BOOKING

Grøn koncert Aarhus

Det startede i 1983 med 2 kunstnere - Sneakers og Frede Fup - til i år at omfatte omkring 10 kunstnere, 200 frivillige og flere end 200.000 gæster. Det er naturligvis Grøn Koncert, vi hentyder til, og traditionen tro lægger Grøn Koncert-karavanen også turen forbi Århus i 2018.

 

Grøn Koncert har offentliggjort deres tour-plan for 2018 – og i år kan Århus glæde sig til at afholde årets største musikfest den 21. juli på plænen i Århus N. Du kan derfor allerede nu nå at sikre dig en tryg og behagelig overnatning før og efter dagens strabadser. På Hotel Oasia står vi klar til at tage imod festglade mennesker fra nær og fjern – så tøv ikke med at booke et ophold på Hotel Oasia i centrum af Århus.

 

Sidste år bød Grøn Koncert Århus på et skiftende vejr, men der plejer normalt at være god garanti for sol og varme – og det håber vi naturligvis bliver tilfældet igen i år. Men vejret betyder heldigvis ikke alt. Så længe man er blandt gode venner, kollegaer eller familiemedlemmer er prognoserne for en skøn sommerkoncert ganske gode. Grøn Koncert er kendt for at skabe de bedste rammer for både børn og voksne, så alle gæster kan nyde hinandens selskab og den festlige stemning, der spredes i takt med de musikalske toner fra scenen. Høj solskin eller ej – Grøn Koncert er og bliver Danmarks Største Musikfest.

 

Kunstnere til Grøn Koncert 2018

Til Grøn Koncert sidste år kunne gæsterne synge med på musikalske indslag fra populære kunstnere som Rasmus Seebach, L.O.C., The Minds of 99, Scarlet Pleasure, Kongsted og Node.

 

Men i år må vi trække spændingen lidt endnu. Grøn Koncert offentliggør løbende dette års kunstnere til foråret, så vi må vente lidt med afsløringen af de første navne. Men hvis vi kender Grøn Koncert ret, bliver programmet spækket med forskellige kunstnere fra den danske musikscene, som uden tvivl vil sætte gang i festen.

 

Vi vil løbende føre ajour over offentliggjorte kunstnere. Men du kan også besøge Grøn Koncerts officielle hjemmeside for opdatering af kunstnerlisten.

 

Jacob Haugaard og co. leder begivenhederne fra scenen

Fra scenen bliver festlighederne, for 29. gang i år, ledt af Århus’ egen Jacob Haugaard. Sidste år blev han bakket kyndigt op af Simon TJ (som tidligere har gået under navnet Tonni The Man). De to herrer styrede den store scene med sjove indslag, og på den anden scene fandt vi to af P3’s værter: Andrew Moyo og Sara Bro. Sidstnævnte har været vært flere gange før, men det var første gang, Andrew Moyo hoppede med på Grøn Koncert-karavanen. Alle konferencier gjorde deres ypperste for at skabe den bedste fest for de mange tusinde gæster.

 

I år er det endnu ikke officielt, hvem Jacob Haugaard får selskab af på scenen. Vi forventer, at navnene på med-konferencierer vil blive offentliggjort til foråret.

 

Fokus på den gode sag

Sædvanen tro, vil koncertens kunstnere underholde med musik i høj klasse og alt overskud fra koncerterne går til Muskelsvindfonden. Muskelsvindsfonden er ligeledes Grøn Koncerts hovedarrangør, og år efter år arbejder de med at forbedre forholdene for mennesker med muskelsvind. De anser det ligeledes som vigtigt at oplyse alle andre om sygdommen, så der bliver gjort op med de mange fordomme, der findes om netop muskelsvind.

 

Overskuddet fra Grøn Koncert går ubeskåret til arbejde inden for muskelsvind. Dette inkluderer sommerlejre og klubdage for muskelsvindramte børn samt forældregrupper og medlemsgrupper for pårørende af sygdommen. Ved at købe en Grøn Koncertbilet og provianter på koncertpladsen er du med til at støtte dette vigtige formål. Du kan desuden melde dig som frivillig, og derigennem blive en del af Grøn Koncertfamilien i den gode sags tjeneste.

 

Book overnatning på Hotel Oasia

Vil du være med til en af de største musikfester i Århus i 2018, er det om at få anskaffet sig en billet. Køb din billet til Grøn Koncert i Århus på deres hjemmeside her.

Når billetten er i hus, er det vigtigt at blive sikret en god seng at sove i efter en dag med fest og gode koncerter. Du kan booke din overnatning på Hotel Oasia, hvor vi vil skabe de bedste rammer ovenpå en begivenhedsrig dag og aften.

 

Grøn koncert afholdes på denne adresse: Marienlystvej 48, 8200 Aarhus. På koncertdagen vil der kører ekstra busser til og fra koncertpladsen. Du kan blive samlet op af en koncertbus på banegårdspladen – kun et stenkast fra Hotel Oasia – og blive kørt direkte hjem til døren.

 

Booker du dig ind på Hotel Oasia, får du et af vores 65 værelser, som alle er indrettet med super komfortable senge, fladskærms-tv og gratis WiFi. Det hele naturligvis til en rigtig god pris. Vil du se vores værelsespriser, kan du klikke her. 

 

Book et værelse til Grøn Koncert her.