BOOKING

Bestseller City Halvmarathon

Overnatning til Bestseller Aarhus City Halvmarathon 2016

At løbe en halvmaraton - en distance på ca. 21 km - er ikke noget, man bare lige gør, og dit resultat er muligvis et blandt mange resultater, men for dig selv kan det betyde utroligt meget. Og med ømme ben efter den lange løbetur er det rart at have en god seng til rådighed den følgende nat. Den seng - og det værelse - kan du booke hos Hotel Oasia. Men skynd dig for vores værelser bliver hurtigt booket, når vi nærmer os løbsdatoen.

 

Søndag den 19. juni 2016 står Århus igen på den anden ende. Aarhus Motion arrangerer igen Bestseller Aarhus City Halvmarathon og det plejer at være et tilløbsstykke blandt både løbere, der er plads til 16.000 af slagsen, og ikke mindst entusiastiske tilskuere.

 

Om du er tilskuer eller deltagende løber, så har du en stor oplevelse i sigte, da humøret hele vejen langs ruten er fantastisk og opløftende. Dette halvmaraton har udviklet sig til en fest med højt humør, og derfor er det en dejlig oplevelse.

 

Løb i hjertet af Århus og tilbring natten på Hotel Oasia

Skal du selv deltage i løbet, og kommer du udenbys fra, så er det rart med behagelige overnatningsmuligheder. Her kommer Hotel Oasia ind i billedet. Hos os kan du booke et ophold i forbindelse med Århus City Halvmarathon. Med vores beliggenhed i Aarhus centrum har du kort fra løbsområdet til dit værelse.

 

På denne måde kan du sikre, at der efter løbet venter dig en dejlig seng, og en god nats søvn, oven på den kraftudfoldelse det er at deltage i en halvmaraton. Når du løber ude på ruten, og benene er ved at være tunge, så kan det være opløftende at vide, at du kan ”smide stængerne op”, når du er kommet i mål. Det er en ekstra belønning for din indsats under løbet.

 

Sådan tilmelder du dig til Århus City Halvmarathon 2016

Ved at foretage en tilmelding til Bestseller Aarhus City Halvmarathon 2016 er du sikret en 100% afspærret rute i hjertet af Århus og ikke mindst en goodiebag indeholdende en fed t-shirt, en flot medalje for at gennemføre løbet og en forplejningspose, som indeholder masser af lækre ting.

 

Du kan tilmelde dig til at deltage i løbet på www.aarhusmotion.dk. Er du klar til at imødekomme denne challenge af en løbefest?

 

Se video fra løbet i 2015

Mangler du den sidste overtalelse for at deltage i Århus’ største løbefest, så tag et kig på denne korte video, som Aarhus Motion lavede i forbindelse med løbet i 2015. Den oser af god stemning, heppende tilskuere og glade løbere.

 

 

Book dit ophold på Hotel Oasia i forbindelse med Bestseller Aarhus City Halvmarathon 2016 her.

 

Værelser & Priser