Heldagsmøder

Hold inspirerende og effektive møder hele dagen i Aarhus

Vil du gerne arrangere et heldagsmøde i Aarhus? Så er du kommet til det rette sted. Hotel Oasia byder på moderne og unikke mødefaciliteter, der kan gøre dit møde inspirerende og effektivt.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en atmosfære, der fremmer kreativitet og produktivitet. Derfor tilbyder vi faciliteter, der er designet til at opfylde dine behov. Med vores varierede udvalg af mødelokaler kan du finde det helt rette rum til dit møde. Uanset om det er en mindre gruppe eller et større arrangement, vil vores faciliteter give dig mulighed for at afholde et møde i en behagelig og professionel atmosfære.

Læs mere

Ved at vælge Aarhus som din mødedestination, får du også mulighed for at opleve byens charme og attraktioner. Efter en produktiv dag med møder kan du udforske byens spændende kulturliv, besøge museer eller nyde en afslappende gåtur langs havnen.

Så hvis du leder efter unikke faciliteter til dit heldagsmøde, så er Aarhus det rette valg. Vi er klar til at imødekomme dine behov og sikre, at dit møde bliver en succes.

Læs mindre

Heldags Mødepakke

Mødepakken er for dig der har brug for et møde eller event i en hel dag med forplejning. Hvis der ud over mødelokalet også er brug for at benytte hotellets andre faciliteter, vil dette også være en mulighed. Heldagsmødet kan dog skræddersys ud fra dine tanker og ønsker, og vi hjælper gerne med at sammensætte et helt unikt program, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det.

Favoritten

  • Lokaleleje
  • Kaffe og vand ad libitum
  • Morgenbuffet i restauranten
  • Smagsoplevelser i mundrette størrelser fra Mundret
  • Hjemmelavet Oasia kage
  • En sodavand samt vand med og uden brus

Pris pr. mødedeltager: kr. 749,-*

*Priserne er gældende ved min. 8 personer. Ved mindre antal personer er prisen en anden. Kontakt os, og så sammensætter vi din mødepakke.

Lokale madoplevelser

Aarhus byder på et væld af skønne restauranter og spiseoplevelser. Det gastronomiske spisekort er stort og her findes noget for alle. Hotel Oasia arbejder sammen med nogle af byens bedste restauranter, som lige som os, lægger stor vægt på de lokale råvarer, den gode stemning og ikke mindst den gode oplevelse. Uanset om du er til det enkle og uformelle, eller ønsker en større gastronomisk oplevelse, så vil vi kunne tilpasse oplevelsen ud fra dine ønsker og behov.

Wine Hour

Hver mandag og torsdag byder vi alle vores gæster på et glas vin fra kl. 17.00 – 18.00

Send os en mail

Gå på opdagelse i vores mødepakker

Halvdagsmøder i luksuriøse omgivelser: Oplev en ny standard for professionel mødeoplevelse.
Elevér dine møder med vores heldagspakker i smukke omgivelser og med førsteklasses værtskab.
Aftenmøder i luksuriøse omgivelser: Oplev en ny standard for professionel mødeoplevelse.