• DESIGNHOTEL I HJERTET AF AARHUS

    ÆSTETIK, RO OG AFSLAPNING

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Overnatning i Aarhus midtby

Skal du booke en hotelovernatning i Aarhus, vil Hotel Oasia være det oplagte valg. Vi har i alt 65 flotte, lyse og hyggelige værelser og seks forskellige værelsestyper. Alle værelser er indrettet med rå plankegulve, lækre Hästens senge, specialfremstillede Montana møbler, moderne designikoner, B&O-skærme og Chromecast. Der er altså alle forudsætninger for, at du får et dejligt, komfortabelt ophold, en skøn overnatning og en unik oplevelse hos os.

Vores værelser er 100% røgfrie. Værelsestelefonen er, ligesom tv’et, fra B&O, og der er naturligvis mulighed for fri wifi på hotellet. Vores badeværelser er indrettet minimalistisk med sans for detaljen, og her finder du naturligvis kun det allerbedste til personlig pleje. Herudover tilbyder Hotel Oasia Aarhus gratis økologisk kaffe, café latte, cappuccino, kakao og te til alle vores gæster. Se alle hotellets faciliteter her.

Vil I holde ferie i Aarhus, kan I altså trygt booke en overnatning på Hotel Oasia. Med vores beliggenhed midt i Aarhus centrum har I tilmed ideelle muligheder for at nyde Aarhus på helt nært hold, byens mange seværdigheder og gode restauranter.

Book din overnatning

Som vores gæster oplever os @hoteloasia