• JULE- OG NYTÅRSFESTER I AARHUS

    SLUT ET ÅR OG START ET ANDET MED MANER

Guide: Julen og nytårets bedste fester i Aarhus

Hvorfor ikke holde festen ude og kombinere den med et hotelophold, så slipper du for opvasken og oprydning og kan bare nyde stemningen. Og dagen derpå er der sørget for det hele, så du kan slappe af oven på festlighederne.

JULEFESTER

Jul i Hermans saloner

Her er garanti for festlig stemning og glade mennesker. Traditionen tro byder Hermans indenfor til et brag af en julefest med mad, underholdning og dans. Kom i julestemning og nyd en underholdende aften sammen med en masse andre feststemte mennesker.

Cool nordisk køkken

Der er fokus på lokale og friske råvarer hos Nordens spisehus, som serverer en veltilrettelagt julemenu hele december. De nordiske rødder fornægter sig ikke med sellerisuppe, and og ost på menuen. Alt sammen serveret i smuk og enkel stil med blik for kvalitet og smag.

Comedy juleflæsk

Der er garanti for et godt grin og fed underholdning på den ikke-fedende måde, når Musikhuset byder indenfor til Comedy Zoo Aarhus med nogle af landets bedste standuppere. Her er festlig stemning i høj klasse.

Husk Vores Happy-rabat – book direkte hos os og få den bedste pris

Ønsker du at booke en overnatning hos Hotel Oasia, kan du spare 9% ved at booke direkte på vores egen hjemmeside.

Opnå din rabat ved at indtaste “happy” i kampagnekode-feltet for at få 9% i rabat ved din næste booking.

NYTÅRSFESTER

Intim nytårsmenu

Med højt fokus på kvalitet af både mad, vin og service inviterer den franskinspirerede restaurant, Klassisk Bistro 65 på en udsøgt nytårsmiddag, som afsluttes med champagne kl. 00.00 og ønsket og et godt nytår.

8-retters nytårsmenu inkl. fyrværkeri

Hvis du ønsker en nytårsaften ud over det sædvanlige er restaurant Møf stedet for dig. Aftenen starter med Dronnings nytårstal kl. 18 og herefter serveres ikke mindre end 8 gourmet retter. Det hele sluttes af med fyrværkeri og champagne til midnat.

Kato og clubstemning

Den legendariske musiker Kato sætter med stil gang i det nye år, når han optræder til Trains store nytårsfest. Dørene åbnes kl. 00.30, og der er traditionen tro gang i festen hele natten. Går du efter hed clubstemning er Train stedet.

Forrygende singlefest

Der er alt mulig grund til at tage dansesko og festtøj på, når Turbinehallerne byder indenfor til en aften, hvor der er sørget for alt. Du skal blot medbringe dig selv og lysten til en underholdende nytårsfest med treretters menu, snak, dans og hvem ved hvad der sker, når det nye år skydes ind?

Find inspiration til flere nytårsfester her

December er højsæson for festligheder, og hvad end du er til små intime selskaber eller det helt store brag, så byder Aarhus på det hele.

Gå på opdagelse i vores inspirations-ophold

VINTERFERIE
FRA KR. 1.195,-

PÅSKEFERIE
FRA KR. 1.375,-

PINSEFERIE
FRA KR. 1.375,-

SOMMERFERIE
FRA KR. 1.375,-

EFTERÅRSFERIE
FRA KR. 1.375,-

MOESGAARD
FRA KR. 1.575,-

AROS
FRA KR. 1.575,-

MUSIKHUS
FRA KR. 899,-

Som vores gæster oplever os @hoteloasia