• DIN MENING BELØNNES

    Vind et ophold for 2 personer

Hjælp os med at forbedre din oplevelse

Velkommen og tak fordi du tager dig tid til at bidrage til vores korte survey. Hos Hotel Oasia stræber vi altid efter at levere en exceptionel service og en brugeroplevelse, der ikke kun møder, men overgår dine forventninger. Din feedback er derfor afgørende for, at vi kan nå dette mål.

Denne survey er designet til at give os indsigt i din oplevelse med vores website og bookingflow. Vi ønsker at forstå, hvad vi gør godt, og hvor der er plads til forbedring. Uanset om det drejer sig om navigationsvenlighed, informationsklarhed eller den generelle brugeroplevelse, er din mening vigtig for os.

Vind et ophold for 2 personer

Som en ekstra tak for din tid, vil alle, der gennemfører surveyen og tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltage i konkurrencen om et fantastisk ophold for 2 personer. Dette ophold inkluderer en velkomstcocktail, en overnatning i vores komfortable dobbeltværelse samt en lækker morgenbuffet næste morgen.

Surveyen tager kun et par minutter at gennemføre og består af en række korte spørgsmål. Din feedback vil blive behandlet fortroligt og brugt til direkte at påvirke de forbedringer, vi implementerer, for at gøre din fremtidige interaktion med os endnu bedre.

Bemærk: for at kunne besvare spørgeskemaet, skal cookies accepteres.