Koncerter Århus: Find Spændende Musikarrangementer

Sommer koncerter & festivals i Smilets By

Aarhus byder ikke kun på kultur, historik og flot natur – Smilets By er også kendt for de mange musikkoncerter og festivals, der jævnligt bliver afholdt i byen. Nationale såvel som internationale kunstnere er vilde med at optræde i Aarhus. Og med god grund! Aarhus huser en lang række populære spillesteder, der enten er velegnet til små intimkoncerter, mindre forsamlinger eller tusindvis af tilskuere. Se spillesteder i Aarhus.

Lad dig rive med af byens pulserende musikscene, hvor hver koncert bliver til en uforglemmelig oplevelse, og nyd den varme atmosfære, Aarhus er kendt for.

Fed Fredag

Tivoli Friheden i Aarhus er én stor fest om sommeren. Utallige danske kunstnere gæster Tivoli i løbet af sommermånederne – især om fredagen spiller forskellige artister og bands op til fest og dans til Tivolis ”Fed Fredag” arrangementer.

Program & køb af billetter

Bank Arena

Når store musikalske navne fra ind- og udlandet gæster Aarhus, er det ofte i Djurslands Bank Arena, du kan komme og skråle med til deres musik. Her afholdes jævnligt forskellige musikalske arrangementer både indendørs og udendørs, hvor der henholdsvis er plads til 5.000 og 50.000 koncertgæster.

Program & køb af billetter

SPOT Festival

Inden sommeren for alvor melder sin ankomst, varmer Aarhus op med en musikalsk rundtur i starten af maj, hvor du kan opleve de nyeste tendenser på den danske og nordiske musikscene. På denne weekendlange SPOT Festival kan du overvære hundredvis af små koncerter fra spændende bands og artister på diverse spillesteder i Aarhus.

Program & køb af billetter

Northside

Vi kan ikke lave en inspirationsguide uden at nævne den aarhusianske musikfestival Northside. Northside festivallen strækker sig over tre festlige dage i juni, hvor du kan nyde musikalske toner fra en stjernerække af nationale såvel som internationale artister.

Program & køb af billetter

Grøn Koncert

Grøn Koncert vender igen i år karavanen forbi Aarhus til en festlig dag i juli. Denne dag er en af de største festdage i Aarhus, hvor hele byen er samlet under solen til festlige toner, kolde øl og højt humør. En lang række aktuelle kunstnere står klar til at fyre op for sommerfesten på den store græsmark i Aarhus N.

Program & køb af billetter

SPAR 10%

BLIV MEDLEM AF HAPPY TRAVELLERS CLUB

Få en række medlemsfordele og tilmeld dig til vores Happy Travellers Club. Ved tilmelding får du 10% på alle overnatninger, mulighed for senere check-ud, optjening af point gennem Small Danish Hotels, samt en række gode tilbud.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia