Naturlig livsstil af høj kvalitet

I disse år er der stort fokus på økologi, naturlighed og sund livsstil. Hotel Oasia er ingen undtagelse. Her finder du luksus hele vejen rundt, hvor økologi og miljø går hånd i hånd med stilfuldt design og høj kvalitet.

Aarhus har også stort fokus på det kvalitetsbevidste og sunde liv, og det behøver langt fra at være langhåret med fodformede sko. Her får du en guide til både shopping, mad og drikke og selvforkælelse med lige dele høj kvalitet og naturligt indhold.

Shopping

Naturskøn. Guldsmedegade 15.

En drøm af en forretning for enhver skønhedsinteresseret. Med mærker som Tromborg og Jane Iredale er du sikret det bedste af det bedste indenfor hår, kropspleje og makeup. På 1. sal kan du nyde en ansigtsbehandling eller afslappende massage. Alt sammen med udgangspunkt i naturlig skønhed.

Ren kost. Jægergårdsgade 43-45.

I butikken finder du et sandt mekka af økologiske produkter til både madlavning og pleje. Personalet er kyndige, og du kan få gode råd og vejledning til de mange lækre ting. Snyd ikke dig selv for en af deres uovertrufne daddelkugler, der smelte på tungen og smager af meget mere.

Mad og drikke

Langhoff og Juul. Guldsmedegade 30.

Kvalitet og hygge er i højsæde hos det rustikke spisested. Maden serveres ofte på fade, så der er god mulighed for at dele de lækre specialiteter med hinanden og få smagt på flere forskellige ting. Restauranten er sølvmærkede og 80% økologiske med fokus på sæsonens råvarer lokal produktion.

L’estragon. Klostergade 6.

Stemningen er intim og hyggelig på den lille franskinspirerede restaurant. Her udvælges råvarerne med stor omhu, hvor kun det bedste er godt nok. Tanken er, at smag, kvalitet og økologi er tæt forbundne. Den eksklusive restaurant samarbejder med Økologisklandsforening og er guldmærket i økologi.

Forkælelse

Aarhus wellness. Åboulevarden 39.

Her kan du synke ned i de bløde stole og nyde forkælelse for både krop og sjæl. Det kan være med en opfriskende ansigtsbehandling eller måske hot stone massage til at massere de ømme muskler. Alle produkter, der bruges, er 100% certificerede økologiske, som det eneste sted i Danmark.

Grønt fokus hos Hotel Oasia

Vi sætter baren højt. Vi har Green Key certificering – turisterhvervets miljømærke. Samtidig serverer vi næsten udelukkende økologisk mad i morgenmadsrestauranten og har opnået bronze i “Det Økologiske Spisemærke”.

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Som vores gæster oplever os @hoteloasia