Timm Vladimirs køkken

Skab velsmagende retter i køkkenet sammen med kollegaerne

– Madkurserne er en sjov, social og populær aktivitet

Hotel Oasia kan I samarbejde med Timm Vladimirs køkken tilbyde en event ud over det sædvanlige.

Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, hvor den dedikerede, engagerede og madglade kommunikation, vægtes lige så højt som den køkkenfaglige professionalisme. Køkkenet arbejder ud fra sloganet; ”vi laver det grove, du laver alt det sjove”, så I kursister ikke skal tænke på  mængdemål og kartoffelskrælning, men blot koncentrere jer om den sjove del af madlavningen.

Varighed

Madkurserne varer typisk 4 timer, og kan afholdes på både dansk og engelsk.

Menuer

Der er over 20 forskellige menuer at vælge imellem. Øl, vand og vin er inkluderet i prisen.  Du kan se alle vores menuer og tilkøbsmuligheder her: https://timmvladimirskoekken.dk/

Cocktail kursus

Hvis I ønsker at jeres event skal kombineres med andet end madlavning, eller kun bestå af et cocktail kursus, så er dette også en mulighed. På dette kursus er der fokus på kvalitet frem for kvantitet. Her vil I under kyndig vejledning lære at lave 3 klassiske og indbydende cocktails.

Antal deltagere

Køkkenet har tre funktionelle kursuskøkkener med plads til 14- 100 personer, både når der skal afholdes teambuilding eller firmafester.

I forbindelse med et ophold hos Hotel Oasia, kan jeres virksomhed booke et madkursus i Timm Vladimirs Køkken med 8% rabat (der faktureres for minimum 14 personer).

Booking

For at tjekke ledige datoer og booke jeres arrangement, kontakt Timm Vladimirs Køkken i Aarhus:

Maija Strala Ibsen

Ønsker du at vide mere om mødepakkerne eller har du spørgsmål til faciliteter, muligheder eller specifikke ønsker til lige netop dit kommende møde, så kontakt os enten gennem nedenstående formular eller tag kontakt til hotellets General Manager, Rasmus Nørgaard, på rasmus.norgaard@hoteloasia.dk.

Gå på opdagelse i vores mødepakker

Halvdagsmøder i luksuriøse omgivelser: Oplev en ny standard for professionel mødeoplevelse.
Elevér dine møder med vores heldagspakker i smukke omgivelser og med førsteklasses værtskab.
Aftenmøder i luksuriøse omgivelser: Oplev en ny standard for professionel mødeoplevelse.

SEND OS EN MAIL