BOOKING
Weekendophold fra kr. 895

Weekendophold fra kr. 895

Nyd et weekendophold på Hotel Oasia - tæt på alt

Hotel Oasia Aarhus

Hotel Oasia Aarhus

Tag på weekendophold og shop løs i Aarhus City

Weekendophold i Aarhus

Et weekendophold i Aarhus giver dig mulighed for at opleve byens mange kulturelle attraktioner og prisbelønnede restauranter samt det omtalte kultur- og natteliv. Så skal du med kæresten på et romantisk weekendophold i Aarhus eller blot besøge familie i byen, er vores designhotel, Hotel Oasia i hjertet af Aarhus, lige stedet for dig og dine nærmeste.

 

Ønsker du et godt tilbud på et hotelophold i Jylland, tilbyder vi en sammensat pakke, så du får det bedste ud af dit weekendophold på Hotel Oasia i Aarhus centrum.

Weekendophold tilbud

Dag 1 

 • Det er muligt at checke ind fra kl. 14:00.
 • En 1/2 flaske vin og en lille æske hjemmelavet chokolade på værelset.
 • Lækker tre retters middag på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton på Rosensgade i Århus’ Latinerkvarter eller klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen.
 • Overnatning på ét af vore dejlige dobbeltværelser eller designerværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens.


Dag 2

 • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 7.30 - 10.30
 • Vi siger tak for denne gang, når I checker ud kl. 11:00.


Weekendophold priser:

 • Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 895,-
 • Designværelsestillæg pris per person kr. 70,-

 


Book dit ophold her

 

* BEMÆRK at fra midt november kan restauranterne være fuldt bookede fredag og lørdag på grund af julefrokoster. Ring til os, så kan vi være behjælpelige med at at finde andre gode restauranter. Vi kan også henvise til vores JULEOPHOLD.

Oplev Aarhus med et weekendophold

Overnatninger på vores flotte og elegante hotel i Jylland giver dig både mulighed for afslapning og sightseeing. Vi ligger i Aarhus midtby - kun 100 meter fra Banegården og tæt på diverse attraktioner, restauranter, shopping-muligheder og værtshuse.

 

Når du besøger Aarhus, er der mange forskellige seværdigheder, som er værd at besøge, såsom Aros, Den Gamle By, Tivoli Friheden, Moesgård Museum og meget mere. Der er også rig mulighed for shopping, for eksempel i Bruuns Galleri, Strøget, Magasin eller Salling.

 

Benyt dig af vores hoteltilbud og forkæl dig selv og dine nærmeste med et dejligt weekendophold. Vi glæder os til at byde Jer velkommen indenfor i luksuriøse rammer på Hotel Oasia i hjertet af Aarhus. Vi garanterer et weekendophold, hvor du både kan få slappet af og gå på opdagelse i byen. Aarhus byder på det hele.

 

ROMANTISK WEEKENDOPHOLD FOR 2

 

På et romantisk weekendophold i Aarhus kan du nyde samværet med din kæreste eller ægtefælle. I bestemmer selv, om weekenden skal stå i intimitetens tegn, eller om I vil ud at opleve det skønne Aarhus. Med en attraktiv placering i Aarhus midtby har du og din nærmeste mulighed for at opleve alt det, Aarhus har at byde på. Alt imens vil vores designhotel, Hotel Oasia, danne de perfekte rammer for et romantisk weekendophold med behagelig overnatning, intime omgivelser og lækker mad. 

 

Er du interesseret i et godt tilbud på et romantisk hotelophold i Jylland, tilbyder vi en sammensat pakke, så dig og din udkårne får det bedste ud af jeres romantiske weekendophold og hinandens selskab på Hotel Oasia i Aarhus centrum. 

 

Romantisk weekendophold tilbud

Dag 1

 • Mulighed for at checke ind fra kl. 14.00
 • Romantisk overraskelse: En ½ flaske fin og en lille æske hjemmelavet chokolade på værelset
 • Lækker tre-retters middag i romantiske omgivelser på enten den franskinspirerede Restaurant Carlton på Rosensgade i Aarhus’ Latinerkvarter, klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen eller på Café Hack nær Aarhus Teater.
 • Romantisk overnatning på et af vores intime dobbeltværelser eller designerværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens

 

Dag 2

 • Afslut et romantisk ophold med vores lækre morgenbuffet fra kl. 7.30-10.30
 • Vi takker af for denne gang, når I checker ud kl 11.00.

 

Romantisk weekendophold priser

 • Pris per person i romantisk dobbeltværelse kr. 895,-
 • Designværelsestillæg pris per person kr. 70,-


Book dit ophold her

 

* BEMÆRK at fra midt november kan restauranterne være fuldt bookede fredag og lørdag på grund af julefrokoster. Ring til os, så kan vi være behjælpelige med at at finde andre gode restauranter. Vi kan også henvise til vores JULEOPHOLD.

Nyd et romantisk weekendophold i Aarhus

I vil på Hotel Oasia blive forkælet, lige fra I kommer, til I går. Når I kommer, har vi stillet en lækker overraskelse frem på jeres hotelværelse i form af en æske hjemmelavet chokolade eller en ½ flaske vin. Herfra har I frie tøjler til at nyde tiden sammen, som I vil. Hvad enten I ønsker at opleve Aarhus’ mange kulturelle seværdigheder, shopping-muligheder eller skønne natur eller blot ønsker at tilbringe tiden sammen i Hotel Oasias romantiske omgivelser. 
Efter en romantisk dag byder vi på en yderst komfortabel overnatning i intime omgivelser på et af vores romantiske dobbeltværelser. Når I vågner, står vi klar med en lækker morgenbuffet, som I kan nyde, imens I tænker tilbage på en romantisk weekend med hinanden i fokus. 

 

Oplev Aarhus fra den romantiske side

Hotel Oasia har en attraktiv beliggenhed lige i hjertet af Aarhus. Her ligger det tilbagetrukket som en lille oase på en stille gade 100 meter fra banegården. Derfra kan I nemt komme rundt og opleve de mange seværdigheder, som Aarhus har at byde på, såsom Tivoli Friheden, Dokk1, ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By, Moesgård Museum og mange flere. 


Er I interesseret i shopping, er der også rig mulighed for dette. Her finder I storcentrene Bruuns Galleri, Magasin og Salling inden for en nær afstand, eller hvad med en hyggelig osetur ned igennem Strøget? I kan udvide turen og gå på opdagelse i det hyggelige Latinerkvarter, eller måske tage en kaffepause i det sprudlende caféliv ved åen, hvor I kan nyde hinandens selskab. Er I mere til naturoplevelser, vil I elske at gå en tur i Botanisk Have, tage en tur til Tangkroen og Mindeparken eller måske i Dyrehaven. 


Den romantiske by har noget for enhver smag. Slap af, nyd hinanden og tag på opdagelse i Smilets By, imens Hotel Oasia danner de perfekte rammer for en romantisk overnatning. Vi garanterer et romantisk weekendophold i Aarhus med alle dets muligheder. 


I kan allerede booke jeres romantiske weekendophold i dag. Vi står klar til at byde jer velkommen og forkæle jer i vores hyggelige og romantiske omgivelser på Hotel Oasia.