• DET SKER I AARHUS

    HVAD BYDER 2019 PÅ I AARHUS?

Det sker i Aarhus

Oplevelser i Aarhus i år 2019

Aarhus er Smilets By, og byen lever i særdeleshed om til dens navn. Her er der rig mulighed for sjove oplevelser og spændende kultur. Vi har samlet nogle af de bedste arrangementer, som foregår i Aarhus i 2019.

SPOT Festival (afholdes 2.–4. maj 2019)

I løbet af SPOT Festivalen bliver der spillet over 200 koncerter fra spændende upcoming-artister, film og meget mere. Der vil blive præsenteret de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik. Festivalen finder sted ved blandt andet Musikhuset Aarhus og DOKK1.

Classic Race Aarhus (afholdes 17.–19. maj 2019)

Classic Race byder på racerløb med sportsvogne, racerbiler, Formel 1-biler og meget mere. Mere end 300 racerbiler kører i løbet af weekenden, og præsenterer et stort show på den smukke racerbane omkring Mindeparken i Aarhus.

Aarhus Kræmmermarked (afholdes 30. maj til 2. juni 2019)

200 kræmmere fylder boder og bader op til kræmmermarked i Aarhus. Gør et godt kup eller tag en hyggelig gåtur ned mellem de mange boder på Tangkrogen.

Bestseller Aarhus City Halvmaraton (afholdes 16. juni 2019)

Bestseller City Halvmaraton byder på 21 kilometers løb rundt omkring i Aarhus. Byen bliver fyldt med 40.000-60.000 tilskuere, som hepper og kigger på de mere end 16.000 løbere.

Northside Festival (afholdes 6.–8. juli 2019)

En af Danmarks største musikfestivaler finder sted i Aarhus i juni 2019. NorthSide kan i år præsentere kunstnere som blandt andet L.O.C, Suspekt, Major Lazer og mange flere.

Aarhus Jazz Festival (afholdes 13.–20. juli 2019)

Hele Aarhus syder af jazz, når Jazz Festivalen indtager Aarhus. Festivalen byder på over 300 koncerter forskellige steder i byen, blandt andet ved byens mange forskellige cafeer, klubber og telte.

Aarhus Festuge (afholdes 30. august til 8. september 2019)

Under festugen i Aarhus er der en helt særlig festugestemning med musik og andre hyggelige arrangementer rundt omkring i byen. Byen summer af liv, og fyldes med alt fra teater, børneaktiviteter og kunst.

Food Festival (afholdes 6.–8. september 2019)

Food Festival er nordens største madfestival. Her er der rig mulighed for at møde professionelle kokke, samt smage en masse lækre smagsprøver af alverdens slags mad og søde sager.

Aarhus Børneteaterfestival (dato for afholdelse er endnu ikke fastlagt) 

På Børneteaterfestivalen i Aarhus kan du tage børnene med på en sjov og hyggelig oplevelse. Der vil være en masse gode forestillinger og aktiviteter for børn. Festivalen er for familier, skoler og dagtilbud.

Juleparaden (afholdes 8. november 2019)

Julemanden fører an i den årlige juleparade gennem gaderne i Aarhus. Der er julemusik, boder, julehygge og god mulighed for julegaveshopping.

Jul i Den Gamle By (afholdes i løbet af hele december måned)

Oplev julestemningen sprede sig til jul i Den Gamle By i december. Der er mulighed for at høre juleeventyr, gå gennem en 400 år lang juletidsrejse, og se de fine hestevogne gennem byen. Der er aktiviteter for alle, og forskellige lækre julegodter til den søde tand.

Jul i Friheden (udvalgte dage i december måned)

Ta’ en tur i Tivoli Friheden i december, og se hele parken pyntet op med tusindvis af smukke julelys. Nogle af forlystelserne kører stadig, så der er rig mulighed for at få lidt fart i kroppen. Sky-Tower forvandles til et 80 meter juletræ, og oplyser hele Friheden med et smukt julelys.

Weekendophold, Miniferie, Gourmetophold m.m.:

Som en oase midt i Aarhus centrum, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia Aarhus den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller overnatning i Aarhus. Strøget og Bruun’s Galleri ligger lige rundt om hjørnet, og der er ligeledes kort afstand til Salling og Magasin samt det smukke, gamle latinerkvarter med små caféer, specialbutikker og det metropolske café- og byliv omkring åen i Aarhus. Her er der lagt op til shopping, frokost og gode middage, efterfulgt af en komfortabel nat i vidunderlige Hästens senge på hotellet.

Gå på opdagelse i vores deals

WEEKENDOPHOLD
FRA KR. 895,-

FORLÆNGET WEEKEND
FRA KR. 1.375,-

GOURMETOPHOLD
FRA KR. 1.875,-

MINIFERIE
FRA KR. 1.575,-

KÆRESTE- & VENINDETUR
FRA KR. 995,-

JULEOPHOLD
FRA KR. 1.275,-

Som vores gæster oplever os @hoteloasia