Grøn i Aarhus

Det startede i 1983 med 2 kunstnere – Sneakers og Frede Fup – til i år at omfatte omkring 10 kunstnere, 200 frivillige og flere end 200.000 gæster. Det er naturligvis Grøn Koncert, vi hentyder til, og traditionen tro lægger Grøn Koncert-karavanen også turen forbi Aarhus.

Grøn Koncert har offentliggjort deres tour-plan. Du kan derfor allerede nu nå at sikre dig en tryg og behagelig overnatning før og efter dagens strabadser. På Hotel Oasia står vi klar til at tage imod festglade mennesker fra nær og fjern – så tøv ikke med at booke et ophold på Hotel Oasia i centrum af Aarhus.

De forrige år har Grøn Koncert Aarhus budt på skiftende vejr, men der plejer normalt at være god garanti for sol og varme – og det håber vi naturligvis bliver tilfældet igen i år. Men vejret betyder heldigvis ikke alt. Så længe man er blandt gode venner, kollegaer eller familiemedlemmer er prognoserne for en skøn sommerkoncert ganske gode.

Grøn Koncert er kendt for at skabe de bedste rammer for både børn og voksne, så alle gæster kan nyde hinandens selskab og den festlige stemning, der spredes i takt med de musikalske toner fra scenen. Høj solskin eller ej – Grøn Koncert er og bliver Danmarks største musikfest.

Book din overnatning

Oplev Hotel Oasias betagende Grand Suite og lad dig indhylle i elegance og komfort

Fokus på den gode sag

Sædvanen tro, vil koncertens kunstnere underholde med musik i høj klasse og alt overskud fra koncerterne går til Muskelsvindfonden. Muskelsvindsfonden er ligeledes Grøn Koncerts hovedarrangør, og år efter år arbejder de med at forbedre forholdene for mennesker med muskelsvind. De anser det ligeledes som vigtigt at oplyse alle andre om sygdommen, så der bliver gjort op med de mange fordomme, der findes om netop muskelsvind.

Overskuddet fra Grøn Koncert går ubeskåret til arbejde inden for muskelsvind. Dette inkluderer sommerlejre og klubdage for muskelsvindramte børn samt forældregrupper og medlemsgrupper for pårørende af sygdommen. Ved at købe en Grøn Koncertbilet og provianter på koncertpladsen er du med til at støtte dette vigtige formål. Du kan desuden melde dig som frivillig, og derigennem blive en del af Grøn Koncertfamilien i den gode sags tjeneste.

Vil du være med til en af de største musikfester i Aarhus, er det om at få anskaffet sig en billet.

Når billetten er i hus, er det vigtigt at blive sikret en god seng at sove i efter en dag med fest og gode koncerter. Du kan booke din overnatning på Hotel Oasia, hvor vi vil skabe de bedste rammer ovenpå en begivenhedsrig dag og aften.

Grøn koncert afholdes på denne adresse: Marienlystvej 48, 8200 Aarhus. På koncertdagen vil der køre ekstra busser til og fra koncertpladsen. Du kan blive samlet op af en koncertbus på banegårdspladen – kun et stenkast fra Hotel Oasia – og blive kørt direkte hjem til døren.

Booker du dig ind på Hotel Oasia, får du et af vores 65 værelser, som alle er indrettet med super komfortable senge, fladskærms-tv og gratis wifi.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia