Nordisk design I indretningen
Der møbleres alene med designermøbler.

Højt fokus på service og kvalitet
Lad dig blive forkælet af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Juleshopping i Aarhus

Stemning under stjernehimlen

Læg vejen forbi Smilets By på en hyggelig juletur og sug julens stemning til jer. Lad nostalgien få frit løb i Den Gamle By. Shop julegaverne (også dem til dig selv) i det brostensbelagte Latinerkvarter. Nyd julens specialiteter på de mange restauranter og cafeer og snyd ikke jer selv for en slentretur på Strøget under den fantastiske stjernehimmel.

Aarhus er som skabt til julehygge. Her ligger alle byens muligheder i gåafstand, mens lys, gran og små boder giver en intim og hyggelig stemning. Her er lidt af alt det, I kan opleve på en juletur til Smilets By.

Julens nostalgi

Den Gamle By, Viborgvej.

En sikker vinder, når I skal i julestemning. Det er uundgåeligt ikke at blive grebet aF den nostalgiske julestemning mellem de gamle bindingsværkshuse med alle duftene af andesteg, gløgg og æbleskiver. Lyden af hestevognens raslen på brostenene, julegæssenes skræppen og de kendte juelsange spillet af orkestret på torvet foran Møntmestergården.

Julens lys

Tag veninden eller kæresten under armen og gå en tur ned af Strøget i vintermørket med den funklende stjernehimmel over jer. Tusindvis af små pærer glimter mod dem mørke himmel og skaber varme og lys. På træerne langs Strøget hænger lysende, dryppende istapper, og de mange små træboder byder på brændte mandler, pandekager og gløgg.

Julens gaver

Latinerkvarteret byder på et væld af små specialforretninger, så der er gode muligheder for at få alle gaverne på plads. Kvarteret pyntes hvert år op med gran og lys, som skaber en intim og charmerende julestemning i kvarteret med de toppede brosten.

Julens musik

Læg vejen forbi nogle af Aarhus mange smukke kirker, som gennem hele december byder på stemningsfuld julemusik. Tag til julekoncert i Vor Frue Kirke.

Julens hvile

Hos Hotel Oasia sikrer vi dig en god nats søvn oven på alle oplevelserne og med et lækkert morgenbord, er du godt rustet til at suge endnu mere julestemning til dig i Smilets By.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Som vores gæster oplever os @hoteloasia