• RECEPTION

    I HYGGELIGE & MODERNE RAMMER

Hold din reception i smukke omgivelser med fokus på kvalitet, service og det personlige værtskab.

Hold din reception i smukke omgivelser

Skal du afholde en reception og ønsker du at gøre det i hyggelige og moderne rammer, så er Hotel Oasia Aarhus det oplagte valg. Vi tilbyder en eksklusiv og stilfuld atmosfære på vores boutique- og design hotel, hvor kvalitet og service er i højsædet.

Vores smukke lokaler er ideelle til afholdelse af receptioner og andre events, og vi kan tilbyde en række forskellige muligheder for at skræddersy arrangementet efter dine ønsker og behov. Vi kan også tilbyde en bred vifte af mad- og drikkevarer til din reception, som vil blive serveret i vores elegante og diskrete omgivelser.  Uanset om det er et stort eller lille arrangement, vil vores erfarne personale sørge for at det bliver en succes.

På Hotel Oasia Aarhus vil du og dine gæster kunne nyde den ultimative luksusoplevelse, hvor I kan slappe af og lade jer forkæle af vores dedikerede personale. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre, at din reception bliver en mindeværdig begivenhed, der lever op til alle dine forventninger. Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at planlægge din næste reception på Hotel Oasia Aarhus.

Gennemtænkte detaljer. Forkælelse og diskret luksus i hjertet af Aarhus.

Enjoy & Relax

Når du afholder en reception på Hotel Oasia Aarhus, kan du og dine gæster nyde en afslappet og hyggelig atmosfære i vores elegante loungeområde. Vores lounge er designet med fokus på komfort og stil, og den er det perfekte sted til afslapning og socialt samvær.
Så hvis du vil have en afslappet og hyggelig atmosfære til din reception, så er loungen på Hotel Oasia Aarhus det perfekte valg. Kontakt os i dag for at lære mere om vores receptionsmuligheder og lad os hjælpe dig med at skræddersy en uforglemmelig begivenhed for dig og dine gæster.

Inspiration til menu

Vi samarbejder med en række af Aarhus` bedste restauranter, hvor kravet til kvalitet og oplevelse går hånd i hånd med vores.
Et forslag til receptionsmenu kunne være:
  • Krustade med cremet æg, røget svinemørbrad og ribs
  • Sprød tærte med kylling salat med sort trøffel og karse
  • Svampe kugle med tørret yoghurt
  • Løg panna cotta med ned kogt balsamico
  • Blinis med koldrøget laks og frisk ost
  • Hjemmebagt focaccia brød
Maden præsenteres og anrettes på højbordet i loungen som ”buffet”.

Send os en mail

Gæsternes oplevelse

“Hotel Oasia is a new invention for me and now I understand why it is a favoured chooice of traveller’s. It is a jewelry box with beautiful rooms and silent social areas.

I used the hotel facilities for two days company event with 25 people. Everybody was satisfied with the room style & facilities and coffee-break refreshments. This place is the best choice for social or company event. We could use all the areas in the hotel for team activities, we felt like home. We were treated in kind and professional way like never before.

I only recommend to everybody to experience this great feeling and atmosphere what Hotel Oasia can provide.”

En stor tak til dig, og dit ekstrem servicemindede personale. Så venlige og søde receptionister og serverings personale skal man lede længe efter, og tro mig jeg ser mange af den slags.

Husk at give dem (og dig selv) et kæmpe klap på skulderen og stor ros herfra.

Forplejningen, inkl.  jeres morgen mads buffet kan I også være stolte over”.

“Well, what can I say! I am almost lost for words! 

Thank you so much for looking after the Club in your hotel last week. We had an amazing time and all members were highly impressed with the quality of your staff and the attention to detail afforded to their every request.

The welcome drinks and nibbles were perfect, as was the meeting hall and the lunch provided. Please could you thank everyone on my behalf and especially Jens, who was so helpful and attentive in the delivery of this meeting”.