• MØDER I SMUKKE RAMMER

    DESIGN, KVALITET OG PERSONLIG SERVICE

  • MØDER I SMUKKE RAMMER

    DESIGN, KVALITET OG PERSONLIG SERVICE

  • MØDER I SMUKKE RAMMER

    DESIGN, KVALITET OG PERSONLIG SERVICE

Møder i æstetiske rammer
Design og funktionalitet

Moderne & nyeste teknologi
B&O tv , Chromecast, Clickshare

Professionel værtskab
Nærvær, fleksibilitet & personlighed

Mødelokaler i indre Århus

Har du interesse i at afholde dit næste møde eller erhvervsfaglige event i smukke rammer? Så har vi hos Hotel Oasia muliggjort netop dette. I foråret 2019 åbnede vi for første gang dørene til vores nyindrettede mødelokaler, som kan danne ramme om formelle såvel som uformelle møder, arrangementer og events.

På Hotel Oasia har vi to lækre, lyse og rummelige lokaler, som er udstyret med både lækkert design i form af store B&O-skærme og Bent Hansen-stole og lyse vinduespartier. Grundlæggende er lokalerne skabt med sans for detaljen og afspejler tydeligt hotellets store fokus på design, æstetik og diskret luksus. Lokalerne er rummelige, lyse og indbydende. Mellem lokalerne findes et mindre loungeområde og en mindre køkkenbordopsætning, hvor det er muligt at hente drikkevarer.

Begge lokaler er placeret med direkte indgang fra Banegårdsgade, og er derfor også oplagte til afholdelse af events, pop-up stores eller show rooms. Det er muligt at fjerne borde og stole i lokalerne og i stedet opsætte udstillinger efter dit ønske.

Der er mange muligheder for brug af lokalerne – og mange muligheder for at afholde dit næste erhvervsfaglige arrangement på en central adresse i forlængelse af Aarhus’ nyeste boutique- og designhotel.

Kontakt os gennem nedenstående formular, hvis du har spørgsmål til lokalerne, har interesse i at leje dem eller ønsker at høre mere om dine muligheder for brug af dem.

Mødelokaler

Plenum med plads til 40 personer

Boardroom med plads til 12 personer

Gå på opdagelse i vores mødepakker