• KONKURRENCE

    VIND DEN PERFEKTE GAVE TIL DIN MOR

MORS DAGS KONKURRENCE

Har du en mor som fortjener en tur til smilets by Aarhus? I anledningen af Mors-dag udlodder vi en skøn get-away til Aarhus.
For at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig vores “Happy Travellers Club”, hvor du 1-2 gange om måneden modtager nyhedsbrev om ophold, tilbud, events m.m. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Her er hvad I kan se frem til

🖤 En velkomstcocktail i vores hyggelige lounge
🖤 Overnatning i et af vores lækre dobbeltværelser
🖤 En skøn morgenbuffet
🖤 Gratis kaffe/te til fri afbenyttelse under ophold
🖤 Wine Hour mandage & torsdage

En dejlig get-away i selskab med din mor, hvor I kan udforske Aarhus’ charmerende gader, besøge kunstmuseer, og nyde gastronomiske oplevelser. Glem ikke at tage et smut forbi den ikoniske Aarhus Domkirke eller gå en tur langs åen, hvor byens pulserende liv virkelig kan mærkes. Og når dagen er omme, kan I slappe af og nyde hinandens selskab i vores Oase.

Vinderen trækkes den 12. maj

Vi trækker en tilfældig vinder på Mors Dag den 12. maj. Vinderen får direkte besked via e-mail.

Held & Lykke!

TILMELD DIG “HAPPY TRAVELLERS CLUB”

Vi benytter Drip som vores e-mail marketing platform. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du samtykke til, at dine informationer bliver overført til Drip. Læs mere om Drips privatlivspolitik her.

Opdatering af præferencer

Du kan til enhver tid afmelde dig fra vores “Happy Travellers Club”, ved at klikke på linket i footeren på vores e-mails. Ligeledes kan du opdatere dine præferencer i vores kundekartotek. For information omkring vores privatlivspolitik, læs mere her.