BOOKING
Ferieophold på Hotel Oasia

Ferieophold på Hotel Oasia

En oase midt i skønne Aarhus

Ferieophold i Aarhus

Hotel Oasia Aarhus' beliggenhed midt i Aarhus centrum danner baggrunden for et dejligt weekendophold eller en miniferie, og hvor der er rig mulighed for at besøge byens museer og øvrige seværdigheder. Aarhus har Skandinaviens største kunstmuseum, ARoS, som i den arkitektonisk unikke bygning huser en stor, fast samling samt specialudstillinger, der løbende bliver udskiftet. Derudover kan Aarhus byde på Den Gamle By - en attraktion i rivende udvikling, og som også er et besøg værd. Aarhus har ligeledes mange fine, små museer, som er helt unikke for byen, blandt andet Besættelsesmuseet, Kvindemuseet og Aarhus Kunstbygning m.fl.

Skoven og stranden omkranser Aarhus i både den nordlige og sydlige del, og her er der rig mulighed for lange gå-, løbe- eller cykelture i de dejlige omgivelser, ligesom byens mange parker kan byde på små grønne oplevelser. Blandt andet kan et besøg i Botanisk Have kombineres med en tur i Den Gamle By og universitetets væksthuse; eller besøg Mindeparken med Marselisborg Slot flot knejsende over Aarhusbugten, hvor slotshaven også er tilgængelig for publikum, når kongefamilien ikke er på stedet.

Ønsker du at kombinere dit weekendophold eller miniferie på Hotel Oasia Aarhus med god underholdning, ligger Musikhuset kun 2 minutters gang fra hotellet. Aarhus Teater, og byens andre større og mindre spillesteder, ligger alle i nærheden og kan stort set nås inden for 15 minutter.

Som en oase midt i Aarhus centrum, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia Aarhus den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller overnatning i Aarhus. Strøget og Bruuns Galleri ligger lige rundt om hjørnet, og der er ligeledes kort afstand til Salling og Magasin samt det smukke, gamle latinerkvarter med små caféer, specialbutikker og det metropolske café- og byliv omkring Aarhus Å. Her er der lagt op til shopping, frokost og gode middage, efterfulgt af en komfortabel nat i Hästens vidunderlige senge på hotellet.