• GLÆD EN DU HOLDER AF

    GAVEN MAN ALDRIG GLEMMER

Happiness is only real when shared

Giv et gavekort til et skønt ophold på Hotel Oasia i Aarhus

Gavekort til hotelophold

Glæd en du holder af med et gavekort til et hotelophold i charmerende og hyggelige Aarhus. På Hotel Oasia kan gavekortets heldige modtager opleve ”Smilets By” på nært hold med en beliggenhed centralt placeret i byens pulserende midte. Her er man altså ikke langt fra Aarhus’ store udvalg af oplevelser, seværdigheder, shopping-muligheder og restauranter.

Betingelser for gavekort

  • Gavekort på 500,- DKK eller derover gælder i 3 år.
  • Gavekort på under 500,- DKK gælder i 1 år.
  • Gavekort kan ikke forlænges, eller ombyttes til kontanter.

Gavekort til medarbejdere og kollegaer

Tak dine medarbejdere og giv dem en anerkendelse i form af en oplevelse, som de kan nyde helt skattefrit: En oplevelse til en værdi af DKK 1.300.

Om det skattefrie gavekort

  • Hvert gavekort må koste DKK 1.300 pr. medarbejder
  • Gavekortet er skattefrit for medarbejderen
  • Gavekortet må ikke kunne ombyttes til kontanter
  • Køb gavekort: kontakt os på 87 32 37 15 eller på mail@hoteloasia.dk
  • Oplys CVR-nummer ved køb

MOMENTS OF HAPPINESS

– GAVEKORT TIL SMALL DANISH HOTELS

Fordele ved køb af Gavekort købt hos Small Danish Hotels

Et gavekort til Small Danish Hotels giver dig mulighed for at nyde ophold på en lang række charmerende kroer og smukke hoteller rundt om i hele Danmark.

Du har friheden til at vælge, om du ønsker at modtage dit gavekort i en elegant æske via posten eller hurtigt og bekvemt via e-mail. Derudover kan du tilpasse dit gavekort ved at uploade dit eget personlige billede og skabe et unikt design.

Alle gavekort udstedt af Small Danish Hotels har en gyldighedsperiode på 2 år fra udstedelsesdatoen.

Har du spørgsmål til brug af dit Small Danish Hotels gavekort til Hotel Oasia, er du velkommen til at kontakte vores reception. De kan være behjælpelig med evt. spørgsmål samt booking.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Skab langvarig glæde og minder

Hotel Oasia har en attraktiv beliggenhed i hjertet af Aarhus med en placering kun 100 meter fra Aarhus Banegård. Samtidig ligger hotellet tilbagetrukket og fremstår derfor som en afslappende oase på en stille gade, der danner den perfekte ramme om et dejligt weekendophold. Det betyder, at der er alt, hvad Aarhus har at byde på inden for rækkevidde. Desuden er der gode muligheder for ren afslapning og hyggelige stunder i hotellets loungeområde, efterfulgt af en komfortabel nattesøvn i hotellets vidunderlige senge fra Hästens.

Et gavekort til et hotelophold er en god gaveidé til brudeparret, jubilaren, fødselsdagsbarnet eller bare fordi… Det er en gave, der altid kan bruges, skabe glæde og give mindeværdige oplevelser.

Du kan købe gavekortet til et hotelophold hos Hotel Oasia her. Det er nemt at udfylde og udskrive, og du kan købe det til et valgfrit beløb. Gavekortet er gyldigt i tre år fra købsdato, så der er god tid til at planlægge det perfekte tidspunkt for opholdet. Med andre ord, har vi gjort det nemt for dig at forkæle én du holder af med et dejligt weekendophold i Aarhus.

Når du giver et gavekort til et hotelophold, giver du ikke kun en overnatning, men samtidig en oplevelse og et minde. Ved at give et gavekort til et hotelophold skaber du altså langvarig glæde, der sikrer jer gode minder i mange år. Desuden er det en perfekt gave, hvis du er i tidsnød eller står og mangler en særlig gave, da du selv kan printe gavekortet med det samme.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia