All-you-can-eat-sushi i Aarhus

Er du vild med sushi? Og vil du gerne have meget af den? Så er all-you-can-eat sushi-konceptet lige noget for dig. Her triller den japanske klassiker nemlig forbi dig i stride strømme, og du kan tage alt det, du vil.

Aarhus er fuld af sushirestauranter. Er du på jagt efter running sushi under eksempelvis et ferieophold i byen, er det dog en god idé at forberede dig lidt, inden du begiver dig afsted. Det er nemlig langt fra alle sushistederne, som har running sushi på menukortet.

Som en hjælp til sushi-junglen guider vi dig her frem til all-you-can-eat sushirestauranterne, hvor du kan spise, til du sprækker… Alle i en overkommelig afstand fra Hotel Oasia!

OISHII SUSHI – den bedste sushi

Rimelige priser, moderne udtryk, central beliggenhed og frem for alt, lækre sushi-stykker i rigelige mængder. Alt dette finder du hos OISHII SUSHI på Nørregade.

Restauranten får 4 ud af 5 stjerner fra bedømmerne på TripAdvisor. Dette vidner om en kvalitet over gennemsnittet for et madkoncept, som ellers af og til handler mest om kvantitet.

OISHII sikrer bl.a. deres høje kvalitet gennem friske og nøje udvalgte råvarer. For uden gode råvarer kan man jo ikke lave den bedste running sushi! Således tager de bl.a. selv på fiskemarkedet og udvælger frisk fisk, som har den helt rette konsistens.

Running sushi hos OISHII er all-you-can-eat, hvor sushi og andre små japanske retter bliver serveret i endeløse mængder. Dette sikrer dig et besøg, som ikke blot handler om mad – men som også er en spændende og mindeværdig oplevelse i sin egen ret.

 • Pris: kr. 218-238,-
 • Adresse: Nørregade 42, 8000 Aarhus C
 • Gåafstand til Hotel Oasia: 1,5 km

SAICHI – all-you-can-eat sushi af høj kvalitet

SAICHI byder egentlig ikke på running sushi-konceptet. Dog fortjener restauranterne (der er nemlig to) stadig en plads på listen på grund af deres all-you-can-eat tilbud – som jo smager hen ad det samme… Og fordi de er særdeles populære blandt deres gæster.

SAICHIS popularitet kommer til udtryk ved en samlet TripAdvisor-karakter på hele 4,5. Brugerne beskriver således bl.a. sushien som ”god”, udvalget som ”flot” og betjeningen som ”hurtig”.

På trods af at det er all-you-can-eat, bliver du ikke spist af med kedelig buffet-sushi, der har stået længe fremme. Du bestiller nemlig løbende den sushi du ønsker til dit bord. Dette sikrer stor variation og masser af netop den slags sushi, du er gladest for.

Alt i alt skal du måske overveje, om det absolut skal være running sushi? SAICHI byder i hvert fald på et oplagt alternativ!

 • Pris: kr. 178-238,-
 • Adresse, SAICHI 1: Jægergårdsgade 81
 • Gåafstand til Hotel Oasia, SAICHI 1: 550 m
 • Adresse, SAICHI 2: Nørregade 38, 8000 Aarhus C
 • Gåafstand til Hotel Oasia, SAICHI 2: 1,5 km

Restaurant Soya – billig sushi nær Banegårdspladsen

Er du mere til frokost- end aften-sushi, er Restaurant Soya måske stedet for dig. Her finder du nemlig også en billig frokost-menu fra kl. 12-16.

Anmeldelserne af Soya er mere svingende end OISHII og SAICHI, og TripAdvisor-karakteren på 3,5 ud af 5 vidner om blandede oplevelser. De positive gæster fremhæver bl.a. ”fonuftige priser” samt ”velsmagende” og ”indbydende” sushi. De negative hæfter sig ved et ”begrænset udvalg”.

På grund af den blandede modtagelse vil vi anbefale, at du ser running sushi-båndet lidt an, inden du bestiller. Har de netop den nigiri, ebi, california eller maki-sushi med laks, rejer, hummer, agurk, avocado osv. du er på udkig efter? Og ser den frisk ud? Hvis ja, er det bare at sætte sig til rette!

Restauranten finder du på Jægergårdsgade – tæt på Banegårdspladsen såvel som Hotel Oasia.

 • Pris: kr. 148-198,-
 • Adresse: Jægergårdsgade 60, 8000 Aarhus
 • Gåafstand til Hotel Oasia: 500 m

Restaurant Soya 2 – Vestergade-sushi til lave priser

Byens 2. Soya-restaurant. Ligesom Restaurant Soya 1 får denne restaurant også en blandet modtagelse, hvilket bliver understreget af en TripAdvisor-score på 3.

Restaurantens positive gæster fremhæver stedet som ”hyggeligt” og med ”rimelige priser” og sushien som ”velsmagende”. De mere negative beskriver sushien som ”kedelig” og med ”lidt variation”. Som med den første Soya Restaurant anbefaler vi derfor, at du ser running sushi-båndet lidt an, inden du sætter dig til bords.

 • Pris: Se Soya 1
 • Adresse: Vestergade 36, 8000 Aarhus C
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 1,1 km

Restaurant A+ Siam Sushi

Lækker kvalitetssushi i massevis. Sæt dig til rette ved bordet, dyk ned i menukortet, som er bestående af både traditionelle og specielle sushi-ruller samt lune retter og lette desserter. Restauranten serverer sushi efter et all-you-can-eat koncept, hvor du kan spise dig mæt i lige netop dét, du har allermest lyst til. Herudover er det også muligt at bestille sushi a la carte.

Restauranten er mindre, hyggelig og meget velbesøgt. Så husk at bestille bord.

 • Pris: kr. 198-248,-
 • Adresse: Skolegade 27, 8000 Aarhus C
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 1 km

Kombiner sushi med et ferieophold i Aarhus

Vi har nu givet dig flere bud på running / all-you-can-eat sushirestauranter i Aarhus. Og bor du ikke allerede I byen, har du forhåbentlig nu fået endnu mere lyst til at spise dig mæt i sushi i Smilets By.

Book i så fald trygt din næste overnatning hos Hotel Oasia. Vores placering i hjertet af Aarhus sikrer dig gåafstand til ikke blot running sushi – også byens kulturliv, værtshuse, shopping-muligheder og caféer ligger blot et stenkast herfra!

BEMÆRK vi tager forbehold for, at restauranterne kan ændre deres priser eller menuer. Undersøg derfor venligst restauranternes hjemmesider, som der er linket til i overskrifterne.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Som vores gæster oplever os @hoteloasia