Bestseller Aarhus City Halvmarathon

At løbe en halvmaraton – en distance på ca. 21 km – er ikke noget, man bare lige gør, og dit resultat er muligvis et blandt mange resultater, men for dig selv kan det betyde utroligt meget. Og med ømme ben efter den lange løbetur er det rart at have en god seng til rådighed den følgende nat. Den seng – og det værelse – kan du booke hos Hotel Oasia. Men skynd dig for vores værelser bliver hurtigt booket, når vi nærmer os løbsdatoen.

Søndag den 16. juni 2019 står Aarhus igen på den anden ende. Aarhus Motion arrangerer igen Bestseller Aarhus City Halvmarathon, og det plejer at være et tilløbsstykke blandt både løbere, der er plads til 16.000 af slagsen, og ikke mindst entusiastiske tilskuere.

Om du er tilskuer eller deltagende løber, så har du en stor oplevelse i sigte, da humøret hele vejen langs ruten er fantastisk og opløftende. Dette halvmaraton har udviklet sig til en fest med højt humør, og derfor er det en dejlig oplevelse.

Løb i hjertet af Aarhus og tilbring natten på Hotel Oasia

Skal du selv deltage i løbet, og kommer du udenbys fra, så er det rart med behagelige overnatningsmuligheder. Her kommer Hotel Oasia ind i billedet. Hos os kan du booke et ophold i forbindelse med Aarhus City Halvmarathon. Med vores beliggenhed i Aarhus centrum har du kort fra løbsområdet til dit værelse.

På denne måde kan du sikre, at der efter løbet venter dig en dejlig seng, og en god nats søvn, oven på den kraftudfoldelse det er at deltage i en halvmaraton. Når du løber ude på ruten, og benene er ved at være tunge, så kan det være opløftende at vide, at du kan ”smide stængerne op”, når du er kommet i mål. Det er en ekstra belønning for din indsats under løbet.

Billederne i dette indlæg er taget af Erik Laursen og Torben Bjerre til løbet s. 24. juni 2018. Billederne er lånt fra Aarhus Motions-hjemmeside.

Book din overnatning

Oplev Hotel Oasias betagende Grand Suite og lad dig indhylle i elegance og komfort

Sådan tilmelder du dig Aarhus City Halvmarathon

Ved at foretage en tilmelding til Bestseller Aarhus City Halvmarathon er du sikret en 100% afspærret rute i hjertet af Aarhus og ikke mindst en goodiebag indeholdende en fed t-shirt, en flot medalje for at gennemføre løbet og en forplejningspose, som indeholder masser af lækre ting.

Du kan tilmelde dig til at deltage i løbet på www.aarhusmotion.dk. Er du klar til at imødekomme denne challenge af en løbefest?

Se video fra løbet i 2018

Mangler du den sidste overtalelse for at deltage i Aarhus’ største løbefest, så tag et kig på denne korte video, som Aarhus Motion lavede i forbindelse med løbet i 2018. Den oser af god stemning, heppende tilskuere og glade løbere.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Som vores gæster oplever os @hoteloasia