Gæsternes oplevelse

Det skønneste hotel

“Dette hotel må bestemt være et af de bedste i Århus. Vi boede her i en forlænget weekend, men var gerne blevet meget længere. Hotellet er flot indrettet, og selvom vores værelse ikke var stort, var det virkelig dejligt og luksus med en Hästens seng, som man sov fantastisk godt i. Morgenmaden er virkelig god og spiseområdet er dejligt stort og lækkert indrettet – også som loungeområde til en drink om aftenen. Her er stille og roligt, selvom der var mange gæster, og vi nød vores ophold i fulde drag og vender meget gerne snart tilbage.

Det virker for os

“God beliggenhed. Fine og rene værelser. Venligt personale. Mega go’ morgen buffet. Absolut et sted vi kan bruge igen. Fred og ro selv om det er centralt placeret. Super hvis man ankommer med tog iil Århus.”

Shoppe tur med familie

“Det er et dejligt hotel, som vi varmt kan anbefale. Den ligger super godt til at man kan gå til strøget og ned til latinerkvarteret i de hyggelige butikker og spise steder. Hotellet er pænt og rent og personalet er rigtig flinke til at hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål.”

Super ophold i lækre værelser

“Havde et super ophold i nyrenoverede værelser. Sengene var tip top, og efter en god nats søvn kunne vi indtage morgenmaden, hvor der var meget at vælge imellem. Vi vil absolut vælge Oasia igen – hvis ellers der er flere ledige værelser :-).”