• Investing in the future

    – for Our Boutique Hotel

Udvidelse af Hotel Oasia 2020

På Hotel Oasia oplever vi høj efterspørgsel og interesse for vores boutique- og designhotel i hjertet af Aarhus. På baggrund af denne efterspørgsel har vi valgt at investere i gæsteoplevelsen og hotelproduktet i 2019 og 2020, så vi fremadrettet kan imødekomme interessen.

I 2019 færdiggjorde vi vores fitnesscenter, ny reception og bar, samt 110 m2 moderne mødefaciliteter.

I 2020 udvider vi med 2 ekstra etager på hovedbygningen ved Kriegersvej, hvor vi udvider hotellets kapacitet med ekstra 24 værelser og 2 suiter, fra 65 værelser til i alt 91 værelser, når udvidelsen står helt færdig i slutningen af 2020.

Vi vil dog fortsat forblive et boutique- og designhotel med fokus på; kvalitet, æstetik, design, service og hygge.

Sammenhæng og harmoni med eksisterende designstil

I både arkitektur og materialevalg har vi lagt stor vægt på harmoni og sammenhæng med det eksisterende byggeri og hotellets stil. Alt forbliver i nordisk designstil med rene linjer, speciallavede møbler, B&O tv og Hästens senge. Tilbygningens struktur kommer ligeledes til at give gode lysforhold til de nye værelser, som de eksisterende tilbyder i dag.

Den hjemlige stemning, indretningen og faciliteterne forbliver de samme. Men total oplevelsen skulle gerne blive endnu bedre.

Under ombygningen

I de første måneder af året (januar, februar, marts og midt april) har vi begrænset kapacitet på vores værelser, da vi har valgt at lukke hovedbygningen. Dette for at kunne tilbyde værelser som ligger helt ugenert for støj, mens byggeriet står på.

Alle vores faciliteter vil være til rådighed under ombygningen, og ligeledes fortsætter vi med vores ugentlige wine- og tapas hour på mandage og torsdage.

Vigtig information vedr. parkering

I byggeperioden har vi en meget begrænset kapacitet i vores parkeringsgård, og derfor har vi indgået en særaftale med Scandinavian Center Parkering ca. 300 meter fra Oasia. Det betyder, at vi kan tilbyde favorable parkeringspriser i forbindelse med ophold og møder på Oasia.

I dagstimerne er der åbent fra indgangen på banegårdsgade, så du hurtigere og nemmere kan komme til og fra Scandinavian Center.

Priser og køb af parkeringsbillet

  • Prisen for en døgnparkering er 135,- DKK (normalpris 260,- DKK).
  • Ved mødeafholdelse på Oasia, kan en parkeringsbillet under mødet tilbydes til 80,- DKK pr. bil.

I byggeperioden er du meget velkommen til at forespørge på parkering i hotellets egen gård, og kan vi ikke tilbyde parkering, så henvises til ovenstående særaftale med Scandinavian Center.

Parkerer du ved Scandinavian Center kan du parkere din bil inden ankomst, da man kun skal bruge en billet ved check-ud. Du køber parkerings billetten i vores reception.

Kontakt os for at forespørge på parkering

Gå på opdagelse i vores deals