BOOKING
Nyhed i 2019

Nyhed i 2019

I 2019 åbner Hotel Oasia dørene til hotellets eget nybyggede Fitnesscenter

Faciliteter

Morgenbuffet

I morgenmadsrestauranten er der mulighed for at nyde vores dejlige morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer fra økologiske morgenprodukter til røræg og bacon. Vi har brugt meget tid på at udvælge de rigtige morgenprodukter, så du får en rigtig god start på morgenen.
Morgenbuffeten serveres i restauranten:

Mandag - fredag kl. 06.45 - 9.45.

Lørdag og søndag kl. 7.30 - 10.30.

TV & Internet

Vi tilbyder fri adgang til WiFi på hele hotellet. Koden til internettet får du når du checker in på hotellet. 

Ønsker du at se film, tilbyder hotellet filmkanaler såsom Canal+ First og Canal+ Hits. Derudover tilbyder vi DR1, DR2, TV2, TV3, TV3+, TV3 Puls, SVT1, SVT2, NRK, SR, SAT1, CNN, radiokanal.

Parkering

Hotellet har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser. Disse skal bestilles direkte på hotellet og koster kr. 135,- per nat. Vi anbefaler at du booker i god tid.

Lounge

Vores tidligere gårdhave er ombygget til en lækker lounge, hvor du har mulighed for at sidde og nyde et glas vin eller en kop kaffe.

 

Vaskeservice & Røgfri

Vi tilbyder 8-timers vaske- og renseservice. Kontakt venligst vores reception. Indlevering inden kl. 9.00 - retur mellem 17.00-19.00. Ingen vaskeservice søndag.

Hotel Oasia Aarhus er 100 % røgfrit indendøre.

Hvis der konstateres rygning på værelset koster det kr. 2.500.

 

Dyr

Vi elsker dyr, men de er ikke tilladt på hotellet.

 

Fitness

Vi har aftale med SeierFitness der er placeret på Spanien 1 - lige ved Politistationen og Rutebilstationen. Det betyder, at du kan træne for 45 kr. pr. gang mod at du afleverer et visitkort fra Hotel Oasia. Visitkortet får du udleveret i receptionen på Hotel Oasia, og så betaler du hos SeierFitness ved ankomst.