BOOKING

Gavekort til hotelophold

Glæd én du holder af med et gavekort til hotelophold i charmerende Aarhus.

 

Hotel Oasia er placeret centralt, så der er kort afstand til de fleste oplevelser og seværdigheder - uanset hvad interesserne er. Forkæl en eller flere med et hyggeligt weekendophold, overnatning for 2 eller andet, hvor man kan slappe af og nyde turen til fulde.

 

Du kan købe gavekortet til et hotelophold hos Hotel Oasia via nedenstående link. Det er nemt at udfylde og udskrive, og du kan købe det på et valgfrit beløb. Med andre ord har vi gjort det så nemt for dig som muligt, at forkæle en du kender med et dejligt ophold på hotel i Aarhus.

 

Tryk på linket herunder, og du er i gang med det samme:

 

 

 

* Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

 

Kærestens fødselsdag, juleaften, jubilæet, den runde fødselsdag, årsdagen, eller bare fordi... der er så mange begivenheder, der fortjener den helt rigtige gave. Gaven, der huskes. Giv et gavekort til et ophold på Hotel Oasia i hjertet af Aarhus. Vi er placeret i gåafstand til de fleste attraktioner, restauranter og shopping - og vi har Hästens senge, så I kan slappe godt af efter alle oplevelserne.

 

Psst..! Og så er det jo også en perfekt gave, hvis du er i tidsnød - eller lige står og mangler en ekstra gave, da du selv kan printe gavekortet med det samme.