Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Søndagsophold Aarhus. Unikke oplevelser. Afslapning og kultur. Personlig service.

Gør søndagen til noget særligt

For mange er søndag en dag nede i gear. Men hvorfor ikke gøre den til noget særligt, og hive en ekstra dag ud af kalenderen til en lille weekend- & weekday get-away i Aarhus? Aarhus byder på et væld af oplevelser, der kan gøre jeres søndag uforglemmelig. Fra charmerende gader og stræder til moderne arkitektur og spændende kulturtilbud – Aarhus har noget for enhver smag.

Nyd nogle hyggelige timer i Aarhus, inden Restaurant Nomelle byder på en lækker søndagsmiddag. Måske frister en tur langs Aarhus Å eller et besøg på et af byens mange museer? Hvis I er til shopping, kan I også tage en tur i de mange unikke butikker og gallerier, som byen har at byde på. Efter en god middag ude i byen, har I mulighed for at slutte dagen i rolige omgivelser i vores hyggelige lounge med et glas vin eller en god kop kaffe.

Læs mere

Med dette søndagsophold får I en enestående mulighed for at få nogle gode oplevelser i kulturelle Aarhus og få tanket op med lidt ny energi. Uanset om I er til afslapning eller eventyr, vil et søndagsophold i Aarhus give jer en perfekt afslutning på weekenden. Gør jeres søndag speciel og oplev alt det, Aarhus har at tilbyde.

Læs mindre

Eksklusivt tilbud

Dag 1

 • I bydes velkommen fra kl. 14.00 hvor det er muligt at checke ind
 • Restaurant Nomelle byder på en lækker søndagsmiddag bestående af 2 retter. Her kan I vælge mellem en forret og hovedret eller en hovedret og dessert, ud fra det menukort som restauranten har på dagen. Dette afhænger af sæson og råvarer.
 • Overnatning i èt af vores dejlige standard dobbeltværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens samt B&O tv med Chromecast

Dag 2

 • Start dagen med vores lækre morgenbuffet, som serveres fra kl. 6.45 – 9.45 på hverdage og fra kl. 7.30 – 10.45 i weekender
 • Vi takker af for denne gang, når I checker ud senest kl. 11.00.

Priser

 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 699,-
 • Pris pr. person i delt dobbelt Plusværelse kr. 724,-
 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse High kr. 749,-
 • Pris pr. person i delt Design Værelse & Design Plus kr. 774,-
 • Pris pr. person i delt Designværelse Plus High kr. 799,-

Forlæng med en ekstra dag (tag mandagen med)

 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.195,-
 • Pris pr. person i delt dobbelt Plusværelse kr. 1.245,-
 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse High kr. 1.295,-
 • Pris pr. person i delt Design Værelse & Design Plus kr. 1.345,-
 • Pris pr. person i delt Designværelse Plus High kr. 1.395,-

Ankomst

 • Gælder med ankomst søndage

Bemærk

 • Der tages forbehold for at restauranterne kan have udsolgt eller er lukket i visse perioder

Forkælelse hos Restaurant Nomelle

Nomelle byder på bæredygtig gastronomi og cocktails på Frederiksgade

Nomelle, under ledelse af køkkenchef Rasmus Surland, er en ny kulinarisk destination i Aarhus. Beliggende på Frederiksgade 29, tilbyder restauranten en helaftensoplevelse med unik mad og drikke.

Vision og Ledelse

Restaurantchef Mads Holmgren udtaler: ”Det skal være en oplevelse for alle, uanset om det er til mad, drikke, events eller for at blive hele aftenen.” Køkkenet kombinerer nordisk æstetik med global inspiration og har et stærkt fokus på lokalitet, økologi og bæredygtighed.

Kreativitet og Kvalitet hos Nomelle

Vi kombinerer det nordiske køkken med godt håndværk og smage fra hele verden,” siger Rasmus Surland. Bygningen er designet til at overraske og glæde, og der vil løbende være events med fokus på smagning i unikke omgivelser.

Oasia Lounge – en oase af ro & afslapning

Velkommen til Oasia Lounge, dit skjulte tilflugtssted i hjertet af vores hotel. Her kan du opleve en verden af afslapning, elegance og underholdning.

Spil og selskab

Vi byder på et udvalg af brætspil og kortspil – perfekt til en hyggelig stund med venner eller familie. Uanset om du er til klassiske brætspil eller kortspil, har vi noget for alle aldre og interesser. Så tag plads, sæt dig til rette, og lad spillet begynde.

Wine Hour – Mandage og Torsdage fra kl. 17.00 til 18.00

Vi byder på et glas vin i vores hyggelige lounge, hvor I efterfølgende har mulighed for at blive og studere vores nøje udvalgte vinmenu og nyde et glas eller to med gode venner – eller hinanden.

Tapas Weekdays og Weekends

Vores Tapas-oplevelse er tilgængelig både på hverdage og i weekenden. Forkæl dig selv med lækre småretter, der perfekt supplerer dine vinvalg. Uanset om du er til en let frokost eller en aften med delikatesser, er vores Tapas-menu et must-try.

Oasia Lounge: Dit sted for hygge, vin og tapas

Besøg Oasia Lounge, hvor du kan trække dig tilbage, nyde sjove spil, deltage i Wine Hour og smage vores Tapasanretninger. Vi har skabt det perfekte sted for dig at slappe af, hygge dig og skabe uforglemmelige minder.

GAVEKORT

GIV GAVEN AF OPLEVELSER HOS HOTEL OASIA

Overrask en du holder af med et gavekort til Hotel Oasia – en oase af ro, luksus og uforglemmelige oplevelser i hjertet af Aarhus. Vores gavekort åbner døren til en verden af forkælelse, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at skabe uforglemmelige minder.

En Pause fra Hverdagen: Lad dem slippe væk fra hverdagens travlhed og dykke ned i Hotel Oasias beroligende atmosfære. Vores elegante værelser og suiter tilbyder den perfekte ramme for en afslappende pause.

Udforsk Aarhus: Hotel Oasia er det ideelle udgangspunkt for at udforske Aarhus’ charmerende gader, kulturelle seværdigheder og livlige caféer.

Giv en gave, der taler til hjertet – et ophold hos Hotel Oasia er mere end bare en overnatning; det er en oplevelse, der beriger og fornyer.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia