Brudesuite: Ultimativ luksus & komfort

Drømmer I om en romantisk weekend eller ønsker I at fejre kærligheden? Uanset om I er et brudepar eller blot ønsker en mindeværdig oplevelse, så tilbyder vi en eksklusiv brudesuite i Jylland. Vores suitefaciliteter er skræddersyet til at skabe en uforglemmelig atmosfære af romantik og luksus, hvor I kan nyde hinandens selskab og skabe smukke minder sammen.

Et værelse i særklasse!

Vores brudesuite er indrettet med omhu og opmærksomhed på detaljer. I vil blive mødt af en rummelig og elegant atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. Den luksuriøse Hästens himmelseng og den komfortable Nanna Ditzel sofa vil sikre jer en god nats søvn og afslapning.

For at gøre jeres ophold endnu mere behageligt har vi inkluderet et skrivebord med god arbejdsplads, så I kan tage jer tid til at planlægge jeres fremtid sammen. Og når I har brug for at slappe af, kan I forkæle jer selv med et afslappende bad i det fritstående badekar omgivet af en smuk plantevæg.

Vi har også sørget for underholdning med et 40″ Bang & Olufsen tv, der er udstyret med Chromecast, så I kan nyde jeres yndlingsfilm eller serier sammen.

Vores brudesuite er udstyret med aircondition, så I kan opretholde den perfekte temperatur, uanset vejret udenfor. Og med en størrelse på 25 m2 er der rigelig plads til jer og jeres personlige ejendele.

Vi er dedikerede til at give jer den ultimative luksus og komfort under jeres ophold. Så lad os være en del af jeres rejse og skabe uforglemmelige minder sammen.

Prisen inkluderer

  • Fri Wi-Fi
  • B&O-skærm og Chromecast
  • Lækker morgenbuffet med et udvalg af lækre morgenmadsprodukter som; Økologiske produkter, hjemmebagt brød, et udvalg af pålæg og oste, hjemmelavet kompot og granola m.m.
  • Gratis økologisk kaffe og te under hele opholdet
  • Fri adgang til hotellets fitnessområde

På forespørgsel i receptionen

  • Ekstra dyne og pude
Check-in: Muligt fra kl. 14.00
Check-ud: kl. 11.00
Senere check-ud muligt mod tilkøb (på forespørgsel).

SPAR 10%

BLIV MEDLEM AF HAPPY TRAVELLERS CLUB

Få en række medlemsfordele og tilmeld dig til vores Happy Travellers Club. Ved tilmelding får du 10% på alle overnatninger, mulighed for senere check-ud, optjening af point gennem Small Danish Hotels, samt en række gode tilbud.

Let tilgængelig parkering: Hotel Oasia gæster får nem adgang til bekvem parkering. Fokusér på oplevelserne, ikke parkeringen.

Parkering i egen gårdsplads

Vi har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor der ikke kan garanteres parkering. I stedet anbefaler vi, at du forespørger på parkering i god tid inden dit ophold, og gerne i forbindelse med din booking.

Prisen for parkering i gården er 150 DKK pr. døgn.

Spar 40% – parker kun 250 m fra hotellet

Scandinavian Congress Center

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Scandinavian Congress Center, som ligger ca. 250 meter fra vores hotel. Som en del af dette samarbejde tilbyder vi parkeringsbilletter med en rabat på 40%. Prisen for disse billetter er kr. 150 DKK pr. døgn.

Det er vigtigt at bemærke, at bilen skal registreres hos os INDEN, du parkerer ved centeret. Venligst bemærk, at billetterne ikke kan købes på forhånd.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Inspiration til dig fra hele Aarhus

Maria Halse

Som vores gæster oplever os @hoteloasia