Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Weekendophold Aarhus. Luksus og hygge. Fantastiske faciliteter. Personligt værtskab. 

Et weekendophold i Aarhus giver dig mulighed for at opleve byens mange kulturelle attraktioner og prisbelønnede restauranter samt det ofte omtalte kultur- og natteliv. Så skal du med kæresten på et romantisk weekendophold i Aarhus eller blot besøge familie eller venner, så er byens boutique- og designhotel, Hotel Oasia, i hjertet af Aarhus, lige stedet for dig og dine nærmeste.

Ønsker du et godt tilbud på et hotelophold i Jylland, tilbyder vi en række sammensatte pakker, så du får det bedste ud af dit weekendophold på Hotel Oasia i Aarhus centrum.

Weekendophold Aarhus - Book dit ophold på Hotel Oasia

Weekendophold for 2

Dag 1

 • I bydes velkommen fra kl. 14:00
 • Vi er vært for en lækker cocktail i vores hyggelige lounge
 • Vælg middag på en af følgende restauranter;
 • 3-retters middag på den fransk inspirerede Restaurant Carlton i Aarhus` Latinerkvarter
 • 3-retters middag på den klassisk danske restaurant Raadhuus Kafeen
 • 3-retters middag på det gastronomiske Restaurant Hack i Teatergaden
 • 7 små retter på Social Dining restauranten, Restaurant Nögen på Banegårdspladsen
 • Overnatning i èt af vores dejlige dobbeltværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens samt B&O tv med Chromecast

Dag 2

 • Start dagen med vores lækre morgenbuffet, som serveres fra kl. 6.45 – 9.45 på hverdage og fra kl. 7.30 – 10.45 i weekender.
 • Vi siger tak for denne gang, når I checker ud senest kl. 11.00.

Bemærk

 • Der tages forbehold for at restauranterne kan have udsolgt eller er lukket.
 • Menuerne på restauranterne er forudbestemt. Er der allergener bedes dette meddeles til os.

Priser (dobbeltværelse)

 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 975,-
 • Pris pr. person i delt dobbelt Plusværelse kr. 1000,-
 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse High kr. 1050,-
 • Pris pr. person i delt Design Værelse & Design Plus kr. 1100,-
 • Pris pr. person i delt Designværelse Plus High kr. 1125,-

Priser (1 person)

 • Pris pr. person for en person i Queen værelse kr. 1445,-
 • Pris pr. person for en person i Dobbelt small Værelse kr. 1495,-
 • Pris pr. person for en person i Dobbeltværelse kr. 1545,-

Ekstra opredning

 • Pris pr. person i ekstra opredning inkl. 3-retters middag: kr. 740,-
 • Opredning kun muligt i Designværelse Plus og Designværelse Plus High​

Ankomstdage

 • Ankomst muligt torsdage, fredage og lørdage

Dog ikke:

Oasia Lounge – en oase af ro & afslapning

Velkommen til Oasia Lounge, dit skjulte tilflugtssted i hjertet af vores hotel. Her kan du opleve en verden af afslapning, elegance og underholdning.

Spil og selskab

Vi byder på et udvalg af brætspil og kortspil – perfekt til en hyggelig stund med venner eller familie. Uanset om du er til klassiske brætspil eller kortspil, har vi noget for alle aldre og interesser. Så tag plads, sæt dig til rette, og lad spillet begynde.

Wine Hour – Mandage og Torsdage fra kl. 17.00 til 18.00

Vi byder på et glas vin i vores hyggelige lounge, hvor I efterfølgende har mulighed for at blive og studere vores nøje udvalgte vinmenu og nyde et glas eller to med gode venner – eller hinanden.

Tapas Weekdays og Weekends

Vores Tapas-oplevelse er tilgængelig både på hverdage og i weekenden. Forkæl dig selv med lækre småretter, der perfekt supplerer dine vinvalg. Uanset om du er til en let frokost eller en aften med delikatesser, er vores Tapas-menu et must-try.

Oasia Lounge: Dit sted for hygge, vin og tapas

Besøg Oasia Lounge, hvor du kan trække dig tilbage, nyde sjove spil, deltage i Wine Hour og smage vores Tapasanretninger. Vi har skabt det perfekte sted for dig at slappe af, hygge dig og skabe uforglemmelige minder.

Oplev Aarhus med et weekendophold

Overnatninger på vores flotte og elegante hotel i Jylland giver dig både mulighed for afslapning og sightseeing. Vi ligger i Aarhus midtby – kun 100 meter fra Banegården og tæt på diverse attraktioner, restauranter, shopping-muligheder og værtshuse.

Når du besøger Aarhus, er der mange forskellige seværdigheder, som er værd at besøge, såsom Aros, Den Gamle By, Tivoli Friheden, Moesgård Museum og meget mere. Der er også rig mulighed for shopping, for eksempel i Bruuns Galleri, Strøget, Magasin eller Salling.

Benyt dig af vores hoteltilbud og forkæl dig selv og dine nærmeste med et dejligt weekendophold. Vi glæder os til at byde Jer velkommen indenfor i luksuriøse rammer på Hotel Oasia i hjertet af Aarhus. Vi garanterer et weekendophold, hvor du både kan få slappet af og gå på opdagelse i byen. Aarhus byder på det hele.

Nyd et romantisk weekendophold i Aarhus

På et romantisk weekendophold i Aarhus kan du nyde samværet med din kæreste eller ægtefælle. I bestemmer selv, om weekenden skal stå i intimitetens tegn, eller om I vil ud at opleve det skønne Aarhus. Med en attraktiv placering i Aarhus midtby har du og din nærmeste mulighed for at opleve alt det, Aarhus har at byde på. Alt imens vil vores designhotel, Hotel Oasia, danne de perfekte rammer for et romantisk weekendophold med behagelig overnatning, intime omgivelser og lækker mad.

Er du interesseret i et godt tilbud på et romantisk hotelophold i Jylland, tilbyder vi en sammensat pakke, så dig og din udkårne får det bedste ud af jeres romantiske weekendophold og hinandens selskab på Hotel Oasia i Aarhus centrum.

Læs mere

I vil på Hotel Oasia blive forkælet, lige fra I kommer, til I går. Når I kommer, har vi stillet en lækker overraskelse frem på jeres hotelværelse i form af en æske hjemmelavet chokolade eller en ½ flaske vin. Herfra har I frie tøjler til at nyde tiden sammen, som I vil. Hvad enten I ønsker at opleve Aarhus’ mange kulturelle seværdigheder, shopping-muligheder eller skønne natur eller blot ønsker at tilbringe tiden sammen i Hotel Oasias romantiske omgivelser.

Efter en romantisk dag byder vi på en yderst komfortabel overnatning i intime omgivelser på et af vores romantiske dobbeltværelser. Når I vågner, står vi klar med en lækker morgenbuffet, som I kan nyde, imens I tænker tilbage på en romantisk weekend med hinanden i fokus.

Oplev Aarhus fra den romantiske side

Hotel Oasia har en attraktiv beliggenhed lige i hjertet af Aarhus. Her ligger det tilbagetrukket som en lille oase på en stille gade 100 meter fra banegården. Derfra kan I nemt komme rundt og opleve de mange seværdigheder, som Aarhus har at byde på, såsom Tivoli Friheden, Dokk1, ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By, Moesgård Museum og mange flere.

Er I interesseret i shopping, er der også rig mulighed for dette. Her finder I storcentrene Bruuns Galleri, Magasin og Salling inden for en nær afstand, eller hvad med en hyggelig osetur ned igennem Strøget? I kan udvide turen og gå på opdagelse i det hyggelige Latinerkvarter, eller måske tage en kaffepause i det sprudlende caféliv ved åen, hvor I kan nyde hinandens selskab. Er I mere til naturoplevelser, vil I elske at gå en tur i Botanisk Have, tage en tur til Tangkroen og Mindeparken eller måske i Dyrehaven.

Den romantiske by har noget for enhver smag. Slap af, nyd hinanden og tag på opdagelse i Smilets By, imens Hotel Oasia danner de perfekte rammer for en romantisk overnatning. Vi garanterer et romantisk weekendophold i Aarhus med alle dets muligheder.

I kan allerede booke jeres romantiske weekendophold i dag. Vi står klar til at byde jer velkommen og forkæle jer i vores hyggelige og romantiske omgivelser på Hotel Oasia.

Læs mindre

GAVEKORT

GIV GAVEN AF OPLEVELSER HOS HOTEL OASIA

Overrask en du holder af med et gavekort til Hotel Oasia – en oase af ro, luksus og uforglemmelige oplevelser i hjertet af Aarhus. Vores gavekort åbner døren til en verden af forkælelse, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at skabe uforglemmelige minder.

En Pause fra Hverdagen: Lad dem slippe væk fra hverdagens travlhed og dykke ned i Hotel Oasias beroligende atmosfære. Vores elegante værelser og suiter tilbyder den perfekte ramme for en afslappende pause.

Udforsk Aarhus: Hotel Oasia er det ideelle udgangspunkt for at udforske Aarhus’ charmerende gader, kulturelle seværdigheder og livlige caféer.

Giv en gave, der taler til hjertet – et ophold hos Hotel Oasia er mere end bare en overnatning; det er en oplevelse, der beriger og fornyer.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia