• OVERNATNING I HJERTET AF AARHUS

Nordisk design I indretningen
Der møbleres alene med designermøbler.

Højt fokus på service og kvalitet
Lad dig blive forkælet af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Find en billig overnatning i Aarhus centrum

Komfort, Luksus og Oplevelser

Velkommen til Hotel Oasia – dit andet hjem i hjertet af Aarhus. Uanset om du leder efter overnatning til en forretningsrejse eller en mindeværdig ferie, er vi her for at imødekomme dine behov og overgå dine forventninger. Vores primære mål er at skabe den perfekte oase for rejsende som dig, der søger både komfort og kvalitet.

Book overnatning

Oplev Hotel Oasias betagende Grand Suite og lad dig indhylle i elegance og komfort

Din oase i centrum af Aarhus

Hotel Oasia ligger på den fredelige Kriegersvej, kun 200 meter fra Aarhus’ hovedbanegård. Vores centrale placering giver dig nem adgang til byens mest ikoniske seværdigheder og kulturelle skatte. Uanset om du ønsker at udforske det moderne shoppingparadis Bruuns Galleri, dykke ned i kunstens verden på ARoS eller vandre gennem historien i Den Gamle By, er vores hotel det ideelle udgangspunkt for dine eventyr.

Overnatning for alle behov

Vi forstår, at rejsende har forskellige behov og præferencer. Derfor tilbyder vi et udvalg af værelser, herunder komfortable dobbeltværelser og rummelige suiter. Uanset om du rejser alene, som familie, par eller med venner, vil vores lyse, moderne og indbydende værelser give dig den perfekte ramme for afslapning og hvile. Og lad os ikke glemme den skønne morgenbuffet, der vil give dig den perfekte start på dagen.

Morgenbuffet

Nyd vores skønne morgenbuffet som består af et udvalg af hjemmelavede produkter. Her bliver der kælet for både mad og service, når vores team står klar til at give dig den bedste start på dagen.

Omgivelser: Luksus og Design

Når du træder ind på City Hotel Oasia, vil du straks føle dig omfavnet af en atmosfære af luksus og design. Vores boutique- & design hotel er blevet anerkendt af Tripadvisor flere gange med deres Travellers` Choice anerkendelse, for at være blandt top-10% af de bedste hoteller i verden. Vi er stolte over anerkendelsen fra vores gæster og af, at skabe en unik oplevelse for vores gæster. Med vores fokus på detaljer og æstetik er hvert hjørne designet til at skabe følelser af hygge og elegance.

Praktiske Detaljer: Parkering og Bekvemmeligheder

Vi forstår, at praktiske detaljer kan gøre en stor forskel for din oplevelse. Derfor tilbyder vi flere parkeringsmuligheder for vores gæster, der ankommer i bil. Vores bekvemme parkeringsfaciliteter gør det nemt for dig at udforske byen uden at skulle bekymre dig om parkering. Udover dette tilbyder vi gratis WiFi, B&O tv med indbygget Chromecast samt lyse og moderne faciliteter på alle værelser, så du kan føle dig hjemme, selv når du er væk.

Læs mere

Gastronomiske Eventyr: Udforskning af Aarhus’ Køkken

Aarhus er ikke kun kendt for sine kulturelle skatte, men også for sit mangfoldige køkken. Lad os guide dig til byens kulinariske oplevelser – evt. med et af vores mange ophold.

Aarhus’ restauranter, caféer og delikatessebutikker venter på at forføre dine smagsløg. Fra internationale smagsoplevelser til dansk traditionel madlavning, kan du vælge ud fra en bred vifte af spisesteder. Tag en ven, partner eller din bedre halvdel med på en uforglemmelig ferie i Smilets By og lad Hotel Oasia tage sig af alle dine behov.

En Oplevelse, der Rækker Ud Over Overnatningen

Vi forstår, at det rigtige hotel kan gøre en afgørende forskel i din samlede rejseoplevelse. På Hotel Oasia er vi dedikerede til at give dig mere end bare et sted at sove. Vi ønsker at være en del af dine minder fra Aarhus – uanset om det er den varme velkomst ved indgangen eller den udsøgte komfort, du finder på både værelse og i vores hyggelige loungeområde.

3-stjernet hotel – 5 stjernede oplevelser

Selvom vi kun er et 3-stjernet hotel, leverer vi en uovertruffen 5-stjernet service til vores gæster. Vores dedikerede personale er engageret i at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Fra den varme velkomst ved indtjekning til den personlige opmærksomhed under dit ophold, er vores mission at overgå dine forventninger på enhver måde.

Tilbud & Rabatter

Udforsk de spændende muligheder for sidste-minuts rabatter, og mærk byens puls oppefra dit komfortable hotelværelse. Pludselig opstår chancen for et uforudset eventyr til en reduceret pris, og giver ekstra værdi for pengene.

Snup en impromptu getaway med store besparelser. Nyd byens charme uden at tømme pungen.

Aftenens spontanitet kan belønnes med fristende tilbud, der skaber plads til spontane besøg på byens restauranter og kulturelle scenarier.

Med Hotel Oasias tilbud får du mere end blot et sted at overnatte. De tilbyder oplevelser, der forgylder din spontane bytur, komplementeret af førsteklasses service.

En fleksibel rejseplan? Hold øje med vores hotel tilbud, der ofte inkluderer fordele som f.eks. middag, alt sammen pakket ind i en attraktiv pris.

Husk, at de bedste tilbud kun varer kort. Vær hurtig og snup din chance for en uforglemmelig Århus-oplevelse med Hotel Oasia. Sikre dig en oplevelse fuld af kvalitet og komfort til en overkommelig pris.

Book Din Oase i Aarhus i Dag

Uanset om du er en erhvervsrejsende, der søger komfort efter en lang arbejdsdag, eller en turist, der ønsker at opleve Aarhus’ skønhed, er Hotel Oasia det perfekte valg.

Du kan finde priser via vores online booking – og måske finder du en billig overnatning eller ophold. Alle priser er inklusiv morgenmad.

Finder du ikke det du søger, er du er velkommen til at kontakte vores reception for tilbud og reservation. De kan kontaktes på telefon: 87 32 37 15 eller mail: info@hoteloasia.dk

Book dit ophold i dag og lad os skabe en uforglemmelig oplevelse, der opfylder alle dine behov og forventninger.

Læs mindre

Som vores gæster oplever os @hoteloasia