Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Grand Suite: Forkæl dig selv med elegance og stil

Oasia Grand Suite er det ultimative valg til din næste rejse. Med sin ekstraordinære størrelse, elegante indretning og luksuriøse faciliteter vil du føle dig forkælet og afslappet under dit ophold.

På toppen af Oasia tilbyder vi vores ypperligste Suite – Gran Suiten!

Velkommen til Oasia Grand Suite – vores mest eksklusive suite, der tilbyder en enestående oplevelse af luksus og komfort. Fra det øjeblik, du træder ind i vores rummelige og elegant designede suite, vil du blive indhyllet i en følelse af overflod og velbehag.

Suiten har en hyggelig stue med loungeområde, der inkluderer Nanna Ditzel 83 designstole, sofa Cubed 02, Label lænestol i flot læder med benstøtte, skrivebord og et højbord med 4 stole. Der er også en rummelig garderobe til opbevaring samt Bang & Olufsen tv i begge værelser med chromecast.

Beliggende på toppen af Hotel Oasia kan du nyde udsigten over byens tage. Uanset om du ønsker at udforske kulturelle seværdigheder, shoppe eller nyde gourmetmad, er alt inden for rækkevidde fra vores fremragende placering.

Med aircondition og en størrelse på 50 m2 er Grand Suiten det perfekte valg for en luksuriøs oplevelse.

Prisen inkluderer

  • Oplev ubegrænset komfort med vores gratis WiFi og underhold dig selv med topmoderne B&O-skærme udstyret med Chromecast
  • Start din dag med en lækker morgenbuffet, der byder på et udvalg af delikate morgenmadsprodukter. Nyd alt fra økologiske varer, friskbagt brød, diverse pålæg og oste, til vores hjemmelavede kompot og granola.
  • Under hele dit ophold, kan du forkæle dig selv med vores gratis økologiske kaffe og te.
  • Hold dig aktiv med fri adgang til hotellets moderne fitnessområde.
  • Og glem ikke at slutte af med vores eksklusive Wine Hour hver mandag og torsdag fra kl. 17.00 til 18.00, hvor du kan slappe af og nyde et glas vin på husets regning.

På forespørgsel i receptionen

  • Ekstra dyne og pude

SPAR 10%

BLIV MEDLEM AF HAPPY TRAVELLERS CLUB

Få en række medlemsfordele og tilmeld dig til vores Happy Travellers Club. Ved tilmelding får du 10% på alle overnatninger, mulighed for senere check-ud, optjening af point gennem Small Danish Hotels, samt en række gode tilbud.

Let tilgængelig parkering: Hotel Oasia gæster får nem adgang til bekvem parkering. Fokusér på oplevelserne, ikke parkeringen.

Parkering i egen gårdsplads

Vi har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser, hvorfor der ikke kan garanteres parkering. I stedet anbefaler vi, at du forespørger på parkering i god tid inden dit ophold, og gerne i forbindelse med din booking.

Prisen for parkering i gården er 150 DKK pr. døgn.

Spar 40% – parker kun 250 m fra hotellet

Scandinavian Congress Center

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Scandinavian Congress Center, som ligger ca. 250 meter fra vores hotel. Som en del af dette samarbejde tilbyder vi parkeringsbilletter med en rabat på 40%. Prisen for disse billetter er kr. 150 DKK pr. døgn.

Det er vigtigt at bemærke, at bilen skal registreres hos os INDEN, du parkerer ved centeret. Venligst bemærk, at billetterne ikke kan købes på forhånd.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Inspiration til dig fra hele Aarhus

Maria Halse

Som vores gæster oplever os @hoteloasia