BOOKING
Design hotel i hjertet af Aarhus

Design hotel i hjertet af Aarhus

Overnatning i Århus centrum

Skal du booke en hotelovernatning i Aarhus, vil Hotel Oasia være et glimrende bud på den optimale hoteloplevelse. Vi har i alt 65 flotte, lyse og hyggelige værelser, der vil gøre din hotelovernatning yderst komfortable. Alle værelser er indrettet med pæne, brede plankegulve, lækre Hästens senge, specialfremstillede Montana møbler og moderne designermøbler.

Værelser

Vore værelser er 100% røgfrie og desuden udstyret med fladskærms-tv fra Bang og Olufsen – disse kommer med filmkanaler som Canal+ og Canal+ First. Værelsestelefonen er, ligesom tv’et, fra B&O, og der er naturligvis mulighed for WiFi på værelset og på resten af Hotel Oasia. Vore badeværelser er minimalistisk indrettet, og her finder du naturligvis kun det allerbedste udstyr. Hotel Oasia tilbyder derudover også gratis økologisk luksuskaffe og te til alle vore gæster.

 

Vil I holde ferie i Aarhus, kan I trygt booke overnatning på Hotel Oasia. Med vores placering midt i Aarhus centrum har I ideelle muligheder for at nyde Aarhus, byens mange seværdigheder og gode restauranter. En hotelovernatning i Aarhus vil således åbne jeres øjne for, hvorfor Aarhus med rette kaldes ”Smilets By”.

Book overnatning i Århus