Det sker i Aarhus

BEGIVENHED

DATO

STED

Århundredets Festival

Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner.

28. februar  Omkring Aarhus

Aarhus øl-festival

Tag til ølfestival i Aarhus og smag årets lækreste øl. Det er når Aarhus Beer Festival åbner dørene for dette års store ølfestival i Aarhus. Du vil få udleveret et smagsglas, og for din billet kan du nu nyde de mange forskellige ølspecialiteter i op til 4 timer.

4. april Ridehuset

Musical: Den skaldede frisør

Thomas Helmig og Susanne Bier skal sammen forvandle filmen Den Skaldede Frisør fra 2012 til en ny, stor musicalkomedie, der kommer til Musikhuset.

23. april – 17. maj Musikhuset

SPOT-festival

Her kan du lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik. SPOT afholder over 200 koncerter og events i løbet af festivalen, og foruden hundredevis af optrædener fra de mest spændende upcoming-bands og artister inkluderer festivalen også film, oplæg og meget mere.

30. april – 2. maj Aarhus

Internet week

Internet Week Denmark er Danmarks førende digitale festival. Den foregår på forskellige lokationer i og omkring Aarhus. IWDK foregår over 6 dage, hvor mere end 7000 mennesker deltager på de mere end 100 events, som omfatter alt fra præsentationer, udstillinger, workshops til debatter om den digitale verden.

12. maj – 17. maj Aarhus

SPOR  Festival

SPOR har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus.

14. maj  – 17. maj Aarhus

Classic Car Race

Vær med til Classic Race, når 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus. Programmet for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

15. maj – 17. maj Marselisborg Slotspark

Teater: United Change

Teatret Svalegangens sale, gader og baggårde er scenen, når de i maj 2020 inviterer til den første visning af UNITED CHANGE – en vandreforestilling i FN’s verdensmål.

26. maj – 31. maj Svalegangen

Anne Linnet

Anne Linnet optræder med sange fra Kvindesind og Barndommens gade i landets fire største byer til fordel for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

27. maj Musikhuset

Verdensbilleder – Explore the World with Aarhus

Verdensbilleder er en festival, hvor du kan opleve gratis musik, dans og underholdning på gader, torve og pladser i Aarhus.

29. maj – 30. maj Aarhus

Northside Festival

NorthSide er en af Danmarks største musikfestivaler, hvor du kan opleve både danske og udenlandske topartister. Festivalen har et skarpt fokus på økologi og bæredygtighed og adskiller sig fra andre festivaler ved at være en byfestival tæt på Aarhus centrum.

4. juni – 6. juni Aarhus

Bestseller City Marathon

Prøv kræfter med et halvmarathon PÅ BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Den 14. juni 2020 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus’ gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af underholdning, glæde og feststemte motionister.

14. juni Aarhus

Aarhus Jazz Festival

Når du er til Aarhus Jazz Festival, er der musik i hele byen – fra Bispetorv til Klostertorv, Dokk1, Ridehuset og Musikhuset – du finder jazz i verdensklasse overalt i byen. Udvælg de koncerter, du ikke vil gå glip af, eller gå rundt i byen, og lad dig overraske.

11. – 18. juli Godsbanen

Aarhus Festuge

Under Aarhus Festuge summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser, og nyd den helt særlige festuge-stemning, der hersker overalt i byen.

28. august – 9. september Aarhus

Food Festival

Food Festival er Nordens største madfestival. Hvert år først i september slår festivalen dørene op til en weekend fyldt med inspiration og kulinariske oplevelser i de smukke omgivelser ved Tangkrogen i Aarhus. Food Festival finder sted fra den 4.-6. september 2020.

4. – 6. september Aarhus

Musical: Jesus Christ Superstar

I oktober 2020 er der mulighed for at opleve Jesus’ sidste dage, set gennem verdenshistoriens største antihelt Judas’ øjne, når Danmarks Underholdningsorkester præsenterer en 50-års jubilæumskoncertudgave af Andrew Lloyd Webber og Tim Rices rockmusical Jesus Christ Superstar.

4. oktober Musikhuset

Musical: The Bodyguard

En af 1990’ernes allerstørste filmfænomener er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces. I december 2020 får forestillingen Danmarkspremiere og kan opleves i Musikhuset Aarhus.

2. – 5. december Musikhuset

Inspiration til din Aarhus tur

Gå på opdagelse i vores deals

Weekendophold, Miniferie, Gourmetophold m.m.:

Som en oase midt i Aarhus centrum, med en beliggenhed i en stille gade ved siden af banegården, danner Hotel Oasia Aarhus den perfekte ramme for dit næste weekendophold eller overnatning i Aarhus. Strøget og Bruun’s Galleri ligger lige rundt om hjørnet, og der er ligeledes kort afstand til Salling og Magasin samt det smukke, gamle latinerkvarter med små caféer, specialbutikker og det metropolske café- og byliv omkring åen i Aarhus. Her er der lagt op til shopping, frokost og gode middage, efterfulgt af en komfortabel nat i vidunderlige Hästens senge på hotellet.

WEEKENDOPHOLD
FRA KR. 895,-

FORLÆNGET WEEKEND
FRA KR. 1.375,-

GOURMETOPHOLD
FRA KR. 1.875,-

MINIFERIE
FRA KR. 1.575,-

KÆRESTE- & VENINDETUR
FRA KR. 995,-

JULEOPHOLD
FRA KR. 1.275,-

Som vores gæster oplever os @hoteloasia