• DET SKER I AARHUS

    HVAD BYDER 2019 PÅ I AARHUS?

Det sker i Aarhus

BEGIVENHED

DATO

STED

Jul i Den Gamle By

Oplev julestemningen sprede sig til jul i Den Gamle By i december. Der er mulighed for at høre juleeventyr, gå gennem en 400 år lang juletidsrejse, og se de fine hestevogne gennem byen. Der er aktiviteter for alle, og forskellige lækre julegodter til den søde tand.

23. november – 5. januar Den Gamle By

Jul i Friheden

Ta’ en tur i Tivoli Friheden i december, og se hele parken pyntet op med tusindvis af smukke julelys. Nogle af forlystelserne kører stadig, så der er rig mulighed for at få lidt fart i kroppen. Sky-Tower forvandles til et 80 meter juletræ, og oplyser hele Friheden med et smukt julelys.

16. november – 30. december Tivoli Friheden

Sanne The Musical

Ny stor musical om hele Danmarks rockmama. Vi følger historien om hele Danmarks rockmama fra den unge og oprørske Sanne over gennembruddet og til livet med Sneakers og Anne Linnet Band – og som musicalstjerne.

11. – 15. december Musikhuset Aarhus

Sound Of Christmas

Kom og vær med, når CSB og de populære skuespillere Annette Heick, Mikkel Schrøder & Kiki Brandt præsenterer Sound Of Christmas – en helt ny, morsom og overraskende julekoncert med tradition og fornyelse.

18. december Musikhuset Aarhus

Linie 3 Juleshow

Linie 3 fylder igen i år Musikhuset op til jul med et juleshow. Traditionen blev startet i 2017, hvor de sammen med Trine Gadeberg skabte et tilløbsstykke af et juleshow spækket med alle de sange, der skal til, for at det kan blive jul.

19. december Musikhuset Aarhus

Cohen – en hyldestkoncert

Oplev en unik hyldest til den legendariske Leonard Cohen.

8. januar Musikhuset Aarhus

Svanesøen

Bliv fortryllet af Tjajkovskijs klassiske ballet Svanesøen, når den opføres i Musikhuset Aarhus med over 30 dansere på scenen i en storslået opsætning. Den smukke ballet opføres af Den Russiske Nationalballet fra Moskva, der er et af verdens bedste balletkompagnier lige nu.

18. januar Musikhuset Aarhus

Annisette & DR Big Band

Med sin fantastiske stemme og sin dybe indlevelse i musikken er Annisette nået ind under huden på flere generationer af danskere. Sammen med DR Big Band kommer hun og tager Musikhuset med storm.

5. februar  Musikhuset Aarhus

Andrew Lloyd Webber Gala

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

23. februar  Musikhuset Aarhus

Århundredets Festival

Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner.

28. februar  Omkring Aarhus

Aarhus øl-festival

Tag til ølfestival i Aarhus og smag årets lækreste øl. Det er når Aarhus Beer Festival åbner dørene for dette års store ølfestival i Aarhus. Du vil få udleveret et smagsglas, og for din billet kan du nu nyde de mange forskellige ølspecialiteter i op til 4 timer.

4. april Ridehuset

Den skaldede frisør

Thomas Helmig og Susanne Bier skal sammen forvandle filmen Den Skaldede Frisør fra 2012 til en ny, stor musicalkomedie, der kommer til Musikhuset.

23. april – 17. maj Musikhuset

SPOT-festival

Her kan du lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik. SPOT afholder over 200 koncerter og events i løbet af festivalen, og foruden hundredevis af optrædener fra de mest spændende upcoming-bands og artister inkluderer festivalen også film, oplæg og meget mere.

30. april – 2. maj Aarhus

Internet week

Internet Week Denmark er Danmarks førende digitale festival. Den foregår på forskellige lokationer i og omkring Aarhus. IWDK foregår over 6 dage, hvor mere end 7000 mennesker deltager på de mere end 100 events, som omfatter alt fra præsentationer, udstillinger, workshops til debatter om den digitale verden.

12. maj – 17. maj Aarhus

SPOR  Festival

SPOR har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus.

14. maj  – 17. maj Aarhus

Classic Car Race

Vær med til Classic Race, når 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus. Programmet for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

15. maj – 17. maj Marselisborg Slotspark

United Change

Teatret Svalegangens sale, gader og baggårde er scenen, når de i maj 2020 inviterer til den første visning af UNITED CHANGE – en vandreforestilling i FN’s verdensmål.

26. maj – 31. maj Svalegangen

Anne Linnet

Anne Linnet optræder med sange fra Kvindesind og Barndommens gade i landets fire største byer til fordel for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

27. maj Musikhuset

Verdensbilleder – Explore the World with Aarhus

Verdensbilleder er en festival, hvor du kan opleve gratis musik, dans og underholdning på gader, torve og pladser i Aarhus.

29. maj – 30. maj Aarhus

Northside

NorthSide er en af Danmarks største musikfestivaler, hvor du kan opleve både danske og udenlandske topartister. Festivalen har et skarpt fokus på økologi og bæredygtighed og adskiller sig fra andre festivaler ved at være en byfestival tæt på Aarhus centrum.

4. juni – 6. juni Aarhus

Bestseller City Marathon

Prøv kræfter med et halvmarathon PÅ BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Den 14. juni 2020 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus’ gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af underholdning, glæde og feststemte motionister.

14. juni Aarhus

Inspiration til din Aarhus tur

Gå på opdagelse i vores deals

Weekendophold, Miniferie, Gourmetophold m.m.:

Som en oase midt i Aarhus centrum, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia Aarhus den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller overnatning i Aarhus. Strøget og Bruun’s Galleri ligger lige rundt om hjørnet, og der er ligeledes kort afstand til Salling og Magasin samt det smukke, gamle latinerkvarter med små caféer, specialbutikker og det metropolske café- og byliv omkring åen i Aarhus. Her er der lagt op til shopping, frokost og gode middage, efterfulgt af en komfortabel nat i vidunderlige Hästens senge på hotellet.

WEEKENDOPHOLD
FRA KR. 895,-

FORLÆNGET WEEKEND
FRA KR. 1.375,-

GOURMETOPHOLD
FRA KR. 1.875,-

MINIFERIE
FRA KR. 1.575,-

KÆRESTE- & VENINDETUR
FRA KR. 995,-

JULEOPHOLD
FRA KR. 1.275,-

Som vores gæster oplever os @hoteloasia