BOOKING
Weekendophold fra kr. 895

Weekendophold fra kr. 895

Nyd et weekendophold på Hotel Oasia - tæt på alt

Hotel Oasia Aarhus

Hotel Oasia Aarhus

Ta' på weekendophold og shop løs i Aarhus City

Weekendophold i Aarhus

Et weekendophold i Aarhus giver dig mulighed for at opleve byens mange kulturelle attraktioner og prisbelønnede restauranter samt det omtalte kultur- og natteliv. Så skal du med kæresten på et romantisk weekendophold i Aarhus eller blot besøge familie i byen, er vores designhotel, Hotel Oasia i hjertet af Aarhus, lige stedet for dig og dine nærmeste.

 

Ønsker du et godt tilbud på et hotelophold i Jylland, tilbyder vi en sammensat pakke, så du får det bedste ud af dit weekendophold på Hotel Oasia i Aarhus centrum.

 


 

Weekendophold tilbud

Dag 1 

  • Det er muligt at checke ind fra kl. 14:00.
  • En 1/2 flaske vin og en lille æske hjemmelavet chokolade på værelset.
  • Lækker tre retters middag på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton på Rosensgade i Århus’ Latinerkvarter eller klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen.
  • Overnatning på ét af vore dejlige dobbeltværelser eller designerværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens.


Dag 2

  • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 7.30 - 10.30
  • Vi siger tak for denne gang, når I checker ud kl. 11:00.


Weekendophold priser:

  • Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 895,-
  • Designværelsestillæg pris per person kr. 70,-

 


Book dit ophold her

 

* BEMÆRK at fra midt november kan restauranterne være fuldt bookede fredag og lørdag på grund af julefrokoster. Ring til os, så kan vi være behjælpelige med at at finde andre gode restauranter. Vi kan også henvise til vores JULEOPHOLD.

 


 

Oplev Aarhus med et weekendophold

Overnatninger på vores flotte og elegante hotel i Jylland giver dig både mulighed for afslapning og sightseeing. Vi ligger i Aarhus midtby - kun 100 meter fra Banegården og tæt på diverse attraktioner, restauranter, shopping-muligheder og værtshuse.

 

Når du besøger Aarhus, er der mange forskellige seværdigheder, som er værd at besøge, såsom Aros, Den Gamle By, Tivoli Friheden, Moesgård Museum og meget mere. Der er også rig mulighed for shopping, for eksempel i Bruuns Galleri, Strøget, Magasin eller Salling.

 

Benyt dig af vores hoteltilbud og forkæl dig selv og dine nærmeste med et dejligt weekendophold. Vi glæder os til at byde Jer velkommen indenfor i luksuriøse rammer på Hotel Oasia i hjertet af Aarhus. Vi garanterer et weekendophold, hvor du både kan få slappet af og gå på opdagelse i byen. Aarhus byder på det hele.

 

Romantisk weekendophold i Aarhus

Tag din kæreste eller ægtefælle i hånden og nyd hinandens samvær med et romantisk weekendophold i Aarhus.

 

Læs mere om vores romantisk weekendophold her.