• EN BÆREDYGTIG FREMTID

  Green Key – Green dreams

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Hos Hotel Oasia, arbejder vi dagligt med FNs Verdensmål, for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid – sammen. Vores ambition er at følge vores miljøpolitik, som en del af vores DNA, samtidigt med, at vi kan tilbyde vores gæster det bedste produkt.

FNs 17 Verdensmål

Hos Hotel Oasia bestræber vi os på at efterleve FNs Verdensmål, hvor vi har særligt fokus på Verdensmål 4, 12 og 15. Læs mere om vores indsats mod at imødekomme de udvalgte Verdensmål nedenfor:

Verdensmål 4 – Kvalitetsuddannelser

Vi ønsker at give vores medarbejdere rig mulighed for kvalitetsuddannelse og muligheden for at udvikle deres kompetencer. Derfor prioriterer vi at investere i disse muligheder, så vi kan skræddersy læringsforløb og uddannelse, der sikrer vores medarbejderes opkvalificering af færdigheder og kompetencer.

Herudover ønsker vi også at bidrage til udvikling af nye talenter. Derfor tilbyder vi gerne praktikforløb til dem med interesse for hotelbranchen – kontakt os gerne for denne mulighed!

Verdensmål 12 – Forsvarligt Forbrug og Produktion

Et af de Verdensmål, vi har størst fokus på, er nr. 12 – Forsvarligt Forbrug og Produktion. Vi har flere forskellige initiativer, der taler ind i dette verdensmål, herunder:

 • Rengøringen

  På Hotel Oasia bruger vi udelukkende rengøringsprodukter der er svanemærkede, med det formål at passe bedst muligt på naturen, uden at gå på kompromis med vores høje standarder for rengøringen.

 • Det Økologiske Spisemærke

  I morgenmadsbuffeten på Hotel Oasia vil du finde primært økologiske og hjemmelavede produkter. Vi har opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60% af vores føde- og drikkevarer er økologiske. Læs mere om dette her.

 • Reduktion af affald

  Foruden en mission om økologi i vores morgenmadsbuffet, holder vi desuden vores morgenmaden 100% plastikfri. Dette betyder også, at vi har portionsanrettet vores lækre morgenmad i glasservice, således det holdes plastikfrit samt mindsker madspild – dét ser vi som et win-win!

 • Uniform

  Foruden at blive prydet af FNs 17 Verdensmål, er alle uniformer på Hotel Oasia lavet af økologisk og bæredygtigt materiale, som foruden at have et mindre CO2-aftryk ved produktion, også er mere slidstærkt!

 • Affaldssortering

  Hos Oasia sørger vi for, at det affald der genereres, bliver håndteret korrekt. Derfor prioriterer vi at sortere al affald i henhold med reglerne for korrekt affaldssortering.

Verdensmål 15 – Livet På Land

Som led i at bidrage til Verdensmål 15 – Livet På Land, har vi på Hotel Oasia tidligere bidraget til projektet ”Danmark Planter Træer”. Projektet blev støttet fra Growing Trees Network Foundation, en organisation, der bestræber sig på at plante folkeskove. Dette er med formål at bekæmpe CO2-udledningen og bidrage til plantning af træer, der binder ekstra meget CO2. Læs meget mere om Growing Trees Network Foundation og deres gode arbejde her.

Green Key

Hotel Oasia Aarhus arbejder hele tiden mod nye mål for at sikre bæredygtighed og miljørigtige initiativer. I efteråret 2012, opnåede vi miljøcertificeringen ”Green Key” (Den Grønne Nøgle), som er turismeerhvervets internationale miljømærke. Dette mærke uddeles til turismeerhverv, der lever op til en række stramme miljøkrav. Disse kriterier er udviklet ud fra 12 hovedområder, som energi, vand, bæredygtig mad osv.

Vi er på Hotel Oasia meget stolte af at bære dette mærke, og at kunne tilbyde vores gæster hotelophold med hensynstagen til miljøet.

Hjælp os med vores bæredygtige mission!

Vi vil på Hotel Oasia gøre det nemt for dig, som gæst, at være med til at bidrage til vores bæredygtige mission! Vi har allerede forsøgt at gøre dit ophold mere bæredygtigt, men med disse små ”huskeregler”, kan du hjælpe os endnu bedre på vej!:

 • Brug håndklæderne en ekstra gang
 • Sluk for vandet, når du ikke bruger det (f.eks. under tandbørstningen, det kan gøre en stor forskel)
 • Sluk for lys og varme, når du ikke har behov for disse
 • Fyld din vandflaske op og drik fra hanen, så sparer vi sammen plastik og kildevand
 • Papir, aviser, dåser, glas- og plastflasker kan stilles på bordet eller ved siden af skraldespanden – vi sørger herefter for at sortere affaldet

Offentlig transport og naturoplevelser

Med vores lokation midt inde i Aarhus centrum, vil det være let tilgængeligt for dig at benytte Aarhus’ offentlige transportmidler. Dette inkluderer både tog, bus og letbane, der alt sammen er til at finde indenfor få hundred meter fra Hotel Oasia. Er du mere til rask gå- eller cykeltur ud i naturen, er der også god mulighed for dette. Lån en af vores cykler for kun 100kr. pr. dag eller tag en spadseretur ud til Den Permanente strand, Marselisborg skov, Dyrehaven eller en af de andre skønne naturoplevelser, som Aarhus og omegn har at byde på.