BOOKING

Romantisk weekenophold

Romantisk weekendophold i Aarhus

På et romantisk weekendophold i Aarhus kan du nyde samværet med din kæreste eller ægtefælle. I bestemmer selv, om weekenden skal stå i intimitetens tegn, eller om I vil ud at opleve det skønne Aarhus. Med en attraktiv placering i Aarhus midtby har du og din nærmeste mulighed for at opleve alt det, Aarhus har at byde på. Alt imens vil vores designhotel, Hotel Oasia, danne de perfekte rammer for et romantisk weekendophold med behagelig overnatning, intime omgivelser og lækker mad. 

 

Er du interesseret i et godt tilbud på et romantisk hotelophold i Jylland, tilbyder vi en sammensat pakke, så dig og din udkårne får det bedste ud af jeres romantiske weekendophold og hinandens selskab på Hotel Oasia i Aarhus centrum. 

 

Romantisk weekendophold tilbud

Dag 1

  • Mulighed for at checke ind fra kl. 14.00
  • Romantisk overraskelse: En ½ flaske fin og en lille æske hjemmelavet chokolade på værelset
  • Lækker tre-retters middag i romantiske omgivelser på enten den franskinspirerede Restaurant Carlton på Rosensgade i Aarhus’ Latinerkvarter, klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen eller på Café Hack nær Aarhus Teater.
  • Romantisk overnatning på et af vores intime dobbeltværelser eller designerværelser med en utrolig komfortabel seng fra Hästens

 

Dag 2

  • Afslut et romantisk ophold med vores lækre morgenbuffet fra kl. 7.30-10.30
  • Vi takker af for denne gang, når I checker ud kl 11.00.

 

Romantisk weekendophold priser

  • Pris per person i romantisk dobbeltværelse kr. 895,-
  • Designværelsestillæg pris per person kr. 70,-


Book dit ophold her

 

* BEMÆRK at fra midt november kan restauranterne være fuldt bookede fredag og lørdag på grund af julefrokoster. Ring til os, så kan vi være behjælpelige med at at finde andre gode restauranter. Vi kan også henvise til vores JULEOPHOLD.

Nyd et romantisk weekendophold i Aarhus

I vil på Hotel Oasia blive forkælet, lige fra I kommer, til I går. Når I kommer, har vi stillet en lækker overraskelse frem på jeres hotelværelse i form af en æske hjemmelavet chokolade eller en ½ flaske vin. Herfra har I frie tøjler til at nyde tiden sammen, som I vil. Hvad enten I ønsker at opleve Aarhus’ mange kulturelle seværdigheder, shopping-muligheder eller skønne natur eller blot ønsker at tilbringe tiden sammen i Hotel Oasias romantiske omgivelser. 
Efter en romantisk dag byder vi på en yderst komfortabel overnatning i intime omgivelser på et af vores romantiske dobbeltværelser. Når I vågner, står vi klar med en lækker morgenbuffet, som I kan nyde, imens I tænker tilbage på en romantisk weekend med hinanden i fokus. 

 

Oplev Aarhus fra den romantiske side

Hotel Oasia har en attraktiv beliggenhed lige i hjertet af Aarhus. Her ligger det tilbagetrukket som en lille oase på en stille gade 100 meter fra banegården. Derfra kan I nemt komme rundt og opleve de mange seværdigheder, som Aarhus har at byde på, såsom Tivoli Friheden, Dokk1, ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By, Moesgård Museum og mange flere. 


Er I interesseret i shopping, er der også rig mulighed for dette. Her finder I storcentrene Bruuns Galleri, Magasin og Salling inden for en nær afstand, eller hvad med en hyggelig osetur ned igennem Strøget? I kan udvide turen og gå på opdagelse i det hyggelige Latinerkvarter, eller måske tage en kaffepause i det sprudlende caféliv ved åen, hvor I kan nyde hinandens selskab. Er I mere til naturoplevelser, vil I elske at gå en tur i Botanisk Have, tage en tur til Tangkroen og Mindeparken eller måske i Dyrehaven. 


Den romantiske by har noget for enhver smag. Slap af, nyd hinanden og tag på opdagelse i Smilets By, imens Hotel Oasia danner de perfekte rammer for en romantisk overnatning. Vi garanterer et romantisk weekendophold i Aarhus med alle dets muligheder. 


I kan allerede booke jeres romantiske weekendophold i dag. Vi står klar til at byde jer velkommen og forkæle jer i vores hyggelige og romantiske omgivelser på Hotel Oasia.