• DET SKER I AARHUS

    HVAD BYDER 2019 PÅ I AARHUS?

Det sker i Aarhus

BEGIVENHED

DATO

STED

 Gin Festival

Byder på en verden af smagsoplevelser for alle Gin entusiaster. På festivalen kan du opleve mange forskellige Gin & Tonic produkter ganske gratis. Du får dit eget personlige glas og kan derefter smage dig frem til dine favoritter.

 8. november – 9. november  Ridehuset Aarhus

 Juleparaden

Julemanden fører an i den årlige juleparade gennem gaderne i Aarhus. Der er julemusik, boder, julehygge og god mulighed for julegaveshopping.

 8. november  Følg paraden

 Musical: The Book of Mormon

Broadways megahit af en musical kommer til Aarhus. Den originale opsætning af den 9 gange Tony Award-vindende musical The Book of Mormon. The Book of Mormon er blevet beskrevet som ‘århundredets bedste musical’ i The New York Times og samtlige forestillinger af musicalen er blevet udsolgt på Broadway, i London, Melbourne og Sydney.

 20. november – 6. december  Musikhuset Aarhus

Jul i Den Gamle By

Oplev julestemningen sprede sig til jul i Den Gamle By i december. Der er mulighed for at høre juleeventyr, gå gennem en 400 år lang juletidsrejse, og se de fine hestevogne gennem byen. Der er aktiviteter for alle, og forskellige lækre julegodter til den søde tand.

23. november – 5. januar Den Gamle By

Jul i Friheden

Ta’ en tur i Tivoli Friheden i december, og se hele parken pyntet op med tusindvis af smukke julelys. Nogle af forlystelserne kører stadig, så der er rig mulighed for at få lidt fart i kroppen. Sky-Tower forvandles til et 80 meter juletræ, og oplyser hele Friheden med et smukt julelys.

16. november – 30. december Tivoli Friheden

Sanne The Musical

Ny stor musical om hele Danmarks rockmama. Vi følger historien om hele Danmarks rockmama fra den unge og oprørske Sanne over gennembruddet og til livet med Sneakers og Anne Linnet Band – og som musicalstjerne.

11. – 15. december Musikhuset Aarhus

Sound Of Christmas

Kom og vær med, når CSB og de populære skuespillere Annette Heick, Mikkel Schrøder & Kiki Brandt præsenterer Sound Of Christmas – en helt ny, morsom og overraskende julekoncert med tradition og fornyelse.

18. december Musikhuset Aarhus

Linie 3 Juleshow

Linie 3 fylder igen i år Musikhuset op til jul med et juleshow. Traditionen blev startet i 2017, hvor de sammen med Trine Gadeberg skabte et tilløbsstykke af et juleshow spækket med alle de sange, der skal til, for at det kan blive jul.

19. december Musikhuset Aarhus

Inspiration til din Aarhus tur

Gå på opdagelse i vores deals

Weekendophold, Miniferie, Gourmetophold m.m.:

Som en oase midt i Aarhus centrum, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia Aarhus den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller overnatning i Aarhus. Strøget og Bruun’s Galleri ligger lige rundt om hjørnet, og der er ligeledes kort afstand til Salling og Magasin samt det smukke, gamle latinerkvarter med små caféer, specialbutikker og det metropolske café- og byliv omkring åen i Aarhus. Her er der lagt op til shopping, frokost og gode middage, efterfulgt af en komfortabel nat i vidunderlige Hästens senge på hotellet.

WEEKENDOPHOLD
FRA KR. 895,-

FORLÆNGET WEEKEND
FRA KR. 1.375,-

GOURMETOPHOLD
FRA KR. 1.875,-

MINIFERIE
FRA KR. 1.575,-

KÆRESTE- & VENINDETUR
FRA KR. 995,-

JULEOPHOLD
FRA KR. 1.275,-

Som vores gæster oplever os @hoteloasia