• KONFERENCEDELTAGER I AARHUS?

    OVERNAT CENTRALT OG KOMFORTABELT

Nordisk design i indretningen
Der møbleres alene med designmøbler.

Fokus på service og kvalitet
Lad dig forkæle af personalet.

Morgenbordet du vil glæde dig til
Økologisk morgenbuffet med det hele.

Konferencer i Aarhus

Skal du deltage i en konference, kongres eller et møde i Aarhus, er Hotel Oasia med sin beliggenhed kun to minutters gang fra Aarhus Banegård, rutebilstationen og lufthavnsbusserne, et oplagt sted til overnatning. Du kan nå Aarhus’ to store kongres- og konferencesteder Scandinavian Congress Center og Musikhuset Aarhus til fods på mindre end tre minutter fra hotellet. Hotel Oasia råder over 65 flotte værelser, som med rå plankegulve, skandinaviske designikoner og komfortable Hästens senge, kan danne smukke æstetiske rammer om din næste overnatning i Aarhus. Herudover serveres der i hotellets morgenmadsrestaurant lækker, økologisk morgenmad i forbindelse med din overnatning. Hotel Oasia har også en bar og et lækkert loungeområde, så du efter din konference kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kold drink eller en kop kaffe.

Hotel Oasia tilbyder yderligere selv møde- og konferencefaciliteter, hvis du er på udkig efter en lokation for dit fremtidige arrangement eller erhvervsfaglige event.

Hvis du har spørgsmål til hotellet, værelserne eller til mødefaciliteterne, så er du mere end velkommen til at kontakte Hotel Oasias General Manager, Rasmus Nørgaard, via nedenstående formular eller på  rasmus.norgaard@hoteloasia.dk.

SEND OS EN MAIL