund. Den giver elasticitet, glans og øger hårets volumen. Den nærer og genopbygger håret med blåbærkerneolie, aloe vera, baobabolie og marulaolie.

KR. 245,-

SUN LOTION

HUDTYPE: Alle hudtyper
FUNKTION: Beskytter mod UVA- og UVB-stråler
300 ml.

UVA-stråler kan bidrage til for tidlig ældning af huden, mens UVB-stråler forårsager solskoldning. Det er derfor vigtigt at bruge sollotion, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.

KR. 285,-