Kaffebarer i Aarhus

Er du en inkarneret kaffeelsker, der værdsætter en god kop kaffe brygget af de fineste kvalitetsbønner og med en ordentlig portion kærlighed og ekspertise? Så må du endelig ikke gå glip af de mange fantastiske aarhusianske kaffebarer, når du er på ferieophold i Aarhus.

Guide: De syv bedste kaffebarer i Aarhus

Vi har her samlet de syv bedste kaffesteder i Aarhus, hvor du bliver beriget med udsøgte kaffeoplevelser, der kæler for hver en sans.

Du kan benytte denne guide som en hjælpende rettesnor igennem junglen af kaffebarer i Smilets By, så du finder den bedste kaffe i Aarhus på første forsøg – alle med kort gåafstand fra Hotel Oasia.

La Cabra – prisbelønnet kaffe i autentiske omgivelser

Med dens placering i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus serverer La Cabra kaffe i verdensklasse, der ikke blot er brygget med kvalitet og finesse for øje – men også af kaffebarens prisvindende baristaer. Kaffebaren benytter desuden sit helt eget prisbelønnede kafferisteri, hvilket sikrer, at hver en bønne bliver kælet for og værnet om.

Hos La Cabra bliver du budt velkommen indenfor i den rolige atmosfære, der emmer af autenticitet og hygge. Du kan nyde din velsmagende macchiato eller espresso latte i kaffebarens behagelige møbler indrammet af de afslappende omgivelser samt blive serveret lækkert bagværk bagt i kaffebarens eget bageri – alt imens grammofonen spiller afdæmpet musik i baggrunden.

Både på Trustpilot og Facebook har La Cabra opnået tæt på topkarakter af de mange besøgende. Nogle af anmeldelserne beskriver stedet som ”super hyggeligt og veldrevet kaffested”, ”La Cabra er på ’must visit’ listen”, og ”jeg har fået byens absolut bedste kopper kaffe her”.

Besøg La Cabra og afprøv en af de bedste kaffebarer i Aarhus!

 • Adresse: Graven 20, 8000 Aarhus – der findes nu også en La Cabra på Banegårdspladsen
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 1,4 km til Latinerkvarteret

RS28 – velsmag og service i top

Som et nyt skud på kaffestammen finder vi RS28, som har overtaget Sigfred’s Kaffebars gamle lokaler på Ryesgade tæt på Aarhus hovedbanegården. Stifterne af RS28 har haft som målsætning at skabe en kaffebar i Aarhus med fornuftige priser, venlige baristaer med ekspertisen i orden og selvfølgelig – kaffe i den højeste kvalitet.

Disse mål er tilsyneladende blive mødt, eftersom kaffebaren har vundet prisen for ”Byens bedste kaffe 2015” af AOA portalen samt opnået særdeles gode anmeldelser på Facebook. De besøgende har beskrevet stedet med fraser som ”en perle af en kaffebar”, ”bedste kaffe i Århus” og ”en fantastisk hyggelig, behagelig og flink betjening”.

Besøg den nyligstiftede kaffebar i Aarhus og oplev velsmagende kaffe serveret af baristaer i øjenhøjde med kunderne.

 • Adresse: Ryesgade 28, 8000 Aarhus
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 400 m

Gå på opdagelse i vores deals

Gå på opdagelse i vores inspirations- & sæsonopholdspakker

Bill’s Coffee – hygge, god betjening og delikat kaffe

Oplev udsøgt kaffe i hyggelige omgivelser. Hos Bill’s Coffee beliggende på Vestergade finder du dygtige og imødekommende baristaer bag disken, der kan trylle en fremragende kop kaffe frem til enhver kaffeelsker.

Deres kaffe er desuden ristet på den nyåbnede Sigfred Kaffefabrik på Sydhavnen i Aarhus, hvilket sikrer kvalitetssikret kaffe brygget på de fineste kaffebønner. Bill’s Coffee tilbyder ligeledes andre forfriskninger i form af læskedrikke og te samt lækkert bagværk, du kan nyde til din kaffe.

Kaffestedet er ideelt for dig, der ønsker at nyde en delikat kop kaffe i en hyggelig og afslappende atmosfære. Hvis vejret tillader det, kan du ligeledes få serveret din kaffe ude i deres behagelige gårdhave.

På Facebook har Bill’s Coffee opnået yderst gode anmeldelser og tæt på topkarakter af de besøgende. Kaffestedet bliver tildelt beskrivelser som ”lækker kaffe og fantastisk service”, ”bedste betjening og atmosfære” og ”god kaffe til både entusiasten og nyderen”.

Besøg denne kaffebar i Aarhus og få en helstøbt kaffeoplevelse.

 • Adresse: Vestergade 58, 800 Aarhus
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 1,2 km

Street Coffee – nærvær, vidende betjening og udsøgt kaffe

Hvis du er på udkig efter et yderst moderne kaffested, hvor den gode kaffe og hyggelige atmosfære er i centrum, vil Street Coffee være et glimrende bud. Du kan finde denne kaffebar hele tre steder i Aarhus; på Vestergade, Brammersgade og Jægergårdsgade – alle med kaffen og den intime stemning i højsædet.

Kaffebaren er kendt for deres dygtige og vidende baristaer, der serverer udsøgt gourmet kaffe i alle afskygninger, samt den personlige og venlige betjening i afslappende omgivelser. Du kan desuden nyde lækre boller og andet bagværk til din kaffe, hvis den lille sult skulle komme snigende – alt imens grammofonens blide toner spiller i baggrunden.

Hos Street Coffee finder du således velsmagende kaffe i hyggelige og uformelle omgivelser. På Facebook bliver denne kaffebar ligeledes hyldet med gode anmeldelser og fraser som ”social gadekaffe forbundet med kvalitet”, ”verdensklasse cappuccino” og ”god kaffe, god betjening og hyggelig stemning”.

Bliv mødt af hygge, nærvær og delikat kaffe på en af de tre Street Coffee kaffebarer i Aarhus.

 • Adresser:
  • Brammersgade 15, 8000 Aarhus
  • Vestergade 52, 8000 Aarhus
  • Jægergårdsgade 15, 8000 Aarhus
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: Nærmeste placering: Jægergårdsgade 15 – 400 m

Go’ Kaffe – lokal kaffebar med velsmagende kaffe til lave priser

Med dens beskedne og utraditionelle location i en gammel pølsevogn i Frederiksbjerg, er Go’ Kaffe et glimrende bud til dig, der ønsker god kvalitetskaffe serveret med et smil og til byens måske laveste priser. Du kan eksempelvis bestille en delikat espresso til rørende 15 kr.

Den velsmagende kaffe er desuden brygget på bønner fra risteriet Kaffe & Co i Hasle, hvilket sikrer den høje kvalitet. Go’ Kaffe tilbyder således gourmet kaffe til mere end overkommelige priser.

Udover at servere udsøgt luksus kaffe kan du ligeledes få slukket den lille sult med nybagte croissanter, paninis og andet lækkert bagværk leveret af Briancon bager i Aarhus.

Go’ Kaffe har desuden opnået topkarakter på Facebook med særdeles gode anmeldelser af de mange besøgende. Kaffebaren bliver tilskrevet fraser som ”fantastisk sted, super kaffe og virkelig behagelig betjening”, ”bedste kaffested i byen”, ”her er smil, god samtale og hjerterum”.

Oplev et af byens mere lokale og utraditionelle kaffebarer med et visit hos Go’ Kaffe.

 • Adresse: Ingerslevs Boulevard 2, 8000 Aarhus
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 850 m

Great Coffee – god kaffe serveret med nørdet kaffekunst

Hvis du vil kombinere udsøgt kaffe med lærerige anekdote om kaffebønner, ristning og brygning vil Great Coffee være et glimrende valg. Hos denne kaffebar, beliggende i en baggård i Klostergade, serverer de medaljevindende baristaer nørderig med til din kaffe.

Du kan opleve dem i fuld vigør, når de svinger tragte, gasbrændere og kolbe frem og tilbage i kaffekunstens tegn. Denne kaffebar i Aarhus er indrettet i en nedlagt chokoladefabrik, hvor der er højt til loftet med rå murstensvægge og en stor trædisk placeret i midten. Du kan således nyde din kaffe i en rå og autentisk atmosfære, hvor du samtidigt kan blive belært i den spændende kaffekunst – såfremt du ønsker at vide mere om den kaffe, der bliver serveret.

Selvom kaffebaren er et velbesøgt og populært sted at nyde en god kop kaffe i Aarhus, har Great Coffee fået blandede anmeldelser på Trustpilot og Facebook. Nogle af de besøgende har omtalt servicen som ”arrogant” og ”sur”, mens andre beskriver stedet som ”superb” med ”kaffe i bedste verdenskvalitet”.

Afprøv Great Coffee i Aarhus og bedøm selv.

 • Adresse: Klostergade 32H, 800 Aarhus C
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 1,4 km

Bülows Kaffebar – god og omhyggelig kaffekunst i rolige omgivelser

Hos Bülows Kaffebar kan du opleve hygge, afslapning og nærhed over en udsøgt kop kaffe, te eller kakao. Denne lille kaffebar sætter omhyggeligheden og intimiteten i højsædet, hvilket sikrer, at der bliver kredset om hver en kop kaffe, der bliver serveret.

Kaffebaren spiller desuden lavmælt jazz musik i baggrunden, hvilket understreger den hyggelige, nærværende og stressfrie atmosfære. Baristaerne giver sig tid til at ekspedere kunderne, så der ikke bliver skabt unødvendigt stress og jag.

Udover omhyggelig kaffekunst tilbyder kaffebaren både morgenmad, frokost og lækkerier til den søde tand. Hos Bülow Kaffebar i Aarhus kan du således nyde en god kop kaffe, få lidt lækkert til ganen og læne dig tilbage i rolige omgivelser.

På Facebook har de besøgende beskrevet kaffebaren som ”hyggelig” med et ”venligt og smilende personale” samt med rosende ord til deres lækre kager, mad og drikke.

Besøg Bülows Kaffebar og oplev velsmagende kaffe og andre lækkerier i et hyggeligt og stressfrit miljø.

 • Adresse: Jægergårdsgade 80, 8000 Aarhus C
 • Gåafstand fra Hotel Oasia: 550 m

Drik massevis af udsøgt kaffe på dit ferieophold i Aarhus

Vi har her samlet en række kaffebarer i Aarhus, som bestemt er et besøg værd, hvis du ønsker at smage på den bedste kaffe i Aarhus.

Så hvis du nu er blevet fristet til at tage på visit i Smilets By, kan du trygt booke din overnatning i Aarhus på Hotel Oasia. Vi er placeret i hjertet af Aarhus, hvilket sikrer dig korte gåafstande til diverse kaffebarer, shopping, caféer, værtshuse og kulturelle attraktioner.

Book dit næste ferieophold eller overnatning på Hotel Oasia allerede nu.

Som vores gæster oplever os @hoteloasia