• BOUTIQUE- OG DESIGNHOTEL

  EN OASE I HJERTET AF AARHUS

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Faciliteter

Nye Corona retningslinjer pr. 10. december 2021

Fremvisning af coronapas
Seating ved morgenmad
Mundbind bæres i fællesområder
Baren lukker for udskænkning kl. 24.00
Mulighed for self-check-in- & out

Morgenbuffet

Morgenmad med omtanke

Vi prioriterer en god morgenmadsoplevelse med fokus på:

 • Bæredygtighed
 • De bedste råvarer
 • Madspild
 • Hygiejne

I vores morgenbuffet finder du et udvalg af lækre morgenmadsprodukter som; Økologiske produkter, hjemmebagt brød, et udvalg af pålæg og oste, hjemmelavet kompot og granola m.m.

Der er i morgenmadsrestauranten opstillet en kaffemaskine, som er til fri afbenyttelse for alle vores gæster. Derfor kan du når som helst i løbet af dit ophold få en lækker kop økologisk kaffe eller te.

Morgenmad – Weekend

Peak time i morgenmadsrestauranten.

07.30 – 08.00
08.00 – 08.30
08.30 – 09.00
09.00 – 09.30
09.30 – 10.00
10.00 – 10.30
10.30 – 10.45

Tilbage til toppen

Parkering

Hotellet har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor der ikke kan garanteres parkering. I stedet anbefaler vi, at du forespørger på parkering i god tid inden dit ophold. Hvis der ikke er flere ledige pladser, kan vi henvise til Scandinavian Congress Center. Parkering koster kr. 135,- pr. nat.

Ved bestilling af hotelovernatning eller ophold kan du i booking flowet tilføje ønske om parkeringsplads i kommentarfeltet. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på tlf. 87 32 37 15.

Alternativ parkering

Hvis vores egne parkeringspladser er fuldt booket, kan vi henvise til den offentlige parkering som er lige udenfor hotellet.
Derudover sælger vi også parkeringsbilletter til Scandinavian Congress Center på Margrethepladsen 2, som ligger ca. 300 meter fra hotellet. Prisen for disse er kr. 135DKK pr. døgn. Venligst se parkeringsanvisning og guide til parkeringen nedenfor.
Ved benyttelse af parkering ved Scandinavian Congress Center gør vi opmærksom på de særlige regler og vejledninger i nedenstående.  Vi gør også opmærksom på, at ved parkering her, skal bilen registreres hos os – max. en halv time efter ankomst. 

Opladning af el-biler

Det er desværre ikke muligt at lade din el-bil på parkeringspladser tilhørende hotellet. Der er i dag dog rigtig mange ladestandere rundt omkring på offentlige steder og veje i Aarhus, og du har derved mulighed for at få opladet din bil mange steder.

Oversigt over ladestandere fra Clever

 • Musikhuset Aarhus, Aros Allé: 454 m
 • ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aros Allé 2: 502 m
 • DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2: 942 m
 • Bruuns Galleri, Værkmestergade 27: 1,6 km fra Hotel Oasia

Se oversigtskort her

Oversigt over ladestandere fra E.ON

 • Tietgens Plads: 1,2 km fra Hotel Oasia
 • Emanuel Sejers Gade: 1,6 km fra Hotel Oasia

Se oversigtskort her

Reception

Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet. Vi hjælper med stort og småt, så tag endelig fat i os. Det er dét, vi er her for.

Lounge og bar

I vores lounge og bar har I mulighed for at nyde et glas vin, en øl eller andet fra barkortet. Melder hyggesulten sig er det også muligt at købe lidt lækkert snack.

Tilbage til toppen

Wine hour

 • Mandage og torsdage fra kl. 17.00 til 18.00 byder vi hotellets gæster på et gratis glas vin

Læs mere her

Internet og TV

Der er fri adgang til wifi på hele Hotel Oasia. Koden til wifi får du udleveret, når du checker ind på hotellet.

På alle værelser er der B&O-skærme med 23 forskellige tv-kanaler og Chromecast. Så ønsker du at slappe af foran fjernsynet en aften, er der rig mulighed for at se lige netop dét, du allerbedst kan lide.

Cykeludlejning

På Hotel Oasia har du mulighed for at leje en cykel, så du kan komme hurtigt rundt i byen – uden at skulle bekymre dig om at finde parkeringspladser. Det koster kr. 100,- at leje en cykel for et døgn.

Tilbage til toppen

Ønsker du at leje en cykel, bedes du venligst kontakte receptionen.

Tøjvask

Laundry bags kan afhentes i receptionen.

Tøj skal indleveres i receptionen før kl. 09.00 om morgenen og vil være klar til udlevering fra kl. 19.00 samme dag. Vær opmærksom på, at der ikke tilbydes vaskeservice om søndagen.

Dyr

Vi elsker dyr på Hotel Oasia, men de er ikke tilladt på hotellet.

Tilbage til toppen

Fitness

Fitnesscenteret er indrettet med forskelligt træningsudstyr, så du har rig mulighed for både at træne kondition, crossfit, styrke og motorik. Der er altså mulighed for at træne – uanset hvilken træningsform du er mest til.

Fitnesscenteret er, ligesom resten af hotellet, indrettet lyst, venligt, æstetisk og i nordisk stil – og med udsigt til en atriumgård sikres der gode lys- og luftforhold, mens du træner.

Mødelokaler

Hotel Oasia har i 2019 indrettet nye møde- og konferencelokaler, som kan benyttes til alverdens erhvervs- og firmaaftaler, konferencer og uformelle møder. Foruden blot at booke enkelte lokaler, så har du tilmed mulighed for at booke sammensatte mødepakker, så du kan skabe de helt rigtige rammer om dit næste møde.

Tilbage til toppen

Bagage service


Såfremt du ønsker hjælp til at få din/dine kufferter op på værelset, er dette muligt mod et gebyr. Venligst forhør dig om prisen i vores reception.

Ekstra puder & dyne

Venligst forespørg på dette i receptionen.

Tilbage til toppen

Gå på opdagelse i vores deals

Som vores gæster oplever os @hoteloasia