Classic Car Race Aarhus

Classic Race Aarhus, som for første gang blev kørt i 2010, er intet mindre end Nordeuropas bedste racefestival. Helt fra begyndelsen har løbet været organiseret som et velgørende arrangement, som er ejet af Classic Race Fond. Fondens formål er, foruden at arrangere Nordeuropas bedste racefestival, at støtte børns trafiksikkerhed. Arbejdet med trafiksikkerhed forgår ved uddannelse på trafikskoler, ved uddeling af hjælpemidler, og via økonomisk støtte til trafiksikkerhedsprojekter. Midlerne uddeles en gang årligt, og alle har mulighed for at søge om midler til deres trafiksikkerhedsprojekter. Som tilskuer til Classic Race Aarhus har du derfor både mulighed for at nyde synet af flotte klassiske biler og samtidig støtte et arrangement, som arbejder for at gavne børns trafiksikkerhed.

Masser af aktiviteter på programmet til Classic Race

Classic Race Aarhus byder på et væld af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, også uden for banen. Eksempelvis kan alle være med til Danmarks vildeste sæbekasseløb, hvor mere end 50 sæbekassebiler skal konkurrere på Nordeuropas smukkeste racerbane. Sæbekasseløbet afvikles i tre aldersinddelte klasser, så både børn, unge og firma- og familiehold kan stille op. I ånd med de gamle, klassiske racerbiler, har du desuden mulighed for at deltage i Classic Race Aarhus’ publikumskonkurrence. Her gælder det om at møde op i tidstypisk tøj, og dermed deltage i konkurrencen om at være den bedste klædte, som vinder flotte præmier.
Hele weekenden byder Classic Race Aarhus på masser af aktiviteter. Hele molevitten skydes i gang med en stor og flot indmarch langs Strandvejen med orkester, fanebærere, klassiske biler, deltagende racerbiler, og alt hvad der ellers hører til. Classic Race Aarhus bliver til med det hårde arbejde fra over 750 frivillige, der styrer 300 racerbiler og 40.000 gæster, og arrangementet er et af Danmarks største. Er du til fart, flotte biler og god underholdning, er Classic Race Aarhus uden tvivl noget for dig.

Kombinér Classic Race med andre oplevelser i Aarhus

Classic Race Aarhus er blot én af mange spændende aktiviteter, der finder sted i Smilets By. Med en miniferie med overnatning på Hotel Oasia har du rig mulighed for at opleve både Classic Race og andre af de seværdigheder, Aarhus har at byde på. Fra Tangkrogen, som er et af knudepunkterne under Classic Race, er du både tæt på de smukke sandstrande og det store skovområde ved Moesgaard, der gemmer på det anerkendte Moesgaard Museum, som rummer en imponerende arkæologisk samling samt skiftende særudstillinger fra hele verden. Desuden er naturen omkring museet ideel til en skovtur.

Søger du i stedet fra Tangkrogen og ind mod byen, venter en lang række hyggelige måder, du kan bruge din weekend i Aarhus på. Lader forårsvejret vente på sig, er det oplagt med et besøg på byens berømte kunstmuseum, ARoS. Er du mere til shopping, byder de hyggelige, brostensbelagte gader i Latinerkvarteret på rig mulighed for dette. Hvis vejret er til det, kan du desuden nyde frokosten, en lækker cocktail og den betagende udsigt fra Sallings tagterrasse i hjertet af midtbyen. Her kan du være heldig at overvære en af de koncerter, der løbende afholdes med forskellige kunstnere og DJ’s.

Kort fortalt er mulighederne mange, uanset om du vil bruge hele din forlængede weekend i Aarhus på Classic Race, eller gerne vil opleve hvad byen ellers har at byde på. På Hotel Oasia står vi klar til at byde dig velkommen, og med vores centrale beliggenhed og høje kvalitet, danner vi de helt rette rammer om dit ophold i Aarhus.

Book din overnatning

Oplev Hotel Oasias betagende Grand Suite og lad dig indhylle i elegance og komfort

HAPPY TRAVELLERS CLUB

Særlige tilbud

Nyhedsbrev med særlige informationer om ændringer på hotellet, særlige tilbud på unikke ophold eller oplevelser i Aarhus.
Vi lover at vi ikke spammer dig.

Senere check-ud

Mulighed for at få værelset 1 time mere på check-ud dagen. Check-ud kl. 12.00 i stedet for kl. 11.00.
Bemærk: Dette er på forespørgsel i receptionen og kun hvis muligt.

Eksklusiv rabatkode

10% rabatkode som altid kan benyttes ved overnatning inkl. morgenmad.
Gælder ved direkte booking på vores website.
Rabatkode modtages på mail efter tilmelding.

Optjening af Benefits point

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på vores kroer, hoteller, slotte og herregårde. Dine point kan også bruges på skønne gaveartikler i pointshoppen.

Gå på opdagelse i vores deals

Weekendophold i hjertet af Aarhus på Hotel Oasia
Forlænget weekend Aarhus | Book ophold på Hotel Oasia
Miniferie- & hverdagsophold i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Veninde- & kæresteophold Aarhus | Book ophold på Hotel Oasia
Sommerferie i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia
Søndagsophold inkl. middag på restaurant Köd Aarhus | Book ophold på Hotel Oasia
Juleophold i Aarhus | Book ophold eller overnatning på Hotel Oasia

Som vores gæster oplever os @hoteloasia