• BOUTIQUE- OG DESIGNHOTEL

  EN OASE I HJERTET AF AARHUS

The great advantage of a hotel is that it is a refuge from home

Morgenmad med omtanke

Vi prioriterer en god morgenmadsoplevelse med fokus på:

 • Bæredygtighed
 • De bedste råvarer
 • Madspild
 • Hygiejne

I vores morgenbuffet finder du et udvalg af lækre morgenmadsprodukter som; Økologiske produkter, hjemmebagt brød, et udvalg af pålæg og oste, hjemmelavet kompot og granola m.m.

Morgenmad

 • Mandage – fredage: Kl. 06.45 – 09.45
 • Lørdage & søndage: Kl. 07.30 – 10.45

Peak times lørdage & søndage

 • Kl. 07.30 – 08.00: Low
 • 08.00 – 08.30: Low
 • 08.30 – 09.00: Medium
 • 09.00 – 09.30: High
 • 09.30 – 10.00: High
 • 10.00 – 10.30: High
 • 10.30 – 10.45: Medium

En grøn pause. I byens hjerte.

Nyd livet i vores grønne Oase.

Velkommen til vores grønne oase som tilbyder en rolig pause.Her kan du nyde den harmoniske blanding af natur og urban charme, lige i byens centrum. Vores terrasse er designet til at være en afslappende tilflugt fra hverdagens travlhed, hvor du kan finde ro og nyde de små øjeblikke. De frodige planter og stilfulde møbler skaber en atmosfære, der både er indbydende og inspirerende.

Uanset om du er her for at starte din dag med en lækker morgenmad, tage en pause med en kop kaffe, eller afslutte aftenen med tapas og en kølig drink, indbyder det til hygge og kvalitetstid med venner og familie i smukke omgivelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores urban oase, hvor byens puls møder naturens ro, og hvor hver eneste detalje er designet til at give dig en særlig oplevelse.

Parkering

Hotellet har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor vi ikke kan garantere parkering. Vi anbefaler derfor, at du forespørger på parkering i god tid inden dit ophold. 6 af pladserne har ladestandere til din elbil.

Ved bestilling af hotelovernatning eller ophold kan du i booking flowet tilføje ønske om parkeringsplads i kommentarfeltet. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på tlf. 87 32 37 15.

Alternativ parkering

Hvis vores egne parkeringspladser er fuldt booket, kan vi henvise til den offentlige parkering som er lige udenfor hotellet.

Derudover sælger vi også parkeringsbilletter til Scandinavian Congress Center, som ligger ca. 300 meter fra hotellet. Prisen for disse er kr. 150 DKK pr. døgn. Venligst se parkeringsanvisning og guide til parkeringen nedenfor.

Ved benyttelse af parkering ved Scandinavian Congress Center gør vi opmærksom på særlige regler og vejledninger. Vi gør også opmærksom på, at ved parkering her, skal bilen registreres hos os – max. en halv time efter ankomst.

Reception

Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet. Vi hjælper med stort og småt, så tag endelig fat i os. Det er dét, vi er her for.

Gratis kaffe & te

I morgenmadsrestauranten finder du en kaffemaskine, som er til fri afbenyttelse for alle vores gæster. Derfor kan du når som helst i løbet af dit ophold få en lækker kop økologisk kaffe eller te.

Lounge og bar

I vores lounge og bar har I mulighed for at nyde et glas vin, en øl eller andet fra barkortet. Melder hyggesulten sig er det også muligt at købe lidt lækkert snack.

Wine hour

Mandage og torsdage fra kl. 17.00 til 18.00 byder vi hotellets gæster på et gratis glas vin i vores hyggelige lounge.

Internet og TV

Der er fri adgang til wifi på hele Hotel Oasia. Koden til wifi får du udleveret, når du checker ind på hotellet.

På alle værelser er der B&O-skærme med 23 forskellige tv-kanaler og Chromecast, så du har rig mulighed for at se lige netop dét, du allerbedst kan lide.

Nyd en afslappende stund i vores hyggelige lounge. Her serverer vi et udvalg af lækre vine, cocktails og snacks.

Cykeludlejning

På Hotel Oasia har du mulighed for at leje en cykel, så du kan komme hurtigt rundt i byen – uden at skulle bekymre dig om at finde parkeringspladser. Det koster kr. 150,- at leje en cykel for et døgn.

Ønsker du at leje en cykel, bedes du venligst kontakte receptionen.

Tøjvask

Laundry bags kan afhentes i receptionen.

Tøj skal indleveres i receptionen før kl. 09.00 om morgenen og vil være klar til udlevering fra kl. 19.00 samme dag. Vær opmærksom på, at der ikke tilbydes vaskeservice om søndagen.

Dyr

Vi elsker dyr på Hotel Oasia, men de er ikke tilladt på hotellet.

Fitness

Fitnesscenteret er indrettet med forskelligt træningsudstyr, så du har rig mulighed for både at træne kondition, crossfit, styrke og motorik. Der er altså mulighed for at træne – uanset hvilken træningsform du er mest til.

Fitnesscenteret er, ligesom resten af hotellet, indrettet lyst, venligt, æstetisk og i nordisk stil – og med udsigt til en atriumgård sikres der gode lys- og luftforhold, mens du træner.

Mødelokaler

Hotel Oasia tilbyder moderne mødelokaler som kan benyttes til events samt formelle og uformelle møder. Foruden blot at booke enkelte lokaler, så har du tilmed mulighed for at booke sammensatte mødepakker, så du kan skabe de helt rigtige rammer for dit møde.

Bagage service

Såfremt du ønsker hjælp til at få din/dine kufferter op på værelset, er dette muligt mod et gebyr. Venligst forhør dig om prisen i vores reception.

Ekstra puder & dyne

Venligst forespørg på dette i receptionen.

Smukt designede mødefaciliteter udstyret med den seneste teknologi.