• BOUTIQUE- OG DESIGNHOTEL

    BLIV KLOGERE PÅ HOTEL OASIA

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Økologisk morgenbuffet med det hele.

Faciliteter

Morgenbuffet

I hotellets morgenmadsbuffet har alle gæster mulighed for at starte dagen ekstra godt og nyde et lækkert morgenmåltid. Her serveres et væld af økologiske morgenmadsprodukter, æg og bacon, frugt og grønt og mulighed for at blande din egen yoghurt med hjemmelavede frugtkompotter og granola. Der serveres friskbagt fransk- og rugbrød fra det lokale bageri.

Morgenmad serveres i følgende tidsrum:

  • Mandag-fredag kl 06:45-09:45.
  • Lørdag-søndag og helligdage kl. 07:30-10:45.

Der er i morgenmadsrestauranten opstillet en kaffemaskine, som er til fri afbenyttelse for alle vores gæster. Derfor kan du når som helst i løbet af dit ophold få en lækker kop økologisk kaffe eller te.

Reception

Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet. Vi hjælper med stort og småt, så tag endelig fat i os. Det er dét, vi er her for.

Lounge og bar

I hotellets lounge har du mulighed for at nyde en kop kaffe, arbejde eller spille brætspil. I loungen findes også en bar, hvor du kan bestille alverdens lækkerier fra vores barkort.

Internet og fjernsyn

Der er fri adgang til wifi på hele Hotel Oasia. Koden til wifi får du udleveret, når du checker ind på hotellet. På alle værelser er der B&O-skærme med 22 forskellige tv-kanaler og Chromecast. Så ønsker du at slappe af foran fjernsynet en aften, er der rig mulighed for at se lige netop dét, du allerbedst kan lide.

Parkering

Hotellet har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser. Disse skal bestilles direkte på hotellet og koster kr. 135,- pr. nat. Vi anbefaler, at du booker din parkeringsplads i god tid inden dit ophold. Hvis der ikke er flere ledige pladser, hjælper vi naturligvis med at finde alternativer.

Cykeludlejning

På Hotel Oasia har du mulighed for at leje en cykel, så du kan komme hurtigt rundt i byen – uden at skulle bekymre dig om at finde parkeringspladser. Det koster kr. 100,- at leje en cykel for et døgn.

Ønsker du at leje en cykel, bedes du venligst kontakte receptionen.

Tøjvask

Vi tilbyder vaske- og renseservice på hotellet. Ønsker du at benytte dig af denne service, bedes du venligst kontakte receptionen.

Tøj skal indleveres i receptionen før kl. 09.00 om morgenen og vil være klar til udlevering fra kl. 19.00 samme dag. Vær opmærksom på, at der ikke tilbydes vaskeservice om søndagen.

Dyr

Vi elsker dyr på Hotel Oasia, men de er ikke tilladt på hotellet.

Fitness

Hotel Oasia Aarhus har indrettet et moderne fitnessområde i hotellets underetage. Her har alle overnattende gæster mulighed for at træne og forbrænde kalorier, så morgenmaden kan spises med endnu større tilfredshed og god samvittighed.

Fitnessområdet tilbyder faciliteter inden for både kondition, crossfit, styrke og motorik.

Mødelokaler

Hotel Oasia har i 2019 indrettet nye møde- og konferencelokaler, som kan benyttes til alverdens erhvervs- og firmaaftaler, konferencer og uformelle møder. Foruden blot at booke enkelte lokaler, så har du tilmed mulighed for at booke sammensatte mødepakker, så du kan skabe de helt rigtige rammer om dit næste møde.

Gå på opdagelse i vores deals

Som vores gæster oplever os @hoteloasia