BOOKING
Påskeferie

Påskeferie

Ta' på påskeophold og shop løs i Aarhus City

Påskeferie i hjertet af Aarhus - Hotel Oasia Aarhus

Påsken danner grundlag for en masse hyggelige stunder og spændende oplevelser sammen med venner og familie. I Smilets by er det ingen undtagelse. Er I interesseret i at opleve de mange aktiviteter, Aarhus byder på i påsken, kan I med et weekendophold hos Hotel Oasia være sikre på at komme helt tæt på påskens mange arrangementer. 

 

Med en beliggenhed i hjertet af Aarhus bliver det ikke nemmere at komme rundt til Aarhus’ mange aktiviteter og attraktioner i påsken. Blandt andet er der mange gode arrangementer på ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By, Tivoli Friheden, Kvindemuseet og Marselisborg Dyrehave. Samtidig er der naturligvis også rig mulighed for at gøre en god handel på Strøget og i Bruuns Galleri, hvor der også ofte er specielle aktiviteter i påsken. 

 

Weekendophold i påsken

Er I interesseret i et godt tilbud på et weekendophold i påsken? Vi tilbyder en sammensat pakke, så I får det bedste ud af påskeferien i Aarhus. 
 

Dag 1

 • Det er muligt at checke ind fra kl. 14:00.
 • En 1/2 flaske vin og en lille æske hjemmelavet chokolade på værelset.
 • Overnatning på ét af vore dejlige dobbeltværelser eller designerværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens.


Dag 2

 • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 07:30 til kl. 10:30.
 • Når I kommer hjem på hotellet efter en dag med kunst, oplevelser eller shopping, er der mulighed for en kop kaffe eller te.
 • Lækker tre retters middag på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton på Rosengade i Århus’ Latinerkvarter, klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen eller på Café Hack nær Århus Teater.


Dag 3

 • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 07:30 til kl. 10:30.
 • Vi siger tak for denne gang, når I chekker ud kl. 11:00.

 
Påskeophold priser:

 • Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 1.375,-*
 • Dobbeltværelse Plus tillæg pris per person kr. 70,-
 • Designværelsestillæg pris per person kr. 140,-

 

Ankomst / ferie periode:

 • Påsken: 12. april - 22. april 2019
Påskeferie tilbuddet kan også bookes pr. telefon.

 

Når I booker et weekendophold på Hotel Oasia i påsken, kommer I til at bo på en attraktiv beliggenhed i Aarhus centrum. Vi ligger som en lille oase på en stille gade 100 meter fra banegården. I vil derfor opleve Aarhus’ pulserende liv tæt på, samtidig med at I nemt kan komme rundt og opleve påskens mange aktiviteter. Desuden vil I opleve en behagelig og rolig atmosfære, når I kommer tilbage på hotellet og trænger til at slappe af efter en begivenhedsrig dag. 

Vi går op i, at I får det bedste ophold i påsken. Derfor er vores værelser indrettet med moderne designermøbler og ikke mindst yderst komfortable Hästens-senge. Når I vågner, står vi klar med en lækker morgenbuffet, inden I skal ud og opleve endnu en dejlig påskedag i Aarhus. 


Aktiviteter i Aarhus i påsken

I Aarhus sker der altid en masse, og det gør der naturligvis også i påsken. Flere af de store attraktioner i Aarhus holder specielle arrangementer og aktiviteter, så der er nok at se. Nogle af de steder I bør overveje at se, er ARoS Kunstmuseum, der kun ligger 200 meter fra hotellet.

 

Derudover kan I, kun 15 minutters gang fra hotellet, besøge Den Gamle By, hvor I kan opleve Danmark på tæt hold, som det var engang og frem til moderne tid. Vil I opleve, hvordan Danmark så ud længere tilbage i tiden, er Moesgård Museum helt klart et besøg værd, hvor I via ny teknologi kan opleve historien på en helt ny måde. 

 

Ønsker I at krydre påskeferien med lidt shopping ligger Bruuns Galleri og Strøget et stenkast fra hotellet, hvor I kan holde frokostpause på et af de hyggelige spisesteder i det populære cafémiljø ved åen. Aarhus har altså et væld af aktiviteter, I kan lave i påsken, hvad end det drejer sig om kunst, gourmet, shopping eller noget helt fjerde. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i hjertet af Aarhus i Jylland på byens førende Design Hotel.