BOOKING

Gavekort til hotelophold

Glæd en du holder af med et gavekort til et hotelophold i charmerende Aarhus. På Hotel Oasia kan den heldige modtager opleve Smilets by på tæt hold med en beliggenhed centralt placeret i byens midte. Her er I altså ikke langt fra Aarhus’ store udvalg af oplevelser, seværdigheder, shopping og restauranter. Et gavekort til et hotelophold er en god gaveidé til brudeparret, jubilæet, fødselsdag eller bare fordi… Det er en gave, der altid kan bruges, skabe glæde og blive husket. 

 

Gavekort til weekendophold i Aarhus

Hotel Oasia har en attraktiv beliggenhed i hjertet af Aarhus med en placering 100 meter fra banegården. Samtidig ligger hotellet tilbagetrukket som en lille oase på en stille gade, der danner den perfekte ramme for et dejligt weekendophold. Det betyder, at der er alt, hvad Aarhus har at byde på inden for en tæt rækkevidde. Desuden er der gode muligheder for at slappe af i hotellets afslappende omgivelser, efterfulgt af en komfortabel nattesøvn i hotellets vidunderlige senge fra Hästens. 

 

Du kan købe gavekortet til et hotelophold hos Hotel Oasia via nedenstående link. Det er nemt at udfylde og udskrive, og du kan købe det på et valgfrit beløb. Derudover er gavekortet gyldigt i tre år fra købsdato, så der er god tid til at planlægge det perfekte tidspunkt for opholdet. Med andre ord har vi gjort det nemt for dig at forkæle en, du holder af, med et gavekort til et dejligt weekendophold i Aarhus.
 

 

Tryk på linket herunder, og du er i gang med det samme:

 

 

* Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

 

Skab langvarig glæde 

Når du giver et gavekort til et weekendophold, giver du ikke kun en overnatning, men samtidig en oplevelse og et minde. Ved at give et gavekort til et hotelophold skaber du altså langvarig glæde, der sikrer jer gode minder i mange år. Desuden er det en perfekt gave, hvis du er i tidsnød eller står og mangler en ekstra gave, da du selv kan printe hotelgavekortet med det samme. 

 

Dermed bliver det ikke nemmere at skabe glæde end med en god gave, uanset om det drejer sig om en gave til kærestens fødselsdag, juleaften, årsdagen, den runde fødselsdag, bryllup eller bare fordi. Der er så mange begivenheder, der fortjener den helt rigtige gave. Og hvad føles bedre end at give en gave, der vil blive husket i mange år frem? Når du giver et gavekort til et ophold på Hotel Oasia, er du sikret en gave, der vil skabe langvarig glæde og blive husket i mange år.