BOOKING

Få varmen med et lækkert vinterophold på Hotel Oasia

Nyd Vinteren i Aarhus centrum

Nyd Vinteren i Aarhus centrum på Hotel Oasia Aarhus, et af Aarhus' nyeste designhoteller. Vi har sammensamt den perfekte vinteropholdspakke.

Oplev bl.a. kunstnerne Leonard Rickhard og ander udstillinger. Derudover kan man opleve Olafur Eliasson (Your Rainbow Panorama) på toppen af Aros, og efterfølgende nyde en lækker tre retters middag på en af de tre restauranter som vi samarbejde med. Slut dagen af med overnatning i de fantastiske Hästens senge på hotellet. Om morgenen er der mulighed for at indtage et lækkert morgenmåltid i vores lyse og venlige morgenrestaurant, hvor vi tilbyder masser af økologiske produkter, samt røræg, bacon og pølser.

Vinterophold i Aarhus

Dag 1

  • Det er muligt at checke ind fra kl. 14:00.
  • En 1/2 flaske vin og en lille æske hjemmelavet chokolade på værelset.
  • Overnatning på ét af vore dejlige dobbeltværelser eller designerværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens.


Dag 2

  • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 07:30 til kl. 10:30.
  • Når De kommer hjem på hotellet efter en dag med kunst, oplevelser eller shopping, er der mulighed for en kop kaffe eller te.
  • Lækker tre retters middag på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton på Rosengade i Århus’ Latinerkvarter, klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen eller på Café Hack nær Århus Teater.


Dag 3

  • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 07:30 til kl. 10:30.
  • Vi siger tak for denne gang, når De chekker ud kl. 11:00.

 

Vinterferieophold priser:

Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 1.375,-

Dobbeltværelse Plus tillæg pris per person kr. 70,-

Designværelsestillæg pris per person kr. 140,-

 

Opholdet kan bookes online og hedder "ferieophold"


Læs mere om vinterferieophold under FerieopholdAros i Aarhus- Oplev A New Dinasty - Created in China og Your Rainbow Panorama (Regnbuen)
Byens stolthed er museet Aros som kun ligger 200 meter fra hotellet. Oplev Den store special udstilling med Michael Kvium og det nye Your Rainbow Panorama (Regnbuen) som er designet af Olafur Eliasson der har lavet mange store projekter rundt omkring i verden.

Vinterferie Aarhus centrum med kunst, gourmet og design. vinteren i Århus i Østjylland. Shopping i Århus i Bruun's Gallery eller på strøget. Hyggelig Vinterferien Aarhus med mulighed for at opleve Aros