Nordisk design I indretningen
Der møbleres alene med designermøbler.

Højt fokus på service og kvalitet
Lad dig blive forkælet af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Guide: Julen og nytårets bedste fester i Aarhus

Hvorfor ikke holde festen ude og kombinere den med et hotelophold, så slipper du for opvasken og oprydning og kan bare nyde stemningen. Og dagen derpå er der sørget for det hele, så du kan slappe af oven på festlighederne.

JULEFESTER

Jul i Hermans saloner

Her er garanti for festlig stemning og glade mennesker. Traditionen tro byder Hermans indenfor til et brag af en julefest med mad, underholdning og dans. Kom i julestemning og nyd en underholdende aften sammen med en masse andre feststemte mennesker.

Cool nordisk køkken

Der er fokus på lokale og friske råvarer hos Nordens spisehus, som serverer en veltilrettelagt julemenu hele december. De nordiske rødder fornægter sig ikke med sellerisuppe, and og ost på menuen. Alt sammen serveret i smuk og enkel stil med blik for kvalitet og smag.

Comedy juleflæsk

Der er garanti for et godt grin og fed underholdning på den ikke-fedende måde, når Musikhuset byder indenfor til Comedy Zoo Aarhus med nogle af landets bedste standuppere. Her er festlig stemning i høj klasse.

HAPPY TRAVELLERS CLUB

Særlige tilbud

Nyhedsbrev med særlige informationer om ændringer på hotellet, særlige tilbud på unikke ophold eller oplevelser i Aarhus.
Vi lover at vi ikke spammer dig.

Senere check-ud

Mulighed for at få værelset 1 time mere på check-ud dagen. Check-ud kl. 12.00 i stedet for kl. 11.00.
Bemærk: Dette er på forespørgsel i receptionen og kun hvis muligt.

Eksklusiv rabatkode

10% rabatkode som altid kan benyttes ved overnatning inkl. morgenmad.
Gælder ved direkte booking på vores website.
Rabatkode modtages på mail efter tilmelding.

Optjening af Benefits point

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på vores kroer, hoteller, slotte og herregårde. Dine point kan også bruges på skønne gaveartikler i pointshoppen.

NYTÅRSFESTER

Intim nytårsmenu

Med højt fokus på kvalitet af både mad, vin og service inviterer den franskinspirerede restaurant, Klassisk Bistro 65 på en udsøgt nytårsmiddag, som afsluttes med champagne kl. 00.00 og ønsket og et godt nytår.

8-retters nytårsmenu inkl. fyrværkeri

Hvis du ønsker en nytårsaften ud over det sædvanlige er restaurant Møf stedet for dig. Aftenen starter med Dronnings nytårstal kl. 18 og herefter serveres ikke mindre end 8 gourmet retter. Det hele sluttes af med fyrværkeri og champagne til midnat.

Kato og clubstemning

Den legendariske musiker Kato sætter med stil gang i det nye år, når han optræder til Trains store nytårsfest. Dørene åbnes kl. 00.30, og der er traditionen tro gang i festen hele natten. Går du efter hed clubstemning er Train stedet.

Forrygende singlefest

Der er alt mulig grund til at tage dansesko og festtøj på, når Turbinehallerne byder indenfor til en aften, hvor der er sørget for alt. Du skal blot medbringe dig selv og lysten til en underholdende nytårsfest med treretters menu, snak, dans og hvem ved hvad der sker, når det nye år skydes ind?

Find inspiration til flere nytårsfester her

December er højsæson for festligheder, og hvad end du er til små intime selskaber eller det helt store brag, så byder Aarhus på det hele.

Gå på opdagelse i vores deals

Som vores gæster oplever os @hoteloasia