BOOKING

Vinder af Travellers’ Choice

Hotel Oasia – Top25 på service og Top25 mest romantiske hotel i Danmark

Hotel Oasia er stolte over at blive tildelt Travellers’ Choice prisen fra TripAdvisor igen i 2018.

Vi er endnu engang ”Top25 over bedste hoteller i Danmark” indenfor service. Det er 5. gang, vi vinder denne pris, som betyder så meget for os. Vi har tidligere vundet den i 2011, 2012, 2016, 2017 og igen i år.

I år har vi også vundet Top25 mest romantiske hoteller i Danmark.

Vi er ekstra stolte og taknemmelig, da denne pris i teorien er tildelt af vores gæster, der har givet os så flotte anmeldelser på TripAdvisor over årene.

 

Receptionschef på Hotel Oasia, Helena Cawsey, siger:

”Denne anerkendelse betyder, at vores daglige arbejde værdsættes af gæsterne - at vores smil og imødekommenhed gør en forskel. Vi er ekstra stolte, fordi denne pris er tildelt på baggrund af gæsternes egne tilbagemeldinger, og det giver os blod på tanden for at give dem ekstra meget smil og gå den ekstra mil - hver eneste gang. Især når vi kan se, at de sætter pris på det.”

 

Gæsterne på Tripadvisor siger blandt andet:

”Min datter og jeg overnattede en enkelt nat på Oasia. Vi blev modtaget af en meget venlig og behagelig receptionist, der hurtigt fik os tjekket ind. Værelset var flot indrettet, og der var ikke en finger at udsætte på noget. Morgenmaden var virkelig dejlig, så kommer vi på de kanter igen, besøger vi helt sikkert Oasia igen.”

 

”Fremragende central men alligevel rolig beliggenhed. Meget serviceorienteret personale. Bookede direkte med hotellet og fik exceptionelt god behandling og vejledning. Vil definitivt bo her næste gang jeg besøger Aarhus.”

”Dejligt hotel med god beliggenhed. På trods af at det ligger lige op ad banegården, bemærkes togene ikke. Dejlig morgenmad med vægt på økologi. Utroligt imødekommende og venligt personale. Allergivenligt. Et ekstra plus er fri adgang til te og kaffe døgnet rundt.”

 

”Et dejligt lille og lækkert lyst hotel. Sødt personale og god service fra vi bestiller til vi rejser igen. Placeringen er fin i midten af Aarhus. Tæt på alting.”

 

 

 

Hvad er Travellers’ Choice-prisen?

Det er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Det er den eneste pris indenfor rejsebranchen, der er baseret på millioner af anmeldelser og meldinger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til ”de bedste af de bedste” indenfor service, kvalitet og kundetilfredshed.

 

TripAdvisor selv siger:

”Travellers’ Choice-prisen udpeger ikke kun populære valg, men fuldstændigt enestående valg, som rejsende bliver ved med at vende tilbage til.”