• START DET NYE ÅR MED NYE EVENTYR

    Eksklusive tilbud i januar og februar måned

Opdag Vores Eksklusive Hotel tilbud

Opdag de bedste hoteltilbud i Århus hos Hotel Oasia, hvor luksus og hygge mødes til fordelagtige priser. Vi tilbyder en række unikke opholdspakker, der kombinerer førsteklasses komfort med udsøgte kulinariske oplevelser. Fra det unikke “Søndagsophold” med en 4-retters menu hos Atelier 33, til et “Modern Aarhus Getaway” med eksklusive ‘Street Credits’ til Aarhus Street Food, og “Tapas-Forkælelse” i samarbejde med Restaurant SYV NI 13, lover hvert tilbud en uforglemmelig oplevelse.

SØNDAGSOPHOLD

Oplev det bedste fra to verdener med et førsteklasses ophold på Hotel Oasia og en udsøgt 4-retters menu hos Atelier 33 – kåret som Årets Bistro af Den Danske Spiseguide.

Kr. 1.899,- for 2 pers. i Design Superior+ High.

MODERN GETAWAY

Modern Aarhus Getaway. Oplev byens puls med eksklusive `Street Credits’ til Aarhus Street Food. Nyd førsteklasses komfort og personlig gæstfrihed i hjertet af Aarhus centrum.

Kr. 1.400,- for 2 personer i Standard Dobbeltværelse

TAPAS-FORKÆLELSE

Hotel Oasia og Restaurant SYV NI 13 repræsenterer det bedste inden for dansk gæstfrihed og oplevelser. Med dette tilbud inviterer vi jer på et ophold som byder på hygge og udsøgt mad.

Kr. 1.550,- for 2 personer i Standard Dobbeltværelse

SPAR OP TIL 20%

Hos Hotel Oasia har vi en særlig gave til dig i vinterferien! Jo længere du bliver, jo mere sparer du. Tilbuddene gælder med ankomst i perioden fra den 8. – 15. februar.

Bo 2 nætter – SPAR 15% | Bo 3 nætter – SPAR 20%

VINTER SPECIAL

Gør din vinterferie i Aarhus ekstraordinær med vores kampagnetilbud. Opholdet inkluderer en lækker 3-retters middag på Restaurant Carlton, overnatning samt en lækker morgenbuffet.

Fra kr. 750,- pr. person i dobbeltværelse
Oplev ARoS i vinterferien. Bo på Hotel Oasia i hjertet af Aarhus.