• FERIE OG AFSLAPNING

    OPLEV AARHUS HELT TÆT PÅ

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Højt fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Ferieophold i Aarhus

Aarhus har masser at byde på, og med Hotel Oasias beliggenhed i hjertet af Aarhus vil du med et ferieophold hos os være tæt på det hele, så du kan opleve Aarhus’ pulserende bymidte og skønne natur. Hotellets beliggenhed danner rammen om et dejligt weekendophold eller en miniferie.

Gå på opdagelse i vores deals

Weekendophold i hjertet af Aarhus på Hotel Oasia
Forlænget weekend Aarhus | Book ophold på Hotel Oasia
Miniferie- & hverdagsophold i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Veninde- & kæresteophold Aarhus | Book ophold på Hotel Oasia
Sommerferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Søndagsophold inkl. middag på restaurant Köd Aarhus | Book ophold på Hotel Oasia
Juleophold i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia

Gå på opdagelse i vores inspirationsophold

Vinterferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Påskeferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Pinseferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
ARoS ophold Aarhus | Book ophold med billet til ARoS
Moesgaard ophold Aarhus | Book ophold med billet til Moesgaard Museum
Musikhuset Aarhus overnatning | Book overnatning på Hotel Oasia
Efterårsferie i hjertet af Aarhus med ophold på Hotel Oasia
Jule- & Nytårsophold i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia

I Aarhus er der rig mulighed for både at være kulturel, livsnyder, shoppe-lysten og naturudforsker. Inden for rimelig nærhed af Hotel Oasia, kan du både finde Skandinaviens største kunstmuseum, ARoS, Den Gamle By, Besættelsesmuseet, Kvindemuseet og Aarhus Kunstbygning. Herudover er strøget med både Salling og Magasin samt indkøbscenteret Bruun’s Galleri kun få minutters gang fra hotellets indgang. Aarhus omkranses af vand og skov, hvorfor der i både den nordlige og sydlige del af byen er rig mulighed for både gå-, løbe- og cykelture i dejlige omgivelser. Blandt de mere naturrige oplevelser kan nævnes Botanisk Have, universitetets væksthuse, Mindeparken, Riis Skov og Marselisborg Dyrepark. Herudover findes der Musikhuset og Aarhus Teater, hvis dit ophold skal stå i underholdningens eller musikkens tegn.

Placeret som en oase midt i Aarhus midtby, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller din næste overnatning i Aarhus. Lad dig inspirere af vores deals og forskellige ophold.

Inden for rimelig nærhed af Hotel Oasia, kan du både finde Skandinaviens største kunstmuserum, ARoS, Den Gamle By, Besættelsesmuseet, Kvindemuseet og Aarhus Kunstbygning. Herudover er strøget med både Salling og Magasin samt indkøbscenteret Bruun’s Galleri kun få minutters gang fra hotellets indgang. Aarhus omkranses af vand og skov, hvorfor der i både den nordlige og sydlige del af byen er rig mulighed for både gå-, løbe- og cykelture i dejlige omgivelser. Blandt de mere naturrige oplevelser kan nævnes Botanisk Have, universitetets væksthuse, Mindeparken, Riis Skov og Marselisborg Dyrepark. Herudover findes der Musikhuset og Aarhus Teater, hvis dit ophold skal stå i underholdningens eller musikkens tegn.

Placeret som en oase midt i Aarhus midtby, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller din næste overnatning i Aarhus.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia