• BOUTIQUE- OG DESIGNHOTEL

    EN OASE I HJERTET AF AARHUS

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Faciliteter

Morgenbuffet

Morgenmad med omtanke

Vi prioriterer en god morgenmadsoplevelse med fokus på:

  • Bæredygtighed
  • De bedste råvarer
  • Madspild
  • Hygiejne

I vores morgenbuffet finder du et udvalg af lækre morgenmadsprodukter som; Økologiske produkter, hjemmebagt brød, et udvalg af pålæg og oste, hjemmelavet kompot og granola m.m.

Der er i morgenmadsrestauranten opstillet en kaffemaskine, som er til fri afbenyttelse for alle vores gæster. Derfor kan du når som helst i løbet af dit ophold få en lækker kop økologisk kaffe eller te.

Tilbage til toppen

Parkering

Hotellet har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser. Disse skal bestilles direkte på hotellet og koster kr. 135,- pr. nat. Vi anbefaler, at du booker din parkeringsplads i god tid inden dit ophold. Hvis der ikke er flere ledige pladser, hjælper vi naturligvis med at finde alternativer.

Alternativ parkering

Hvis vores egne parkeringspladser er fuldt booket, kan vi henvise til den offentlige parkering, som er lige udenfor hotellet.

Derudover sælger vi også 24-timers parkeringsbilletter til Scandinavian Congress Center på Margrethepladsen 2, som ligger ca. 400 meter fra hotellet. Prisen for disse er kr. 135,- per 24 timer. Parkering er gældende i parkeringskælder og udendørs område, og skal registreres med nummerplade på hotellet.

Dette kan ikke bookes på forhånd men kan aftales på ankomstdagen i vores reception.

Reception

Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet. Vi hjælper med stort og småt, så tag endelig fat i os. Det er dét, vi er her for.

Lounge og bar

I vores lounge og bar har I mulighed for at nyde et glas vin, en øl eller andet fra barkortet. Melder hyggesulten sig er det også muligt at købe lidt lækkert snack.

Tilbage til toppen

Wine hour

  • Mandage og torsdage fra kl. 17.00 til 18.00 byder vi hotellets gæster på et gratis glas vin

Læs mere her

Internet, fjernsyn og telefon

Der er fri adgang til wifi på hele Hotel Oasia. Koden til wifi får du udleveret, når du checker ind på hotellet.

På alle værelser er der B&O-skærme med 22 forskellige tv-kanaler og Chromecast. Så ønsker du at slappe af foran fjernsynet en aften, er der rig mulighed for at se lige netop dét, du allerbedst kan lide.

Alle værelser har telefon så du har mulighed for at ringe ud af huset eller til receptionen.

Cykeludlejning

På Hotel Oasia har du mulighed for at leje en cykel, så du kan komme hurtigt rundt i byen – uden at skulle bekymre dig om at finde parkeringspladser. Det koster kr. 100,- at leje en cykel for et døgn.

Tilbage til toppen

Ønsker du at leje en cykel, bedes du venligst kontakte receptionen.

Tøjvask

Laundry bags kan afhentes i receptionen.

Tøj skal indleveres i receptionen før kl. 09.00 om morgenen og vil være klar til udlevering fra kl. 19.00 samme dag. Vær opmærksom på, at der ikke tilbydes vaskeservice om søndagen.

Dyr

Vi elsker dyr på Hotel Oasia, men de er ikke tilladt på hotellet.

Tilbage til toppen

Fitness

Fitnesscenteret er indrettet med forskelligt træningsudstyr, så du har rig mulighed for både at træne kondition, crossfit, styrke og motorik. Der er altså mulighed for at træne – uanset hvilken træningsform du er mest til.

Fitnesscenteret er, ligesom resten af hotellet, indrettet lyst, venligt, æstetisk og i nordisk stil – og med udsigt til en atriumgård sikres der gode lys- og luftforhold, mens du træner.

Mødelokaler

Hotel Oasia har i 2019 indrettet nye møde- og konferencelokaler, som kan benyttes til alverdens erhvervs- og firmaaftaler, konferencer og uformelle møder. Foruden blot at booke enkelte lokaler, så har du tilmed mulighed for at booke sammensatte mødepakker, så du kan skabe de helt rigtige rammer om dit næste møde.

Tilbage til toppen

Bagage service


Såfremt du ønsker hjælp til at få din/dine kufferter op på værelset, er dette muligt mod et gebyr. Venligst forhør dig om prisen i vores reception.

Ekstra puder & dyne

Venligst forespørg på dette i receptionen.

Tilbage til toppen

Gå på opdagelse i vores deals

Som vores gæster oplever os @hoteloasia