Nordisk design I indretningen
Der møbleres alene med designermøbler.

Højt fokus på service og kvalitet
Lad dig blive forkælet af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Valentine’s Day-ophold

Romantisk weekendophold eller overnatning i Aarhus C

Valentinsdag falder hvert år på den 14. februar. Dagen er særdeles velegnet til en romantisk overnatning og med vores ideelle placering i Aarhus C, har I adgang til de mange oplevelser, byen tilbyder.

Hvad er Valentinsdag?

Valentinsdag er ”de elskendes helligdag”. Fra amerikanske film og tv-serier ved vi, at par på denne dag udveksler valentinskort – der sendes næsten 200 millioner valentinskort – og spørger: ”Vil du være min Valentin?” Sammen med kortet følger nogle gange enten blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Navnet Valentin kommer fra en romersk præst. Han trodsede kejser Claudius II, da kejseren gjorde det forbudt for romerske soldater at gifte og forlove sig. Præsten Valentin fortsatte ufortrødent med at vie unge soldater. Præsten blev dog arresteret i denne forbindelse, dømt til døden og henrettet den 14. februar. Efterfølgende blev præsten ophøjet til helgen af den katolske kirke og kaldt Skt. Valentin.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Gode idéer til Valentinsdag

For at gøre noget ud af Valentinsdag foreslår vi, som nævnt, at I laver en romantisk weekend ud af det. En lille miniferie, hvor I har god tid til at nyde skønne Aarhus, en god middag og ikke mindst hinanden. En gåtur i Botanisk Have giver masser af frisk luft og muligheder for at holde i hånd og kysse, og Strøget samt området omkring Åboulevarden er bestemt værd at opleve, ligesom Den Gamle By er et besøg værd. Og vil I gerne indendøre, så bør I besøge ARoS, som er Århus’ kunstmuseum, eller Moesgaard Museum, som kræver lidt transporttid, men bestemt er det værd. Begge museer skifter løbende udstillinger, så besøg dem på nettet og se, hvad de udstiller, når I kommer forbi.

Forslag til romantisk middag for 2

Hvad middagen angår, så har I rigtig mange gode muligheder. Vi giver jer her tre tips til rigtig gode mad oplevelser i Århus.

Restaurant Frederikshøj

Den luksuriøse løsning foregår i Wassim Hallals restaurant Frederikshøj. Her taler vi middage med madretter i Michelin-klassen. Det afspejles naturligvis i prisen, men kvaliteten bakker det også op. En sublim madoplevelse. Du finder Restaurant Frederikshøj her.

CANblau

Er I vilde med Tapas, så skal I vælge CANblau. Små portionsanretninger sørger for, at I kan vælge forskellige favoritter i samme måltid. Det er spansk tapas, når det er allerbedst. Du finder CANblau her.

Restaurant Mellemrum

Restaurant Mellemrum er en gourmetrestaurant, som giver jer mulighed for både at vælge en menu – i dagens anledning måske endda kaldet en Valentinsdag menu – og a la carte retter. Rigtig god mad til fair priser. Du finder Restaurant Mellemrum her.

Romantisk ophold og oplevelser for 2

Hotel Oasia er jeres mulighed for at få romantiske oplevelser i Aarhus i weekenden omkring Valentinsdag. Vi tilbyder forskellige værelsestyper. Alle vores værelser er 100% røgfri, og indbefattet i værelsernes pris er vores lækre morgenbuffet, så I ikke går sultne ud på oplevelser i Aarhus, ligesom vi tilbyder gratis wifi på hele hotellet og adgang til vores fitnessområde. I får koden ved indtjekning.

Parkering

Hotel Oasia har en gård, hvor I har mulighed for at parkere til 150 DKK pr. nat. Husk dog at reservere plads, da der kun er et begrænset antal pladser i gården. Vi ser frem til at gøre jeres Valentinsdag til et weekendophold, og står klar til at gøre det til en oplevelse, I sent vil glemme.

HAPPY TRAVELLERS CLUB

Særlige tilbud

Nyhedsbrev med særlige informationer om ændringer på hotellet, særlige tilbud på unikke ophold eller oplevelser i Aarhus.
Vi lover at vi ikke spammer dig.

Senere check-ud

Mulighed for at få værelset 1 time mere på check-ud dagen. Check-ud kl. 12.00 i stedet for kl. 11.00.
Bemærk: Dette er på forespørgsel i receptionen og kun hvis muligt.

Eksklusiv rabatkode

10% rabatkode som altid kan benyttes ved overnatning inkl. morgenmad.
Gælder ved direkte booking på vores website.
Rabatkode modtages på mail efter tilmelding.

Optjening af Benefits point

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på vores kroer, hoteller, slotte og herregårde. Dine point kan også bruges på skønne gaveartikler i pointshoppen.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia