• GLÆD EN DU HOLDER AF

    GAVEN MAN ALDRIG GLEMMER

Gavekort til hotelophold

Glæd en du holder af med et gavekort til et hotelophold i charmerende og hyggelige Aarhus. På Hotel Oasia kan gavekortets heldige modtager opleve ”Smilets By” på nært hold med en beliggenhed centralt placeret i byens pulserende midte. Her er man altså ikke langt fra Aarhus’ store udvalg af oplevelser, seværdigheder, shopping-muligheder og restauranter.

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

Gavekort til medarbejdere og kollegaer

Nu har du som arbejdsgiver muligheden for, at takke dine medarbejdere og give dem en anerkendelse i form af en oplevelse, som de kan nyde helt skattefrit: En oplevelse til en værdi af DKK 1.200.

Som et nyt tiltag har regeringen i 2021 indført en “midlertidig” skattefritagelse på arbejdsgiverbetalte gavekort op til DKK 1200 til oplevelser på hoteller og restauranter.

Om det skattefrie gavekort

  • Hvert gavekort må koste DKK 1.200 pr. medarbejder
  • Gavekortet er skattefrit for medarbejderen
  • Gavekortet er gyldigt i to år
  • Køb gavekort: kontakt os på 87 32 37 15 eller på mail@hoteloasia.dk
  • Oplys CVR-nummer ved køb

Skab langvarig glæde og minder

Hotel Oasia har en attraktiv beliggenhed i hjertet af Aarhus med en placering kun 100 meter fra Aarhus Banegård. Samtidig ligger hotellet tilbagetrukket og fremstår derfor som en afslappende oase på en stille gade, der danner den perfekte ramme om et dejligt weekendophold. Det betyder, at der er alt, hvad Aarhus har at byde på inden for rækkevidde. Desuden er der gode muligheder for ren afslapning og hyggelige stunder i hotellets loungeområde, efterfulgt af en komfortabel nattesøvn i hotellets vidunderlige senge fra Hästens.

Et gavekort til et hotelophold er en god gaveidé til brudeparret, jubilaren, fødselsdagsbarnet eller bare fordi… Det er en gave, der altid kan bruges, skabe glæde og give mindeværdige oplevelser.

Du kan købe gavekortet til et hotelophold hos Hotel Oasia her. Det er nemt at udfylde og udskrive, og du kan købe det til et valgfrit beløb. Gavekortet er gyldigt i tre år fra købsdato, så der er god tid til at planlægge det perfekte tidspunkt for opholdet. Med andre ord, har vi gjort det nemt for dig at forkæle én du holder af med et dejligt weekendophold i Aarhus.

Når du giver et gavekort til et hotelophold, giver du ikke kun en overnatning, men samtidig en oplevelse og et minde. Ved at give et gavekort til et hotelophold skaber du altså langvarig glæde, der sikrer jer gode minder i mange år. Desuden er det en perfekt gave, hvis du er i tidsnød eller står og mangler en særlig gave, da du selv kan printe gavekortet med det samme.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.