• MØDER I SMUKKE RAMMER

    DESIGN, KVALITET OG PERSONLIG SERVICE

  • MØDER I SMUKKE RAMMER

    DESIGN, KVALITET OG PERSONLIG SERVICE

  • MØDER I SMUKKE RAMMER

    DESIGN, KVALITET OG PERSONLIG SERVICE

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Økologisk morgenbuffet med det hele.

Mødelokaler i indre Århus

Har du interesse i at afholde dit næste møde eller erhvervsfaglige event i smukke rammer? Så har vi hos Hotel Oasia muliggjort netop dette. I foråret 2019 åbnede vi for første gang dørene til vores nyindrettede mødelokaler, som kan danne ramme om formelle såvel som uformelle møder, arrangementer og events.

På Hotel Oasia har vi to lækre, lyse og rummelige lokaler, som er udstyret med både lækkert design i form af store B&O-skærme og Bent Hansen-stole og lyse vinduespartier. Grundlæggende er lokalerne skabt med sans for detaljen og afspejler tydeligt hotellets store fokus på design, æstetik og diskret luksus. Lokalerne er rummelige, lyse og indbydende. Mellem lokalerne findes et mindre loungeområde og en mindre køkkenbordopsætning, hvor det er muligt at hente drikkevarer.

Det ene mødelokale er et mindre lokale med plads til 12 mødedeltagere. Lokalet er udstyret med et langbord og en stor B&O-skærm. Dette lokale er oplagt til mindre møder – både formelle og uformelle – og små events.

Det andet mødelokale er et stort konference- og eventlokale. Her er der opstillet borde og stole, som nemt kan flyttes rundt, så rummet kan have plads til enten 40, 30 eller 24 mødedeltagere afhængigt af bordopstilling. Rummet er udstyret med en ekstra stor B&O-skærm.

Da lokalerne er placeret med direkte indgang fra Banegårdsgade, er de også oplagte til afholdelse af events, til pop-up stores eller show rooms. Det er muligt at fjerne borde og stole i lokalerne og i stedet opsætte udstillinger efter dit ønske. Der er altså mange muligheder for brug af lokalerne – og mange muligheder for at afholde dit næste erhvervsfaglige arrangement på en central adresse i forlængelse af Aarhus’ nyeste boutique- og designhotel.

Plantegninger over lokalerne er undervejs.

Kontakt os gennem nedenstående formular, hvis du har spørgsmål til lokalerne, har interesse i at leje dem eller ønsker at høre mere om dine muligheder for brug af dem.

Mødepakker